مشروح اخبار


» استاندار کهگیلویه و بویراحمد: با مشارکت بخش خصوصی و شبکه بانکی ۱۳ مدرسه سنگی در قالب طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی نوسازی می‌شوند



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با مشارکت بخش خصوصی و شبکه بانکی ۱۳ مدرسه سنگی در قالب طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی نوسازی می‌شوند. 


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با مشارکت بخش خصوصی و شبکه بانکی ۱۳ مدرسه سنگی در قالب طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی نوسازی می‌شوند. 


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست خیرین آموزش و پرورش به طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی و ضرورت مشارکت مردم در ساخت مدارس پرداخت و گفت: رفع نابرابری‌های آموزشی در مناطق محروم مورد تأکید دولت چهاردهم است و به همین دلیل طرح‌ دولت برای ساخت مدارس جدید با کمک خیرین، بخش خصوصی و مردم مطرح شده است.  


استاندار با بیان اینکه با وجود توجه نظام به فضاهای آموزشی شاهد وجود مدارس کانکسی و سنگی در برخی مناطق استان هستیم، افزود: این مدارس در برابر حوادث طبیعی آسیب‌پذیرند که دولت دکتر پزشکیان در اجرای طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی به دنبال برچیده شدن این مدارس است.


رحمانی با اشاره به تجربه موفق ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت در دوران مسئولیت رئیس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: دولت از این الگو برای تحقق عدالت آموزشی استفاده می‌کند.

  

وی با تأکید بر فرهنگ‌سازی و جلب مشارکت مردم در ساخت مدارس عنوان کرد: ۱۰۶ مدرسه سنگی در سطح استان شناسایی شدند که برخی از مدارس با مشارکت خیرین و نهادهایی مانند بنیاد علوی و نوسازی مدارس در دست احداث است.


استاندار با بیان اینکه مدارس سنگی دیگر جایگاهی در نظام آموزشی ندارند، ادامه داد: تعیین تکلیف ۲۳ پروژه به دلیل جنگ تحمیلی اخیر با تأخیر مواجه شده بود که شامل مدارس یک تا ۱۲ کلاسه هستند.


وی بیان کرد: این جلسات نشان‌دهنده عزم دولت برای بهبود فضای آموزشی در مناطق محروم با کمک مردم و بخش خصوصی است و نیازمند تسریع در اجرای پروژه‌ها هستیم.


رحمانی گفت: از مجموع ۲۳ فضای آموزشی که تعیین تکلیف نشده بود ۱۳ مدرسه یک تا چهار کلاسه در این نشست با مشارکت خیرین بخش خصوصی و شبکه بانکی احداث می‌شوند که تکمیل سریع‌تر این پروژه‌ها مورد تاکید است.


استاندار گفت: مجموعه اعتبارات لازم برای احداث این تعداد مدرسه ۲۶.۵ میلیارد تومان است که عدد قابل وصولی می‌باشد.


وی خاطرنشان کرد: ۱۰ مدرسه بزرگ مقیاس هنوز تعیین تکلیف نشده است که در جلسه جداگانه‌ای تمهیدات لازم برای این مدارس اندیشیده می‌شود.



تاریخ انتشار : دیروز, 19:05



» اخبار مرتبط:

  • عدالت آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد؛ تعهد دولت به حذف مدارس سنگی و کانکسی تا مهر ۱۴۰۴
  • فضاهای آمورشی استان با اجرای طرح خشت گذاری توسعه می یابند
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: برای توسعه فضاهای آموزشی نیازمند کمک خیرین هستیم
  • ۱۰۶ مدرسه سنگی در حال ساخت است
  • با آغاز نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی: ۳۷درصد مدارس سنگی کهگیلویه و بویراحمد برای سال تحصیلی جدید بازسازی و آماده می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟