استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهرداریها برای افزایش درآمد آموزش و پرورش از محل سه درصد سهم عوارض در کنار مشارکت بخش خصوصی پای کارآمدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهرداریها برای افزایش درآمد آموزش و پرورش از محل سه درصد سهم عوارض در کنار مشارکت بخش خصوصی پای کارآمدند.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای آموزش و پرورش با اشاره به سهم سه درصدی شهرداریها در حمایت از آموزش و پرورش اظهار داشت: سهم شهرداریها در حمایت از آموزش و پرورش بیش از سه میلیارد تومان است.
استاندار اظهار داشت: این رقم قابل توجهی نیست و باید اختلاف ارقامی بین شهرداریها و آموزش و پرورش بهصورت دقیق بررسی شود.
رحمانی عنوان کرد: سازوکار نظارتی برای پیگیری این موضوع تعیین شده و شهرداریهای استان قطعا با دقت بیشتری این تعهدات را عملی میکنند.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان به تقدیر ازهمراهی و همکاری شهرداری ها به حوزه آموزش و پرورش، تاکید کرد: معاونت امور عمرانی استانداری و دفتر امور شهری بر جذب و تخصیص بهینه این اعتبارات نظارت دارد تا منابع بهصورت حداکثری به نفع آموزش و پرورش هزینه شود.
رحمانی با بیان اینکه، آموزش و پرورش از موضوعات قابل توجهی است که باید برنامهریزی برای رفع دغدغههای آن در بستر شورای آموزش وپرورش صورت گیرد، عنوان کرد: این شورا برای کاستن از مشکلات باید به نوعی تجلی مشارکت نهادهای مردمی و دولتی باشد.
استاندار با تاکید بر لزوم ثبت اطلاعات مدارس در سامانه مربوطه، تصریح کرد: مهلت ورود اطلاعات مدارس باید حداکثر ظرف یک هفته به پایان برسد تا بتوانیم علاوه بر تکمیل فرآیند ثبت اطلاعات، نامههای لازم را نیز تنظیم و ارسال کنیم.
رحمانی به اهمیت توسعه ورزش دانشآموزی تاکید کرد و گفت: مؤثرترین سن برای پرورش استعدادهای ورزشی، دوران دانشآموزی است و اگر به این حوزه توجه جدی شود، بدون شک استعدادهای نهفته نوجوانان و جوانان استان بیش از گذشته شکوفا خواهد شد.
استاندار با اشاره به برنامه توسعه زمینهای چمن مصنوعی در مدارس، خاطرنشان کرد: ۲۸۶ مدرسه دارای زمین چمن داریم و ۴۰ پروژه نیمه تمام در دست اجراست.
رحمانی با بیان اینکه، برای ۲۱۰ مدرسه دیگر نیز برنامهریزی زمانبندی شده انجام شود، تصریح کرد: برآورد اولیه اعتبار مورد نیاز برای این طرح حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است که بخشی از آن از طریق طرح شهید سلیمانی و مابقی با مشارکت خیرین و دستگاههای مربوطه تأمین خواهد شد.
استاندار بر ضرورت همکاری مشترک بین اداره کل ورزش و جوانان و آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: ظرفیتهای بلااستفاده در حوزه ورزش باید با برنامهریزی دقیق احیا شود.
رحمانی تاکید کرد: حوزه ورزش و جوانان استان برنامههایی برای بازسازی و بهرهبرداری از فضاهای ورزشی که میتواند به توسعه ورزش دانشآموزی کمک کند مد نظر داشته باشد.
وی به سهم یک درصد شهرداریها هم اشاره کرد و گفت: تعیین تکلیف سریع این سهم میتواند بخشی از منابع مورد نیاز آموزش و پرورش را تأمین کند.
استاندار با اشاره به اهمیت برنامه پیادهروی مشترک، تاکید کرد: جلسهای با حضور معاونت ورزش آموزش و پرورش و مدیرکل ورزش و جوانان برگزار شود و برنامهای منسجم و موثر برای این رویداد تدارک دیده شود.
رحمانی تاکید کرد: تلاش شود تا این پیادهروی به یکی از مهمترین و پرشورترین برنامههای خوب و جذاب استان تبدیل شود.
استاندار با اشاره به اهمیت تخصیص اعتبارات ملی برای تجهیز مدارس، عنوان کرد: سهم اعتبارات ملی تجهیز مدارس منوط به ورود اطلاعات 2 هزار و ۹۰۰ مدرسه استان در سامانه مشخص شده است.
به گفته رئیس شورای آموزش و پرورش استان، چنانچه اطلاعات حتی یک مدرسه هم ثبت نشود از این اعتبارات محروم خواهد شد.
رحمانی یادآور شد: برای انجام این موضوع مهم دو اقدام ضروری باید انجام شود ابتدا با تنظیم برآورد نیاز مدارس طی درخواستی با پیگیری آن در مرکز کشور و دوم، ورود همزمان اطلاعات در سامانه مربوطه است.
استاندار از شهردار مرکز استان تقدیر کرد و اظهار داشت: پذیرفتن آسفالت تمام مدارس دولتی، اقدام ارزشمند و قابل تقدیری است و انشاالله این طرح، محدوده مدارس و سایر نیازهای مرتبط را نیز پوشش خواهد داد.
رحمانی اظهار امیدواری کرد که با حضور همه مسئولان دولتی و بخش خصوصی در جلسات آینده، شاهد برکات و توجه بیشتری به حوزه آموزش و پرورش استان باشیم.
تمام//
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر