مشروح اخبار


» با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت: تأمین و توزیع هشت هزار بسته لوازم تحریر



آیین پویش ملی مهرعلوی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.


آیین پویش ملی مهرعلوی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی، در آیین پویش ملی مهرعلوی که با حضور دکتر بهرامی نماینده شهرستانهای بویراحمد و دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی و با هدف تأمین و توزیع هشت هزار بسته لوازم تحریر برای دانش‌آموزان نیازمند برگزار شد، با تشکر از مشارکت خیرین و نهادهای مردمی در این پویش ملی، گفت: امروز در جمعی گرد هم آمده‌ایم که دغدغه اصلی آنها، آموزش و پرورش و اعتلای این نهاد بنیادین است.

وی تصریح کرد: همه به اهمیت نقش آموزش و پرورش در فرآیند توسعه واقفیم که اگر خواهان پیشرفت کشور هستیم، باید مسائل و مشکلات آموزش و پرورش را در اولویت قرار دهیم. 

استاندار عنوان کرد: اولویت‏ بندی شامل افزایش سهم این نهاد در تولید ناخالص داخلی، توسعه زیرساخت‎ها، تجهیز مدارس، تقویت مراکز تربیت معلم و گسترش دانشگاه‎های فرهنگیان باشد.

رحمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دولت وفاق ملی، این موضوع را به‎خوبی شناسایی و یکی از سه محور اصلی برنامه خود را به «نهضت عدالت در احداث فضاهای آموزشی» اختصاص داده است و هدف از این طرح، تضمین بهره‌مندی تمامی فرزندان این سرزمین از فضای آموزشی باکیفیت و بسترسازی برای شکوفایی نبوغ و خلاقیت آنان است تا هیچ استعدادی نادیده گرفته نشود.

رحمانی به برنامه‎های اجرا شده در استان اشاره و عنوان کرد: در قالب این نهضت، ۱۹۰ مدرسه برای استان ما تعریف شده که شامل بازسازی و مقاوم‌سازی ۱۰۶ مدرسه سنگی، جایگزینی ۶۰ مدرسه کپری، تکمیل ۱۸ مدرسه نیمه‏تمام و احداث شش مدرسه بزرگ غیرسنگی به عنوان گام اول است.

استاندار با تقدیر از عملکرد خوب استان، افزود: اگرچه مشکلات بسیار است، اما هدفگذاری ما قرار گرفتن در بین سه استان برتر کشور در پایان سال است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام گرفته و مشارکت مردم، تا مهرماه ۱۱۵ مدرسه، شامل ۵۶ مدرسه سنگی و ۵۹ مدرسه دیگر، آماده بهره‌برداری خواهد شد.

استاندار با تشکر از بنیاد علوی گفت از ۱۰۶ مدرسه سنگی، ۳۳ مدرسه با مشارکت بنیاد علوی در حال اجراست که پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی داشته و طبق قول مسئولان این بنیاد، انشالله تمامی این پروژه‌ها تا آذرماه سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید.

رحمانی با اشاره به پویش مهر علوی تأکید کرد: این پویش ملی با توزیع ۲۵۰ هزار بسته لوازم تحریر در سراسر کشور برای دانش آموزان نیازمند، نقش مکمل و بسیار ارزشمندی در تحقق عدالت آموزشی ایفا می‌کند.

به گفته استاندار، برای هشت هزار دانش آموز عزیز استانمان نیز این بسته‎ها تهیه شده است و نوشت افزار، ابزار اصلی کار دانش آموز است و تأمین آن به سهم خود بسیار حائز اهمیت است. 

رحمانی خاطرنشان کرد: همه موظفیم و باید تلاش کنیم هم فضای آموزشی مناسب و تجهیزات و هم نوشت افزار کافی را در اختیار دانش آموزان قرار دهیم تا بتوانند در کمال آرامش و بدون دغدغه به تحصیل ادامه دهند.

تمام//



تاریخ انتشار : امروز, 12:55



» اخبار مرتبط:

  • دیدار نوروزی مجموعه آموزش و پرورش با استاندار
  • انتظار و امید بیشتری به مشارکت خیرین مدرسه‌ساز داریم
  • رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خبرداد: پویش «سلام مدرسه، مدرسه من _ افتخار من» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: برای فضاهای آموزشی، شهرداری‌ها و بخش خصوصی پای کارآمدند
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در استان را برنامه ‎ریزی کردیم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟