استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر اجرای طرح راهاندازی پنلهای خورشیدی برای حل مشکل ناترازی انرژی تأکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر اجرای طرح راهاندازی پنلهای خورشیدی برای حل مشکل ناترازی انرژی تأکید کرد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در جلسه کارگروه تخصصی توسعه نیروگاههای خورشیدی که با حضور معاونان اقتصادی و عمرانی استانداری، مدیران دستگاههای اجرایی، نمایندگان بانکها برگزار شد، با اشاره به تأکیدات رئیسجمهور و سیاستهای کلان دولت در زمینه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، تصریح کرد: موضوع ناترازی انرژی یکی از اولویتهای جدی نظام است و باید با همکاری همه دستگاهها و سرمایهگذاران این چالش را برطرف کنیم.
استاندار اظهار داشت: هدف ما استفاده حداکثری از ظرفیتهای استان برای توسعه نیروگاههای خورشیدی و کاهش وابستگی به شبکه سراسری برق است.
رحمانی به اقدامات انجام شده در حوزه پنلهای خورشیدی اشاره و عنوان کرد از بین دستگاههای اجرایی، ۲۲ دستگاه اقدامات لازم را انجام دادهاند و ۲۱ دستگاه دیگر با ظرفیت چهار مگاوات در حال پیگیری هستند. به گفته استاندار، سازمان برنامه و بودجه موظف شد ظرف ۴۸ ساعت اعتبارات مورد نیاز را از محل ردیف تملک داراییهای سرمایهای ابلاغ کند.
استاندار بیان کرد: بانکها و شرکتهای دولتی ملزم به مشارکت در احداث نیروگاههای خورشیدی هستند و در این خصوص مصوبهای داشتیم.
رحمانی به الزام بخش صنعت در استفاده از پنلهای خورشیدی تأکید کرد و گفت: مقرر شد ۵ درصد از برق مصرفی واحدهای صنعتی از طریق پنلهای خورشیدی تأمین شود که پیشبینی میشود حدود ۴۸ مگاوات ظرفیت داشته باشد.
وی تصریح کرد: در بخش کشاورزی با توجه به مزایای استفاده از پنلهای خورشیدی برای کشاورزان، مانند کاهش قطعی برق و قیمت مناسب، برنامهریزیهای لازم انجام شده است و تا ۱۰ مرداد ماه متقاضیان در حوزه شهرکهای صنعتی، خارج از شهرکها و بخش کشاورزی به بانک معرفی شوند.
رحمانی در خصوص تسهیلات و حمایتهای مالی برای پنلهای خورشیدی عنوان کرد: صندوق کارآفرینی امید و بانک مهر ایران تسهیلات با سقف ۱٫۸ میلیارد تومان برای واحدهای کوچک پرداخت خواهد کرد که ۵۰ درصد تسهیلات با مشارکت بانک و سرمایهگذار و۵۰ درصد آورده شخصی در نظر گرفته شده است.
استاندار با اشاره به اینکه ۱۱۴ نفر متقاضی راه اندازی پنلهای خورشیدی هستند، افزود: ۱۰۲ متقاضی زیر هفت مگاوات و ۱۲ متقاضی بالای هفت مگاوات هستند، ضمن اینکه رسانهها در این زمینه به خوبی اطلاع رسانی کنند که مردم میتوانند در پشت بام خانهها پنلهای خورشیدی داشته باشند که علاوه بر رفع مشکل ناترازی برق به معیشت خانوار نیز کمک میکند.
رحمانی بیان کرد: پروژههای بزرگ چند مگاواتی در سطح استان در دست اجرا است.
وی با اشاره به تعیین تکلیف شش نیروگاه ساینا گفت: نیروگاه ۸۶ هکتاری گردنگه تعیین تکلیف شود، ضمن اینکه نیروگاه خورشیدی در لیکک آماده کلنگزنی اسنت.
استاندار از تمام دستگاههای اجرایی خواست با همکاری یکدیگر و تسریع در روند اداری، استان را به یکی از پیشگامان توسعه انرژی خورشیدی در کشور تبدیل کنند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر