مشروح اخبار


» مقام عالی دولت در استان خبر داد: کلنگ‌زنی ۱۸ طرح سرمایه‌گذاری در سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر هیأت دولت به استان، عملیات اجرایی ۱۸ طرح سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر هیأت دولت به استان، عملیات اجرایی ۱۸ طرح سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در جمع جوانان و نخبگان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره همه شهدا، به ویژه شهدای جنگ 12 ‌روزه، را گرامی داشت و افزود: جوانان سرمایه‌های فکری و اخلاقی استان هستید و ما بارها تأکید کرده‌ایم که نیروی انسانی جوان، خلاق و آموزش‌دیده، مهم‌ترین عامل توسعه در هر منطقه‌ای است. 

استاندار با بیان اینکه نگاه ما به جوانان، نگاهی مثبت و سازنده است و به مدیران استانی نیز تأکید کرده‌ایم که از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده را ببرند.

رحمانی خاطرنشان کرد: البته برخی ممکن است تصور کنند که استفاده از این ظرفیت‌ها تنها از طریق جذب در دستگاه‌های دولتی امکان‌پذیر است، اما باید توجه داشت که اندازه دولت بسیار بزرگ شده و حدود ۹۰ درصد اعتبارات، صرف هزینه‌های جاری می‌شود و این امر باعث شده منابع کافی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و زیرساخت‌ها کم شود. 

استاندار با بیان اینکه، راه‌حل اصلی، ایجاد بستر برای فعالیت جوانان در بخش خصوصی، ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان، پیمانکاری و مشاور است، عنوان کرد: تجربه کشوری مانند لهستان نشان داده که حرکت به اقتصاد بازار و حمایت از بخش خصوصی، منجر به پیشرفت چشمگیری می‌شود.

 رحمانی با اشاره به اینکه در استانداری، مهم‌ترین وظیفه مدیران را حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال قرار داده‌ایم گفت: استان دارای ظرفیت‌های فراوان در حوزه‌های نفت، گاز، آب، کشاورزی، گردشگری و منابع طبیعی است، اما برای تبدیل این ظرفیت‌ها به توسعه پایدار، نیاز به سرمایه‌گذاری هدفمند داریم. 

استاندار تصریح کرد: ۷۰ طرح بزرگ اقتصادی با سرمایه‌ای ۷.۸ میلیارد دلار و ۱۰۳ هزار میلیارد تومان تعریف شده که حدود ۱۸ هزار اشتغال مستقیم و دو برابر آن اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد. 

رحمانی افزود از جمله این طرح‌ها، فسفات چرام، پتروشیمی سوم گچساران، دکل مختار و کارخانه خودروسازی هستند که ۱۸ مورد آن آماده شده و در سفر آینده ریاست محترم جمهور و هیئت وزیران، کلید خواهد خورد.

وی عنوان کرد: برای تسریع در انجام این طرح‌ها، جلسات پنجشنبه‌های سرمایه‌گذاری و چهارشنبه‌های حمایت از تولید را به طور مستمر برگزار می‌کنیم، اما نیاز داریم برای جذب بخش خصوصی، زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

استاندار ابراز داشت: در حوزه راه‌ها، سال گذشته با پیگیری و کمک نمایندگان محترم، اعتبارات راه‌های اصلی از ۵۵۵ میلیارد تومان به یک هزار و ۴۷۵ میلیارد تومان و راه‌های روستایی از ۵۴۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان افزایش یافت و امسال نیز اعتبارات راه‌های اصلی بیش از سه برابر شده است.

رحمانی تصریح کرد: برای اولین بار، عملیات اجرایی اتصال استان به آزادراه با اعتبار یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و به طول ۱۰ کیلومتر آغاز خواهد شد و همچنین، همه محورهای اصلی از جمله یاسوج- شیراز، یاسوج- اصفهان و مسیر دهدشت و بابامیدان به بزرگراه تبدیل خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه، هم‌راستایی و هم‌دلی همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه، شرط ضروری پیشرفت است، عنوان کرد: دولت وفاق ملی مصمم است از همه ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به مردم استفاده کند و قطعاً مدیران باید هم‌راستا با اهداف دولت حرکت کنند، اما این به معنای یکسان‌اندیشی نیست، بلکه به معنای همکاری و تعامل سازنده برای رسیدن به اهداف مشترک است.

استاندار با اشاره به رأی قاطع مردم به شعارهای دولت، بر لزوم حرکت هماهنگ تمامی دستگاه‌ها برای به نتیجه رساندن این مسیر تأکید کرد و گفت: مردم پس از مدت‌ها قهر با صندوق‌های رأی، با امید به این شعارها و دیدگاه‌ها، پای صندوق‌ها آمدند و وقتی مقام معظم رهبری نهایت حمایت را از دولت و برنامه‌های آن دارند، ما نیز مکلف هستیم این مسیر را با قوت ادامه دهیم.

 رحمانی به اهم اقدامات و پروژه‌های کلان استان در حوزه‌های مختلف اشاره و تصریح کرد: سال گذشته، اعتبار مصوب پروژه‌های ملی آب استان، یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود که با همدلی و همراهی مسئولان یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان عملکرد داشتیم و امسال این رقم به بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مصوب شده است.

استاندار با اشاره به موفقیت‌های ورزشی استان، خاطرنشان کرد: بازیکنان هندبالیست ما در تیم ملی هندبال پس از سال‌ها توانستند تیم قدرتمند کره جنوبی را شکست دهند، همچنین در ورزش فوتبال امتیاز تیم دسته دومی استقلال زیدون برای تیم داری استان خریداری شده است.

رحمانی در خصوص سدهای ماندگان و خرسان سه گفت: خواست مردم را به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم و این دغدغه ما نیز هست، مکاتباتی با رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، دبیرخانه هیئت دولت،سازمان برنامه و بودجه داشتیم.


وی بیان کرد: در حال انتقال حساب‌ شرکت‌های بزرگ استان به خود استان هستیم که این امر باعث افزایش سپرده‌های بانکی و در نتیجه افزایش امکان اعطای تسهیلات می‌شود و همچنین انتقال درآمدهای مالیاتی این شرکت‌ها به استان، پایه درآمدی و بودجه استان را افزایش داده و به تبع آن، منابع بیشتری از دولت دریافت خواهیم کرد.

استاندار با اشاره به هدف‌گذاری همه برنامه‌ها برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، خاطرنشان کرد: خوشبختانه نرخ بیکاری اجباریمان از ۱۹ درصد به ۱۴.۶ درصد کاهش یافته است.

رحمانی به پروژه ملی سد آبریز کهگیلویه اشاره کرد و گفت: این پروژه که خواست دیرینه مردم شهرستان کهگیلویه بزرگ است، می‌تواند ۲۳ هزار هکتار از اراضی را آبیاری کند، در ردیف بودجه قرار گرفت. 

استاندار بیان کرد: اسناد و مدارک آن توسط معاون عمرانی استانداری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان به سازمان برنامه و بودجه کشور تحویل داده شده و به زودی اولین مناقصه برای مطالعات آن برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه، پروژه‌های بزرگی مانند سامانه انتقال آب سد تنگ سرخ نیز در دست اجراست، گفت در یک سال گذشته، ۸ پروژه حیاتی برق به ارزش ۲هزار میلیارد تومان تعریف شده است که از این تعداد، ۶ پروژه با ارزش یکهزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است که یکی از آنها با ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه، قبلاً افتتاح شده و مابقی برای افتتاح در سفرهای هیئت دولت آماده هستند.

استاندار به اقدامات صورت گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت و گفت: سال گذشته، استان از لحاظ شاخص‌های این حوزه در رده‌های آخر کشور قرار داشت که سفر سه‌روزه وزیر ارتباطات ۴۵ مصوبه داشت و بالغ بر یک هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان هزینه در این حوزه تخصیص و هزینه شده است و در همین مدت کوتاه، رتبه استان در شاخص‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۸ تا ۹ پله ارتقا یافته است

رحمانی به وضعیت ترافیک شهر یاسوج اشاره و عنوان کرد: برای حل معضل ترافیک سنگین یاسوج هشت پروژه مهم عمرانی تعریف شده است که بلوار شهدای اقتدار به عنوان یکی از این پروژه‌ها هفته دولت افتتاح شد.

استاندار به اجرای طرح نهضت عدالت در احداث فضای آموزشی اشاره کرد و با بیان اینکه از استان‌های پیشتاز در این زمینه هستیم، گفت در شش ماه گذشته، ۹ الی ۱۰ جلسه شورای آموزش و پرورش برگزار شده است و از ۱۹۰ مدرسه هدف در این طرح، ۱۱۵ مدرسه کانکسی و سنگی حذف و تا آذرماه آماده بهره‌برداری می‌شوند از این تعداد، ۳۳ مدرسه توسط بنیاد برکت احداث شده و 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های جدید آموزشی در استان هزینه شده است.

رحمانی با اشاره به حضور مستمر در دانشگاه‌ها افزود با حضور مستمر در دانشگاه‌های استان تعامل و پیگیری مسائل آنان در اولویت است و جهت‌گیری اصلی، دوری از سیاسی‌کاری و تمرکز بر ارتقای کیفیت آموزش، پژوهش، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت است.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام ‌شده برای پروژه تالار فرهنگی هنری یاسوج، تصریح کرد: این پروژه سال‎ها تعطیل بوده که در همین خصوص جلساتی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون وزیر در سازمان برنامه و بودجه کشور داشتیم و به زودی پیمانکار جدید انتخاب خواهد شد.

 استاندار خاطرنشان کرد به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فرآیند انتخاب پیمانکار جدید در آینده‌ای نزدیک به انجام خواهد رسید و این تالار که مجلل‌ترین تالار جنوب کشور است به بهره‌برداری می‌رسد.

رحمانی به موضوع تنش آبی پرداخت و اظهار داشت: امسال با کاهشی بیش از 50 درصدی بارندگی مواجه بودیم و متاسفانه رتبه اول کاهش بارندگی در کشور به استان ما اختصاص یافت و با وجود این چالش بزرگ، با مدیریت انجام‌ شده و اصلاح و بهبود شبکه‌های آبرسانی، تنش آبی امسال به مراتب کمتر از سال گذشته بود.

رحمانی، درباره تقویت تشکل‌های مردم‌نهاد، تصریح کرد: این موضوع به‌طور جدی با محوریت معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان در حال پیگیری است و ما قطعاً از تشکل‎هایی که مطابق معیارها و مدنظر جوانان باشند، حمایت خواهیم کرد، چرا که این تشکل‌ها یکی از محورهای اصلی تسریع فرآیند توسعه هستند.

استاندار به موضوع ورزش پرداخت و ابراز داشت: معتقدیم ورزش باید به عنوان یکی از اولویت‌ها در دستور کار قرار گیرد، انتخاب مدیر متخصص و با تجربه برای حوزه ورزش که سال‌ها در این عرصه کار کرده از جمله این اقدامات است که خوشبختانه در مدت کوتاه عملکرد خوبی داشته است.

 رحمانی به مشکل زیرساخت‌های ورزشی اشاره کرد و افزود: یکی از اقدامات مهم، تسهیل فرآیند بهره‌برداری از این اماکن است، از حدود ۳۰۰ مجموعه ورزشی در استان، تنها سه مورد دارای سند بودند که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌ شده، تاکنون شش سند صادر شده و ۱۰ سند دیگر در آینده نزدیک اخذ خواهد شد.

وی از مولدسازی امکانات ورزشی موجود برای توسعه سایر اماکن خبر داد و گفت


: تقریباً همه پروژه‌های نیمه‌تمام یا غیرفعال ورزشی در حال فعال‌سازی هستند و این مأموریت به مدیران و معاونت عمرانی و اقتصادی محول شده است.

رحمانی در رابطه با آسیب‌های اجتماعی با بیان اینکه با محوریت معاونت سیاسی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی هیئت اندیشه‌ورز در زمینه آسیب‌های اجتماعی آماده شده و برای تأمین منابع به سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کشور ارسال خواهد شد.

تمام//





تاریخ انتشار : امروز, 09:35



» اخبار مرتبط:

  • با حضور مسئولان ملی و استانی، افتتاح پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تشکیل ستاد بزرگداشت «شهدای خدمت» در استان
  • شتاب توسعه در کهگیلویه و بویراحمد با اجرای طرح‌های کلان سرمایه‌گذاری
  • ۲ طرح بزرگ سرمایه گذاری در استان اجرا می شود
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور حجت الاسلام موحد و دکتر بهرامی: ۷۷۰ طرح عمرانی با اعتبار ۷ همت افتتاح و کلنگ‎زنی می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟