مشروح اخبار


» حکم انتصاب معاون رئيس‌جمهور برای یکی از مديران سابق استان کهگیلویه و بویراحمد



طی حکمی از سوی معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور،رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه منصوب شد.


به گزارش راک نیوز،طی حکمی از سوی سيد حميد پورمحمدي معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور،دکتر جهانگیر شاهینی به عنوان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه منصوب شد.



جهانگیر شاهینی جایگزین نادر نورایی می شود و مراسم تودیع و معارفه روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه با حضور مسولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.



جهانگیر شاهینی متولد ۱۳۵۲ و از کارکنان باسابقه سازمان برنامه و بودجه از اسفند ۱۴۰۱ تا کنون مسولیت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد را برعهده داشت که فردا جای خود را به سید انتظام سهمگین خواهد داد.



شاهینی در دو حوزه دکترا؛ مدیریت بازرگانی و مدیریت دانشگاه تهران و در دو حوزه نیز فوق لیسانس دارد، تجارب داخلی و خارجی و سمت‌های استانی و ملی داشته‌ است.



شاهینی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بیش از ۲۹ سال سابقه دارد و سمت‌های مختلفی از کارشناسی تا مدیرکلی داشته‌ است، در سطح کشوری نیز چند پست ملی همچون معاون توسعه و مدیریت منابع آموزش و پرورش، مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه و تحول اداری، رئیس دانشگاه، مدیرکل اداری و مالی بودجه، توسعه منابع انسانی، معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی داشته است.



تاریخ انتشار : امروز, 14:29



» اخبار مرتبط:

  • یک نیروی متخصص و کاردان رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کهگیلویه و بویراحمد شد
  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • انتصاب جدید در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • 2 انتصاب جدید در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مراسم معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار می شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟