مشروح اخبار


» چند خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتظار داریم که سازمان ثبت اسناد و املاک، وظایف و اختیارات خود را در این استان گسترش داده و تسریع بخشد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

ثبت اسناد و املاک وظایف و اختیارات خود در استان را گسترش دهد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتظار داریم که سازمان ثبت اسناد و املاک، وظایف و اختیارات خود را در این استان گسترش داده و تسریع بخشد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به همدلی میان اعضای شورای تأمین استان، اظهار داشت: این همکاری منجر به تصمیم ‌گیری‌های موثر در حل مسائل امنیتی، تولید، اشتغال و توسعه شده است.  

استاندار، عملکرد موفق استان در دوران جنگ 12 ‌روزه را نتیجه این همدلی دانست و عنوان کرد: در نتیجه همدلی تحرکات مخربی از سوی دشمن در استان امکان‌پذیر نشد.

رحمانی به اهمیت صدور اسناد اشاره کرد و ابراز داشت: برنامه‌ریزی بدون ثبت مالکیت در بخش‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری امکان‌پذیر نیست.

استاندار خاطرنشان کرد: دولت برنامه‌هایی برای توسعه بخش‌های مختلف دارد که مولدسازی و استفاده بهینه از املاک دولتی از جمله این برنامه‌ها است.

رحمانی، بر ضرورت توجه به شاخص‌های ورزشی به عنوان یکی از محورهای توسعه استان اشاره و بیان کرد: مولدسازی از راه‌های توسعه شاخص‌های ورزشی است اما از مجموع حدود ۳۰۰ ملک ورزشی دولتی در استان، تنها چند مورد سند رسمی دارند و نیاز است با همکاری اداره ثبت اسناد، این مشکل حل شود.  

استاندار با تاکید بر سنددار شدن روستاهای استان گفت در استان یکهزار و ۶۴۳روستای دارای سکنه و ۷۰۰ روستای خالی از سکنه است که از این تعداد، ۷۲۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۹۲۰ روستا زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند لذا سنددار شدن روستاهای استان حائز اهمیت است.

رحمانی تاکید کرد: انتظار است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیرکل ثبت اسناد و املاک کشور همکاری لازم را داشته باشند تا از برنامه‌های کشوری از جمله رفع تداخل بخش کشاورزی که میانگین کشوری ۸۵ درصدی است اما استان ۵۶ درصد است، عقب نمانیم.

استاندار تصریح کرد: شرایط استان می‌طلبد این دو نهاد با توجه به شاخص‌های نامناسب توسعه در استان با دستگاه‌های اجرایی، همکاری بیشتری داشته باشند.

رحمانی عنوان کرد به عنوان استاندار استان آماده هستم در هر زمان از شبانه‌روز را با برگزاری جلسات و پیگیری حل مشکلات اختصاص داده و حتی در روزهای تعطیل هم پای کار هستیم تا بتوانیم در هر زمینه‌ای گرهی از مشکلات استان و مردم باز کنیم.

تمام//


*****************

دانشگاه‌ها سهم خود را در رشد شاخص‌ها ارتقا دهند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان وارد مرحله تازه‌ای از توسعه شده و دانشگاه‌ها سهم خود را در رشد شاخص‌ها ارتقا دهند.  


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی با حضور آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان، محمد علی‌اکبری معاون دانشگاه آزاد اسلامی کشور و فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در نشست هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه اخیر و شهیدان علمی، شهید طهرانچی، افزود: این عزیزان با مجاهدت‌های خود منشأ خیر و برکت برای کشور بودند و ما باید آرمان‌های آنان را همواره سرلوحه کار خود قرار دهیم.

رحمانی با تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در توسعه استان تصریح کرد تا زمانی که دانشگاه‌ها به عنوان موتور محرکه توسعه عمل نکنند، پیشرفت پایدار محقق نخواهد شد، لذا سه عنصر آموزش، پژوهش و فناوری باید در کنار هم قرار گیرند تا اقتصاد دانش‌بنیان تقویت شود.

استاندار با اشاره به اینکه ۳۲ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: ۱۵ هزار نفر از این دانشجویان متعلق به دانشگاه آزاد هستند که با ۲۰۴ عضو هیأت علمی و ۲۷۱ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف در حال فعالیت هستند.  

رحمانی به دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه اشاره کرد و افزود: ۴۵ هسته فناور، ۱۸ واحد فناور و تولید ۲۴۰ محصول دانش‌بنیان از جمله شاخص‌های مثبت این مجموعه است.

به گفته استاندار، ۱۵ درصد درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه از طریق فروش محصولات دانش‌بنیان تأمین می‌شود که نشان‌دهنده حرکت رو به رشد دانشگاه در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان است.  

استاندار با اشاره به ضرورت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اظهار داشت با وجود پیشرفت‌های اخیر، سهم استان در حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان هنوز با ظرفیت‌های موجود تناسب ندارد.

وی عنوان کرد: در ابتدای فعالیت دولت، تنها ۱۸ شرکت دانش‌بنیان در استان داشتیم که این رقم با پیگیری‌های انجام‌ شده به ۲۵ شرکت افزایش یافته و چندین مورد دیگر نیز در حال بررسی است.

استاندار به برخی از ظرفیت‌های کلیدی استان اشاره کرد و گفت: تولید ۲۵ درصد نفت خام کشور، دارا بودن ۵۶ درصد جنگل‌ها، تولید ۲۵ هزار تن ماهیان سردآبی و داشتن مرکز تحقیقات ژنتیک ماهیان سردآبی از جمله قابلیت‌های استان است.

استاندار با اشاره به ظرفیت استان در حوزه گیاهان دارویی یادآور شد: تنوع گیاهی، توسعه کشت قراردادی و فرآوری گیاهان دارویی می‌تواند به رشد اقتصاد منطقه کمک کند.

وی از برنامه‌های آینده استان در حوزه‌های گلخانه‌ای، کشت و صنعت و انرژی هسته‌ای خبر داد و بیان کرد: طرح‌های بزرگی مانند احداث شهرک گلخانه‌ای ۱۳۷ هکتار در برنامه کاری است.

به گفته استاندار به زودی کلنگ صنعت سه هزار هکتاری در جنوب استان به زمین زده می‌شود، همچنین با پیگیری‌های انجام‌ شده، راه‌اندازی پژوهشکده هسته‌ای با محوریت جنگل‌های زاگرس در دستور کار قرار دارد.

استاندار به موضوع بودجه و درآمدهای دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها ۲۰ درصد درآمد دانشگاه از محل فعالیت‌های غیرشهریه‌ای تأمین می‌شود که این رقم باید افزایش یابد.

 رحمانی تصریح کرد: در دانشگاه‌های پیشرو دنیا، ۷۰ تا ۸۰ درصد درآمدها از طریق پژوهش و فناوری حاصل می‌شود و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم.  

وی با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای دولت افزود با توجه به مشکلات مالی کشور، دانشگاه‌ها باید با تکیه بر پژوهش و فناوری، مسیر خودکفایی را طی کنند در این راستا، حمایت از هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ضروری است


رحمانی از برنامه‌ریزی برای تشکیل مجمع روسای دانشگاه‌های استان خبر داد و گفت: این مجمع با حضور روسای تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان تشکیل می‌شود تا هماهنگی بیشتری بین دستگاه‌های اجرایی و دانشگاهی ایجاد شود.  

به گفته استاندار، اولین جلسه برای تشکیل این مجمع حتی در اوج جنگ ۱۲ روزه برگزار شد که نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای پیشرفت علمی استان است.  

استاندار بر ضرورت تقویت فعالیت‌های فرهنگی و علمی تأکید کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید علاوه بر آموزش و پژوهش به تربیت نیروهای متعهد و انقلابی نیز توجه ویژه داشته باشند و در این مسیر، قطعا حمایت همه جانبه مسئولان استانی و کشوری را خواهند داشت.  

استاندار از تلاش‌های صالح‌پور و همکارانش در توسعه دانشگاه آزاد اسلامی  یاسوج تقدیر کرد و خواستار ادامه این روند شد.  

 گفتنی است در این نشست از پوستر شعر مهدوی اقوام ایرانی رونمایی شد.

تمام//

****************

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:  

تصویب ۱۳۷ مصوبه برای رفع موانع تولید در ۵۰ واحد صنعتی


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکلات ۵۰ واحد تولیدی در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون چهارده جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد، گفت:مشکلات ۵۰ واحد تولیدی در این جلسات بررسی و مجموعاً ۱۳۷ مصوبه تاکنون تصویب شده که غالباً عملیاتی شدند یا توسط دبیرخانه و اعضا در حال پیگیری است که تمامی تصمیمات در اسرع وقت به مرحله اجرا برسد.  


استاندار به دسته‌بندی موضوعات این پرونده‌ها اشاره کرد و افزود: درخواست استمهال، مسائل مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی،چالش‌های حوزه مالیاتی، تسریع در صدور مجوزها، همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی و حمایت‌ها و معاضدت قضایی از جمله موارد مطرح شده واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است.


وی با اشاره به درخواست استمهال تسهیلات گفت: واحدهای تولیدی که نیاز به مهلت برای بازپرداخت تسهیلات دارند، مورد بررسی قرار گرفتند و تصمیمات لازم برای تسهیل شرایط آنها اتخاذ شد.  


 رحمانی با بیان اینکه مشکلات واحدهای تولیدی در ارتباط با پرداخت حق بیمه و سایر تعهدات به تأمین اجتماعی بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه می‌شود، بیان کرد: تصمیماتی برای تسهیل و تسریع در رسیدگی به مشکلات مالیاتی متقاضیان، از جمله تعدیل مالیاتی و مهلت‌های پرداخت، گرفته شد.  


استاندار با بیان اینکه در دو جلسه مصوبه ویژه به تسهیل فرآیند صدور مجوزها اختصاص یافت، افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان در کمترین زمان ممکن نسبت به صدور مجوزها اقدام کنند. 


رحمانی بیان کرد: متقاضیان دارای مشکلات در فرآیندهای مرتبط با شهرک‌های صنعتی مورد حمایت قرار گرفتند و شرکت شهرک‌های صنعتی مکلف به همکاری کامل با تصمیمات کارگروه شد.  


استاندار با اشاره به حمایت‌ها قضایی از واحدهای تولیدی گفت: مسائل مربوط به حمایت از واحدهای تولیدی و پیگیری‌های قضایی با همکاری سیستم قضایی و دادگستری بررسی شد.


وی با اشاره به رسالت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید عنوان کرد: حمایت از تولید، اشتغال و معیشت مردم به عنوان اصلی‌ترین مأموریت کارگروه مورد تأکید است.


استاندار با یادآوری سال سرمایه‌گذاری برای تولید ابراز داشت: نحوه عملکرد اعضا در تحقق شعار سال ملاک ارزیابی خواهد بود و هیچ‌گونه سهل‌انگاری در این زمینه پذیرفته نیست.

****************

تأکید بر اجرای دقیق سند نیروی انسانی و برنامه‌های تحول اداری 


استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم اجرای کامل سند نیروی انسانی و برنامه‌های تحول اداری در استان تأکید کرد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای راهبردی تحول اداری با اشاره به ارتباط مستقیم تحول اداری با رشد اقتصادی، خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هرگاه برنامه‌های تحول اداری را جدی گرفتیم شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی بودیم و هرگاه کم‌توجهی شده آثار منفی آن در عملکرد نظام اداری معیشت و زندگی مشهود بوده است.

استاندار تصریح کرد: در تمام برنامه‌های پنج ساله اخیر همواره بر موضوع بهره‌وری تأکید شده است که یک سوم رشد همواره در حوزه بهره‌وری باشد اما عملیاتی سازی آن نیازمند عزم جدی دستگاه‌های اجرایی است.

رحمانی گفت: تمرکززدایی و افزایش اختیارات استان‌ها، کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی، بهبود سرمایه انسانی و نظام آموزش اداری، استقرار دولت هوشمند و دیجیتال، ارتقای سلامت اداری و شفافیت و بهبود فرآیندها و کاهش بوروکراسی از محورهای اصلی اصلاح نظام اداری است.

استاندار با بیان اینکه، اجرای این برنامه‌ها مستلزم تشکیل جلسات مستمر کمیته‌های تخصصی و پیگیری جدی دستگاه‌های اجرایی است، با انتقاد از حجم بالای استخدام در بخش دولتی، عنوان کرد: اگر می‌خواهیم نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد داشته باشیم باید به سمت کوچک‌سازی دولت و تقویت بخش خصوصی حرکت کنیم.

رحمانی با بیان اینکه، دولت باید در جایگاه نظارتی باقی بماند و تصدی‌گری را به مردم و بخش خصوصی واگذار کند از اجرای سامانه هوشمند اداری در استان خبر داد.

وی تصریح کرد: این استان در لیست اولویت‌های اجرایی سامانه هوشمند قرار گرفته و با همکاری نهادهای ذی‌ربط، اقدامات لازم برای راه‌اندازی آن انجام گرفته است.

رحمانی با اشاره به اهمیت شاخص‌های عمومی در ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها گفت: آنچه در ارزیابی مدیران تعیین‌ کننده است نه فقط شاخص‌های اقتصادی بلکه عملکرد آن‌ها در اجرای برنامه‌های تحول اداری است.

استاندار با اشاره به اهمیت اسناد نیروی انسانی تاکید کرد: هیچ اقدامی در حوزه نیروی انسانی بدون توجه به سند نیروی انسانی و سیستم پاکنا (پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری) امکان‌پذیر نیست و حتی نیروهای شرکتی نیز باید در این سامانه ثبت و به‌روزرسانی شوند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زمان‌بندی مشخصی برای به‌روزرسانی اطلاعات در سامانه پاکنا تعیین کرده است که همه دستگاه‌ها ملزم به رعایت آن هستند، تا زمانی که اطلاعات نیروی انسانی در سامانه تایید نشده باشد، حتی در صورت داشتن سهمیه استخدامی، مجوزی صادر نخواهد شد.

رحمانی، برگزاری دوره‌های آموزشی برای آشنایی کارکنان با سند نظام اداری کشور از ضروریات دانست و گفت: اجرای موفق برنامه‌های تحول اداری مستلزم باور و اعتقاد مدیران ارشد است، مدیران باید این باور را به بدنه سازمانی منتقل کنند.

وی با تاکید بر تشکیل کمیته‌های پنجگانه گفت: باید توجه داشت که برخی امور مانند انتصابات باید در کمیته سرمایه انسانی شورای تحول اداری مطرح شود.

رحمانی به ضرورت توجه به بهره‌وری و اصلاح الگوی مصرف اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی که با محدودیت منابع مواجه هستیم، باید برنامه‌های صرفه‌جویی را جدی بگیریم و دستگاه‌ها نصب پنل‌های خورشیدی را در دستور کار قرار دهند

***************


ضرورت پایش مستمر عملکرد رسانه‌ها و حمایت از محتوای امیدآفرین در استان


 مشاور رسانه‌ای استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش مهم شورای اطلاع‌رسانی در جهت‌دهی افکار عمومی گفت: سیاست‌گذاری ارتباطی و پایش عملکرد رسانه‌ها باید با هدف تقویت انسجام اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی به شکل منسجم و تخصصی دنبال شود.


به گزارش راک نیوز،رحمت‌الله قیصری روز چهارشنبه در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان اظهار داشت: شورای اطلاع‌رسانی دارای شش مأموریت کلیدی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، تدوین خط‌مشی‌های اطلاع‌رسانی در چارچوب مصالح ملی، فرهنگی، دینی و اخلاقی برای تقویت امید اجتماعی است.


وی با بیان اینکه نقش رسانه‌ها در دوران جنگ تحمیلی نمونه‌ای روشن از همراهی ملت و رسانه‌هاست، گفت: امروز نیز رسانه‌ها باید همان روحیه امیدآفرینی و هم‌افزایی را در جامعه زنده نگه دارند.


قیصری با تقدیر از عملکرد صدا و سیمای مرکز استان در انعکاس دیدگاه‌های مختلف و ایجاد فضای گفت‌وگوی سازنده، بر لزوم استمرار این رویکرد در رسانه ملی تأکید کرد و افزود: امیدآفرینی باید محور اصلی تولید محتوای رسانه‌ای باشد.


وی هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی را از ارکان اساسی موفقیت در اطلاع‌رسانی دانست و گفت: اگر هم‌افزایی مؤثر میان نهادها شکل بگیرد، برگزاری مناسبت‌هایی مانند روز خبرنگار با کیفیت و تأثیرگذاری بیشتری همراه خواهد شد.


مشاور رسانه‌ای استاندار خاطرنشان کرد: موضوع خبرنگاران صرفاً جنبه مالی ندارد، بلکه شأن، حرمت و جایگاه اجتماعی آنان باید به رسمیت شناخته شود، چرا که این قشر در خط مقدم تبیین خدمات نظام و دولت به مردم قرار دارند.


قیصری با اشاره به برخی رسانه‌ها که به‌جای امیدآفرینی، رویکردی منفی و گاه حاشیه‌ساز در پیش گرفته‌اند، تصریح کرد: ارزیابی عملکرد رسانه‌ها و مقابله با انتشار محتوای نامناسب یا زرد، یکی از وظایف اصلی شورای اطلاع‌رسانی است.


وی تأکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد برخلاف برخی تلقی‌های عمومی، سرشار از استعدادها، نخبگان و ظرفیت‌های ارزشمند انسانی و گردشگری است که کمتر در رسانه‌ها بازتاب یافته و لازم است در سیاست رسانه‌ای استان مورد توجه قرار گیرد.


قیصری تولید محتوا برای جذب دنبال‌کننده در فضای مجازی را یکی از چالش‌های پیش‌رو عنوان کرد و گفت: برخی محتواها زیبنده فرهنگ مردم نجیب استان نیست و باید با حمایت از تولید محتوای فاخر و پالایش رسانه‌ای، فضای رسانه‌ای استان را تقویت کرد.


وی افزود: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کرده‌اند، رسانه‌ها باید در خدمت تقویت روحیه امید در جامعه باشند و انعکاس خدمات دولت را با نگاه سازنده دنبال کنند.


مشاور رسانه‌ای استاندار با اشاره به نزدیک بودن روز خبرنگار اظهار کرد: باید با تشویق و حمایت از خبرنگارانی که اخبار امیدآفرین تولید می‌کنند، انگیزه این قشر فعال را افزایش داد و شرایط شغلی آنان را نیز مدنظر قرار داد.


وی در پایان پیشنهاد کرد پیش از نشست بعدی شورای اطلاع‌رسانی، گزارشی تحلیلی از وضعیت رسانه‌های استان در بازه زمانی یک‌ماهه یا فصلی تهیه و در اختیار اعضا قرار گیرد تا تصمیم‌گیری‌ها مبتنی بر داده و تحلیل دقیق‌تری باشد.



تاریخ انتشار : دیروز, 07:58



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد+مسولیت جدید برای مدیرکل سابق
  • پایان اعتبار اسناد مالکیت دفترچه‌ای؛ هزینه‌ی صدور سند برای املاک روستائیان رایگان شد
  • یک کهگیلویه و بویراحمدی معاون اداره کل ثبت و اسناد و املاک استان خراسان جنوبی منصوب شد
  • فرزند شایسته کهگیلویه و بویراحمدی مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان شد
  • انتصاب جدید در ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟