مشروح اخبار


» کهگیلویه و بویراحمدی ها در باران زیر سایه مادر نهال کاشتند



مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت با همکاری صدا و سیما، پویش نهالکاری در سایه مادر، به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، روز مادر و زن و به شکرانه بارش رحمت الهی در تپه نورالشهدا یاسوج برگزار شد.



مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت با همکاری صدا و سیما، پویش نهالکاری در سایه مادر، به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، روز مادر و زن و به شکرانه بارش رحمت الهی در تپه نورالشهدا یاسوج برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از همکاری صدا و سیمای مرکز استان گفت: همزمان با سراسر کشور، به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، روز مادر و زن و به شکرانه بارش رحمت الهی، پویش نهالکاری در سایه مادر در تپه نورالشهدا یاسوج با حضور بانوان، مادران و اقشار مختلف مردم برگزار شد.


نظری افزود: در سال جاری حدود ۸۰۰ هزار اصله نهال در نهالستان های منابع طبیعی در استان تولید کرده ایم و با اجرای پویش های محتلف نهالکاری و همچنین بذرکاری، به جنگلکاری خواهیم پرداخت.


مهراب عبدی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد نیز با اعلام اینکه در نهالستان این شهرستان حدود ۶۰ هزار اصله نهال تولید شده، از اجرای پویش های مختلف بذرکاری و نهالکاری خبر داد.


گفتنی است این برنامه از طریق شبکه دنا و شبکه اول سیما پوشش داده شد.


 



تاریخ انتشار : امروز, 08:35



» اخبار مرتبط:

  • ادامه نهال کاری منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد؛ این بار گچساران و چرام
  • همزمان با سراسر کشور: پویش کاشت نهال به مناسبت هفته بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز درختکاری کهگیلویه و بویراحمد با پویش مهر سبز
  • سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان اعلام کرد: اولویت‌دهی حفاظت و آبیاری در پروژه‌های جنگل‌کاری کهگیلویه و بویراحمد
  • در بازدید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از نهالستان گچساران اعلام شد: تولید تعداد ۶۵ هزار اصله نهال در نهالستان شهرستان گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟