مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت محور تاکسیسه به مورزرد زیلایی در شهرستان مارگون تنها ۵۰ روز پس از کلنگزنی این پروژه خبر داد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت محور تاکسیسه به مورزرد زیلایی در شهرستان مارگون تنها ۵۰ روز پس از کلنگزنی این پروژه خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان اظهار کرد: پروژه بهسازی و آسفالت محور تاکسیسه به مورزرد زیلایی در شهرستان مارگون با اعتباری بالغ بر ۵۴ میلیارد تومان آغاز شده و در مدت ۵۰ روز از زمان کلنگزنی، ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی افزود: این پروژه به طول ۹/۵ کیلومتر در حال اجرا است که تاکنون ۵ کیلومتر از عملیات اجرای لایه اساس انجام و آماده آسفالت شده و همچنین کل مصالح مورد نیاز برای لایه اساس به محل پروژه حمل شده است.
پیمانجو ادامه داد: از دیگر اقدامات انجامشده در این محور میتوان به ۹ کیلومتر بسترکوبی، ۲ کیلومتر خاکریزی، و اجرای عملیات لجنبرداری و زهکشی به همراه راکفیل در ۸۰۰ متر از مسیر اشاره کرد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان با تأکید بر اهمیت این پروژه در بهبود تردد روستاهای منطقه زیلایی عنوان کرد: محور تاکسیسه به مورزرد یکی از مسیرهای ارتباطی مهم در مناطق سختگذر شهرستان مارگون است که با اجرای این طرح، دسترسی به مناطق روستایی تسهیل و سطح خدمات جادهای به شکل چشمگیری ارتقاء خواهد یافت.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر