مشروح اخبار


» 3 خبر جدید از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه



نمایشگاه نقاشی مجموعه آثار زهرا نیک پی در کهگیلویه برگزار شد.


نمایشگاه نقاشی مجموعه آثار زهرا نیک پی در کهگیلویه برگزار شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه، عبدالکریم عبودی خبر برگزاری نمایشگاه انفرادی مجموعه آثار زهرا نیک پی در رشته نقاشی را داد و گفت: هنرهای تجسمی بالاخص هنر نقاشی قدمتی دیرینه دارد و بشر هرگاه خواسته اندیشه خود را ماندگار کند، یکی از این راه‌های ماندگاری، هنر نقاشی بوده است و هنر یکی از ابزار های انتقال دهنده مفاهیم و اندیشه های انسان می باشد و نمایشگاه ها برای استعدادیابی، تقویت هنرمندان و برجسته‌سازی است.


وی افزود: این نمایشگاه از دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ به مدت یک هفته برقرار بوده و ساعت پذیرایی از هنرمندان و هنردوستان از ۱۷ تا ۲۰ می‌باشد.


رئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان کهگیلویه ضمن دعوت از همه اقشار مردم فهیم کهگیلویه برای دیدن این آثار عنوان کرد: برگزاری این دست نمایشگاه‌ها منجر به گفتگو می‌شود و گفتمان ما فی الواقع برقراری این دست گفتگوها در جامعه است که قطع به یقین منجر به ارتقا سطح فرهنگی جامعه می‌گردد.


عبودی از هنردوستان شهر دهدشت خواستار حمایت از آثار و توانمندی های این هنرمند شد.


 


زهرا نیک پی نیز در ادامه با اشاره به اینکه دومین نمایشگاه انفرادی وی است، گفت: نام این نمایشگاه نماد است.


وی با بیان اینکه در تابلوها تلفیقی از انسان و اشیاء های مختلف به کار رفته است، افزود: از تکنیک های کلاژ و رنگ روغن در تابلوها استفاده شده است.


نقاش این آثار با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ۳۰ اثر وجود دارد، هدف از برپایی آن را نمایانگر اُخت انسان از بدو تولد با موسیقی عنوان کرد‌.


وی تصریح کرد: در تابلوهای نقاشی از موسیقی دست‌ساخته های انسان به کار بردیم.


 


زمان برقراری نمایشگاه: از ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ به مدت یک هفته؛ ساعت: ۱۷ الی ۲۰


مکان: دهدشت، کوی آزادگان، کوچه شهید پالار، مجتمع فرهنگی هنری شماره یک، نگارخانه شهید افرازی


هنرمند: زهرا نیک پی کارشناس ارشد نقاشی


*****************************

عبدالکریم عبودی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه در پیامی روز شعر ادب فارسی را تبریک گفت.



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه، عبدالکریم عبودی در پیامی روز شعر ادب فارسی را تبریک گفت.



متن پیام رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه


«به نام خداوند جان و خرد»


زبان فارسی، زبانیست که وحدت دهنده تمام اقوام ملت بزرگ ایران می‌باشد و نماد همبستگی آنهاست و یکی از عناصر اصلی سازنده ملت بزرگ ایران است.


شعر پارسی در طول تاریخ شعری بود که هماره از انسانیت و ارزش‌های مشترک انسانی صحبت می‌کرد و می‌کند و با بیانی لطیف گاه عاشقانه و عارفانه گاه حماسی و همواره جذاب در قالب‌هایی مانند قصیده، مثنوی، غزل، رباعی و . . . روح هر انسانی را نوازش و اندیشه‌اش را فعال می‌کرد و می‌کند.


۲۷ شهریور ماه، سالروز درگذشت شاعر برجسته معاصر تاریخ ادبیات ایران، سید محمد حسین بهجت تبریزی معروف به شهریار، شاعر فارسی زبان آذری می‌باشد و از همین روی این روز را روز ملی شعر و ادب و پارسی نام نهادند.


من نیز به نوبه خودم روز ملی شعر ادب و پارسی که یکی از راه‌های بیان هویت فرهنگی و زبانی ما در جهان است را به همه ی پارسی زبانان و عاشقان شعر و ادب پارسی تبریک گفته و این روز را گرامی می‌دارم.


عبدالکریم عبودی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه 

*****************************


پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه، عبدالکریم عبودی خبر پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه را داد و گفت: این دوره از اول تیر ماه تا پایان شهریور امسال با همکاری انجمن فیلم و عکس برگزار گردید.


وی افزود: انجمن فیلم و عکس در همین دوره کوتاهی که پس از حدود ۸ سال عدم فعالیت مجدد فعال شد، چندین دوره و کارگاه برگزار کرد؛ من جمله دوره عکاسی، دوره ویرایش عکس با محوریت فتوشاپ و هوش مصنوعی، دوره فیلم سازی آسان و پخش و نقد فیلم به صورت دو هفتگی برگزار نموده که جا دارد از اعضای این انجمن بالاخص سید اسماعیل رضوی زاده رئیس انجمن فیلم عکس تقدیر و تشکر کنیم.


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید از ظرفیت‌های موجود در شهرستان برای مقوله بسیار مهم آموزش استفاده کنیم، ما اساتید بسیار توانمندی داریم که با معلومات و به روز هستند و این خود یک ظرفیت است.


عبودی عنوان کرد: سینما بالاخص فیلم کوتاه رسانه‌ای است که می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیشترین تاثیر را بر مخاطب بگذارد، پس این سکو از اهمیت والایی برخوردار است و باید بیشتر دیده شود و بیشتر حمایت شود و در همین راستا امسال برای تولید 7 فیلم کوتاه همکاری کردیم.


 


در ادامه رئیس انجمن فیلم و عکس شهرستان کهگیلویه، سید اسماعیل رضوی زاده گفت: انجمن فیلم و عکس در این مدت کوتاه که مجدد فعال شد، دوره‌های عکاسی، ویرایش عکس با محوریت فتوشاپ و هوش مصنوعی و فیلم‌سازی آسان را با همکاری همراهی و همیاری اداره فرهنگی ارشاد اسلامی برگزار کردیم و جا دارد صمیمانه از زحمات بی‌شائبه ی رئیس اداره، عبدالکریم عبودی تقدیر و تشکر کنیم.


وی افزود: در کنار این کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی ما به صورت دو هفتگی اقدام به پخش و نقد فیلم کوتاه فیلمسازان خود شهرستان با هدف شناساندن این هنرمندان به عامه مردم، ارتقا سطح سواد بصری و چگونه فیلم دیدن کردیم و همچنین دیده شدن این فیلمسازان و هنرمندان توسط مسئولین نیز مد نظر ما بود.


رئیس انجمن فیلم و عکس کهگیلویه ضمن گلایه از نبود امکانات مناسب و کافی برای مراحل تولید و پس تولید فیلم، افزود: اگر به پلتفرم‌های فضای مجازی دقت کنید، در همین شهرستان به صورت شخصی تولید محتواهای بسیار زیادی می‌شود که بعضاً فاقد ارزش و گاهی ضد ارزش هستند، پس ما برای اینکه از این قافله عقب نمانیم باید خود را تجهیز کنیم و دیگر با شعار و وعده‌های بی سرانجام راه به جایی نمی‌بریم، بلکه قول و وعده‌های داده شده توسط مسئولین برای امکانات و تجهیزات باید عملی شود، تا بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.


رضوی در پایان گفت: خروجی این کلاس‌های فیلمسازی چهار فیلم کوتاه داستانی و مستند بود که با همکاری این انجمن و اداره فرهنگی ارشاد اسلامی کهگیلویه تولید شدند و در جمع تولیداتی که با همکاری این انجمن در سال ۱۴۰۳ انجام گرفت 7 فیلم کوتاه بوده است.(سه فیلم کوتاه داستانی و چهار فیلم کوتاه مستند).


 


گفتنی است، مدرس این دوره آموزشیِ «فیلم‌سازی آسان» سید اسماعیل رضوی زاده کارشناس رشته سینما با گرایش کارگردانی بوده و همچنین وی فارغ التحصیل رشته فیلمسازی و تدوین از انجمن سینمای جوانان ایران می باشد.


مجری نشست های پخش و نقد فیلم کهگیلویه: حمزه نام آور


منتقد نشست های پخش و نقد فیلم کهگیلویه: سید علی رضوی زاده


مسؤول برگزاری نشست ها: سید اسماعیل رضوی زاده


*************************




تاریخ انتشار : 27 شهریور 1403, 13:49



» اخبار مرتبط:

  • نمایشگاه آثار تجسمی جشنواره بین المللی فجر درگچساران
  • همگی به نمایشگاه نقاشی«تنهایی من» در نگارخانه ارشاد گچساران دعوتید+جزییات
  • نمایشگاه آثار چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در نگارخانه باران شهر یاسوج افتتاح شد
  • برپایی نمایشگاه هنرهای تجسمی بانوان در گچساران
  • در گچساران صورت گرفت؛ برپایی نمایشگاه "جان‌فدا" با یاد سردار دلها
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟