مشروح اخبار


» تحلیل یک نظرسنجی رضایت ۷۵ درصدی مردم کهگیلویه و بویراحمد از عملکرد دکتر رحمانی



نتایج نظرسنجی سایت های خبری از رضایتمندی ۷۵ درصدی مردم استان از عملکرد دکتر یدالله رحمانی حکایت دارد و این نشان دهنده مطلوب بودن عملکرد استاندار کهگیلویه و بویراحمد طی مدت ۶ ماه گذشته است.


به گزارش راک نیوز،این روزهای عید نوروز که با بهار قرآن همراه شده و کهگیلویه و بویراحمد پذیرای حجم بالایی از مسافران نوروزی در نقاط مختلف استان است، عیار واقعی دکتر یدالله رحمانی برای همه مشخص شده و نشان داده که عملکرد دکتر رحمانی بسیار مطلوب و چشمگیر است.


شاخص عملکردی دکتر رحمانی از نتایج نظرسنجی سایت‌های خبری استان استنباط شده و غالب مردم استان (تعداد ۳۸۹۰ نفر) از طیف های مختلف در این نظرسنجی‌ها شرکت کردند، از جمله نظرسنجی پایگاه خبری امید دنا که میزان ۷۵ درصد از رای دهندگان به گزینه خوب رای داده و از عملکرد استاندار دفاع کردند و این اولین باری است که مردم کهگیلویه و بویراحمد تا این اندازه عملکرد یک استاندار را خوب و ارزشمند ارزیابی کردند.


عملکرد دکتر رحمانی طی مدت ۶ ماه آن چنان درخشان، ثمربخش، مطلوب و ارزشمند بوده است که حتی منتقدین هم نتوانستند نسبت به عملکرد دکتر رحمانی خرده‌ نقدی داشته باشند و اکثریت آنان به توانمندی دکتر رحمانی اذعان داشته و رای مثبت دادند. دکتر رحمانی یک شخصیت ممتاز علمی در رشته اقتصاد به ویژه در مدیریت و برنامه‌ریزی است چنان که طی دوران تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی همواره یکی از دانشجوهای ممتاز دانشگاه بوده و چنین فرد توانمندی با یک نقشه راه و برنامه‌ جامع به عنوان استاندار می‌تواند کهگیلویه و بویراحمد را در شاخص‌های توسعه‌ای متحول کند.


کهگیلویه و بویراحمد در بحث اشتغالزایی، جاده‌های ارتباطی و محورهای مواصلاتی، معضلات زیرساختی، کم آبی، بخش صنعت و به ویژه در جذب سرمایه‌گذاری در طول سالهای گذشته همواره دچار بحران جدی بوده و هیچ یک از استانداران سابق کهگیلویه و بویراحمد در هیچکدام از این حوزه‌ها که مطالبه جدی و همیشگی مردم و مسئولان بوده نتوانستند اقدام موثری انجام دهند و استان در این چند حوزه مهم دچار ضعف شدیدی بود اما دکتر رحمانی با توجه به اینکه هم در حوزه تحصیلات آکادمیک و هم در حوزه مدیریت، چهره‌ای مستعد و توانمند بوده ظرف مدت ۶ ماه در تمامی این حوزه‌های مهم با برنامه های مدون ورود کرده، برنامه داده و طی همین مدت کوتاه هم اقدامات موثری انجام داده و پس از سالها رکود، استان کهگیلویه و بویراحمد را به تکاپو و تحرک و پویایی رسانده است.


دکتر رحمانی که در واقع یک استاندار ششدانگ و یک چهره علمی و یکی از مدیران دلسوز دولت وفاق محسوب می‌شود با تکیه بر توانمندی شخصی و اصول مهم مدیریتی خود و کسب سالها تجربه در برنامه و بودجه طی همین مدت کوتاه به عنوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد با شایستگی و توانمندی توانسته است در بسیاری از حوزه های زیرساختی این استان را متحول کرده و رضایت عمومی مردم را جلب کند. دکتر رحمانی زمانی که به کهگیلویه و بویراحمد آمد، این استان در بسیاری از حوزه‌ها نه تنها پیشرفتی نداشت بلکه دارای عقب‌ماندگی‌های زیادی بود و با شناخت درستی که از استان داشت با یک برنامه جامع و دقیق و تکیه بر اصل وفاق و همدلی و استفاده از نیروهای توانمند و جوان طی یک بازه زمانی ۶ ماه توانست بخش زیادی از عقب‌ماندگی‌ها و ضعف‌های بجامانده از دولت‌های قبل را جبران کند و یاس و ناامیدی عمومی و سرخوردگی اقشار مختلف مردم درون استان را با امید، همدلی و تلاش برای آینده تغییر دهد.


بسیاری از تحلیلگران و منتقدان دلسوز کهگیلویه و بویراحمد نسبت به دکتر رحمانی و دوران مدیریتی وی در استان بسیار خوشبین هستند و اکثریت تحلیلگران اذعان دارند که دکتر رحمانی برخلاف استانداران سابق که هیچگونه برنامه خاصی برای توسعه استان نداشتند و تمام تمرکزشان بر چانه‌زنی و استفاده از ظرفیت نمایندگان استانی بوده اما دکتر رحمانی با طرح و برنامه‌ای متفاوت و استفاده از ظرفیت مدیران جوان و با انگیزه و همچنین تعامل دوسویه با مجمع نمایندگان استان و استفاده از تجربیات مدیریتی قصد دارد واژه محرومیت که به ناحق از سالیان گذشته تاکنون بر پیشانی استان چسبیده بود، را برای همیشه بزداید و استان کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی مهم جنوب کشور معرفی کند.


تحلیلگران دلسوز اذعان دارند که کهگیلویه و بویراحمد در سالهای گذشته در تقسیمات کشوری عموما جنبه اداری-سیاسی داشته و بسیاری از جوانان تحصیلکرده این استان تنها راه شاغل شدن خود را استخدام در ادارات و دستگاه‌های دولتی می‌دانستند، اما تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد، حرکت به سوی صنعتی شدن استان است و صنعتی‌شدن کهگیلویه و بویراحمد یکی از نسخه‌های شفابخش دکتر رحمانی است و جذب سرمایه‌گذاری برای احداث دو پروژه عظیم در حوزه انرژی در شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون طی روزهای گذشته از جمله اقدامات موثر و ارزشمند دکتر یدالله رحمانی است.


محرومیت زدایی و کارآفرینی و اشتغالزایی یک خواسته عمومی و یک مطالبه ملی است. دکتر رحمانی آمده است تا با ایجاد وفاق و همدلی و جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی، کهگیلویه و بویراحمد را به سوی توسعه، تحول و پیشرفت سوق دهد و لازمه این توسعه، همدلی و همگرایی مسئولان و مردم است. عملکرد درخشان و ارزشمند دکتر رحمانی طی ۶ ماه گذشته علاوه بر پیشرفت و صنعتی شدن استان، موجی از رضایت و خوشحالی مردم در نقاط مختلف استان را به دنبال داشته است و این نشان دهنده توانمندی و درایت دکتر رحمانی است.


یکی از نقاط قوت دکتر رحمانی که باعث جلب رضایت حداکثری مردم استان از عملکرد مطلوب وی طی مدت ۶ ماه گذشته شده، استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند و با‌انگیزه و مدیران جوان در پست‌های کلیدی و حساس به دور از هرگونه سیاسی‌کاری، مصلحت‌اندیشی و کنار آمدن با نیروهای سفارش‌شده سیاسیون بود. طی ۶ ماه گذشته در بسیاری از پست‌های کلیدی ادارات کل استان شاهد تغییر مدیران سابق و انتصاب مدیران توانمند و تازه نفسی بودیم که دکتر رحمانی با تیزبینی و جدیت خاصی دست به چنین تغییراتی زده است. انتخاب مدیران براساس مسائل سیاسی‌ و رانت‌های درون جناحی طی سالهای گذشته ضربات جبران‌ناپذیری به اعتماد عمومی وارد کرده و سالها شاهد لفاظی و درگیری‌های سیاسی مدیران استانی در رسانه‌ها و بالعکس پسرفت و عقبگرد در بسیاری از حوزه‌ها بودیم.

البته این را هم باید گفت که همچنان منتظر انتصاب مدیران جوان و با‌انگیزه دیگری در سایر پست‌های کلیدی هستیم و امیدواریم این حرکت ارزشمند دکتر رحمانی تا انتها و تغییر سایر مدیران ادامه داشته باشد.





تاریخ انتشار : 8 فروردین 1404, 17:18



» اخبار مرتبط:

  • یدااله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد کیست؟/یک ترک قشقایی و تحصیلکرده اقتصاد
  • استاندار جدید و نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در یک قاب
  • مشاور جوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد مشخص شد
  • تغییر یکی دیگر از فرمانداران استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟