مشروح اخبار


» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:دستگاه‌های اجرایی تا قبل از مهلت قانونی اقدام به جذب اعتبارات عمرانی کنند



معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد تا قبل از مهلت قانونی اقدام به جذب اعتبارات عمرانی کنند.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، عیسی شهامت در دومین جلسه پیگیری جذب اعتبارات عمرانی استان، اظهار داشت: میزان اعتبارات جذب نشده پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی استان از ۸۰۰ میلیون تومان تا ۳۲۰ میلیارد تومان متغیر است که هر کدام از این پروژه‌ها چالش‌های خاص خود را دارند و در تلاشیم تا موانع برطرف شود.

وی با بیان اینکه، مهلت قانونی جذب اعتبارات تا پایان شهریورماه است، تصریح کرد با این وجود، ما حداکثر مهلت را تا پایان مردادماه تعیین کرده‌ایم تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود که خوشبختانه پیشرفت خوبی نسبت به جلسه قبل داشته‌ایم.

شهامت بیان کرد: حدود ۱.۱ همت (۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان) از اعتبارات باقی مانده است که دستگاه‌ها مکلف هستند تا پایان مردادماه جذب کنند.

معاون عمرانی استانداری با تأکید بر لزوم پرداخت واقعی و عدم صوری‌سازی فرآیند جذب، خاطرنشان کرد: اسناد پرداخت باید به طور کامل قانونی و مستند باشد، تمامی دستگاه‌ها موظفند فرآیندهای خود را با دقت تکمیل کنند.  

شهامت تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد حتی یک میلیون تومان نیز به دلیل نقص در اسناد برگشت داده شود.

معاون عمرانی استانداری همچنین از برگزاری جلسات دوهفته‌ای پیگیری تا پایان شهریورماه خبر داد و افزود با وجود تعیین ضرب‌الاجل مردادماه، تا پایان شهریور به صورت قانونی فرصت داریم، اما ترجیح می‌دهیم کارها زودتر نهایی شود. حدود ۱.۱ همت اعتبار باقی‌مانده رقم زیادی نیست و با همکاری دستگاه‌ها می‌توان آن را در یک ماه جذب کرد.  

شهامت با اشاره به مشارکت ۶۰ دستگاه اجرایی، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی با وزارتخانه‌های مربوطه، جذب کامل اعتبارات محقق شود.

تمام//



تاریخ انتشار : امروز, 10:57



» اخبار مرتبط:

  • اعتبارات طرح‌های عمرانی قبل از اتمام مهلت قانونی جذب شوند
  • معاون عمرانی استاتداری کهگیلویه وبویراحمد: دسنگاه های اجرایی۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ۱۴۰۲ را جذب کنند
  • معاون عمرانی استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد: مدیران در مرکز کشور به دنبال جذب اعتبارات ملی باشند
  • مهلت دوباره به دستگاه‌های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای جذب اعتبارات اسناد خزانه
  • معا‌ون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:تصمیمات سریع برای گره گشایی پروژه های عمرانی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟