مشروح اخبار


» پروژه اتوبان شرقی و غربی یاسوج در شرف اجرا است



معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: چنانچه پروژه اتوبان شرقی، غربی یاسوج جدید فاقد معارض باشد اجرای آن آغاز می‌شود. 


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: چنانچه پروژه اتوبان شرقی، غربی یاسوج جدید فاقد معارض باشد اجرای آن آغاز می‌شود. 


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور ‌بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، عیسی شهامت در نشست با دهیاران نره‌گاه و روستاهای اطراف که سیدضیاء هاشمی معاون، معاون اول رئیس جمهور حضور داشت گفت: جلسه امروز در راستای بازدید استاندار مبنی بر ایجاد اتوبان شرقی و غربی در مجاورت طرح ۱۳۲ کیلو ولت فشار قوی شهر یاسوج است.

معاون عمرانی استانداری افزود: یکی از راه‌های برون رفت یاسوج از معضل ترافیک احداث اتوبان شرقی و غربی است که از سمت غرب به کمربندی و از سمت شرق در منطقه تل خسرو به جاده یاسوج-شیراز متصل می‌شود.

وی بیان کرد: قرار شد با مالکین جلسه‌ای برگزار، مسائل بررسی و در صورت موافقت آنها پروژه آغاز ‌شود.

معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه، دولت پای کار است و منتظر عزم مردم هستیم، در خصوص زمان آغاز عملیات اتوبان شرقی و غربی یاسوج گفت در صورت موافقت مردم و نبود معارض این آمادگی وجود دارد که ۲۴ ساعت بعد از توافق، ماشین‌آلات در منطقه مستقر شود.

شهامت عنوان کرد: این طرح جزء پروژه‌هایی مهم و اورژانسی است و از همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی مرتبط خواستیم ماشین‌آلات خود را پای کار بیاورند.

به گفته معاون عمرانی در صورتی که  توافق با مالکین حاصل شود و معارضی نباشد اعتبار برای پروژه اختصاص داده خواهد شد.

معاون، معاون اول رئیس جمهور هم در این نشست گفت: احداث اتوبان فرصت طلایی و تاریخی برای شهر یاسوج است و نباید اجازه دهیم این فرصت از دست برود.

سید ضیاء هاشمی عنوان کرد: در صورت همکاری مردم و همت مدیران برای اجرای این پروژه و سایر برنامه‌هایی که در نظر گرفته شده است یاسوج ظرف سال‌های آینده به یک شهر جذاب و زیبا برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی تبدیل می‌شود.



تاریخ انتشار : 7 فروردین 1404, 12:42



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: راهکارها برای رفع مشکلات ترافیکی یاسوج عملی می شود
  • معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:تقاطع پل مهریان ایمن سازی می شود/ احداث پل جدید مهریان
  • 2 خبر جدید از حوزه عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • معا‌ون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:تصمیمات سریع برای گره گشایی پروژه های عمرانی
  • پیشرفت فیزیکی تقاطع غیرهمسطح مهریان شتاب می گیرد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟