مدیرکل مدیریت بحران استانداری از زنده پیدا شدن راننده اتوبوس واژگون شده در محدوده یاسوج_سمیرم خبر داد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری از زنده پیدا شدن راننده اتوبوس واژگون شده در محدوده یاسوج_سمیرم خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علیرضا نیکروز از پیدا شدن راننده اتوبوس یاسوج_ تهران که بامداد امروز در مسیر سمیرم سقوط کرده بود خبر داد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد که به عنوان نماینده ویژه استاندار استان در اصفهان حضور دارد، افزود: راننده اتوبوس که از صبح امروز تاکنون گم شده بود چند متر جلوتر از محل حادثه زنده پیدا شد.
وی تصریح کرد: حادثه صبح امروز سه فوتی و ۱۷ مصدوم داشت که برخی از مصدومین به استان اصفهان و برخی دیگر به استان کهگیلویه و بویراحمد اعزام شدند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر