مشروح اخبار


» با حضور مسئولان ملی و استانی، افتتاح پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان



پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت در کهگیلویه وبویراحمد با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.


پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت در کهگیلویه وبویراحمد با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی با حضور شینا انصاری معاون رئیس جمهور و دکتر غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شریف شهرستانهای گچساران و باشت و.رئیس کمیسون بودجه مجلس شورای اسلامی • معاونین استاندار ، در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان باشت، یاد و خاطره شهدای دولت را گرامی‌داشت و با قدردانی از حضور مسئولان ملی و استانی، خاطرنشان کرد: همدلی و همراهی بین بدنه دولت، مجلس و مدیران استانی، عامل اصلی تحقق این پروژه‌های عظیم در منطقه است.

رحمانی به جزئیات پروژه‌های برق‌رسانی اشاره و تصریح کرد: هشت پروژه حیاتی در سال گذشته تعریف شد که ۶ پروژه برق‌رسانی با سرمایه‌گذاری حدود یکهزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده است.

استاندار عنوان کرد: امروز یکی از این پروژه‎ها، یعنی پروژه افزایش ظرفیت و توسعه پست برق ۱۳۲ کیلو ولت باشت با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

استاندار اظهار داشت: مابقی پروژه‌های برق رسانی در سفر رئیس جمهور به استان در آینده نزدیک افتتاح می‌شود و دو پروژه هم تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رحمانی تصریح کرد: همچنین در هفته دولت، اجرای شش پروژه جدید توسعه انرژی برق با حجم سرمایه‌گذاری سه هزار۲۲۹ میلیارد تومان در استان آغاز شد.

استاندار با بیان اینکه، این پروژه‌ها نقشی حیاتی در توسعه زیرساخت‌های انرژی استان دارند، افزود: بر اساس برنامه، عمده این پروژه‌ها تا قبل از فصل گرمای سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید تا مردم شریف استان طعم شیرین این خدمات را بچشند.

رحمانی، این اقدامات را نمونه‌ای از توجه دولت مردمی دانست و خاطرنشان کرد: بدون تردید، اجرای این پروژه‌ها، کهگیلویه و بویراحمد را در سال آینده در زمره پنج استان برتر کشور در زمینه زیرساخت‌های برق قرار خواهد داد و نویدبخش رونق اقتصادی و آرامش بیشتر برای مردم است.

تمام//



تاریخ انتشار : امروز, 09:45



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور حجت الاسلام موحد و دکتر بهرامی: ۷۷۰ طرح عمرانی با اعتبار ۷ همت افتتاح و کلنگ‎زنی می‌شود
  • با حضور حجت الاسلام موحد و استاندار کهگیلویه و بویراحمد: 132 پروژه عمرانی با اعتبار ۴۸۸ میلیارد تومان در کهگیلویه افتتاح شد
  • ۱۸۰ پروژه در شهرستان کهگیلویه کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • کلنگ‌زنی و افتتاح ۳۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان گچساران
  • با حضور استاندار: ۱۰۷ طرح عمرانی و اقتصادی شهرستان دنا افتتاح و کلنگ‌زنی شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟