مشروح اخبار


» آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح نقطه حادثه‌خیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان



مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح و ایمن‌سازی نقطه حادثه‌خیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان خبر داد.


آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح نقطه حادثه‌خیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح و ایمن‌سازی نقطه حادثه‌خیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان خبر داد.


 به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان گفت: این پروژه شامل تعریض مسیر به طول ۵۰۰ متر، اصلاح دِوِر و تعریض یک دستگاه ابنیه فنی به عرض ۴ متر است که با هدف ارتقای ایمنی و کاهش خطرات ترافیکی در این نقطه انجام می‌شود.


 پیمانجو افزود: برای اجرای این پروژه، اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که با نظارت اداره نگهداری ابنیه فنی معاونت راهداری این اداره‌کل و با هدف کاهش سوانح جاده ای در نقاط پرخطر در حال اجراست.



تاریخ انتشار : امروز, 15:26



» اخبار مرتبط:

  • پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز کهگیلویه در دستور کار راهداری/3 پروژه با اعتبار 600 میلیارد ریال در این شهرستان در حال اجراست
  • آغاز عملیات اجرایی احداث پل نسه کوه جوکار در شهرستان مارگون
  • اجرای بیش از ۴۰۰ کیلومتر شیب شیروانی، ۵۰۰ کیلومتر خط‌کشی و نصب ۱۰۰۰ تابلو در دوماهه نخست سال ۱۴۰۴
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛ آسفالت محور باشت به چرام طی روزهای آتی
  • *پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت محور تاکسیسه ـ مورزرد زیلایی تنها ۵۰ روز پس از کلنگ‌زنی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟