مشروح اخبار


» راه خدمت از راهداری می گذرد/خدمتی دیگر از راهداری در مناطق محروم شهرستان بهمئی/آسفالت قطعه اول مسیر بنه پیر به پهنوک به طول ۶ کیلومتر



مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از بهسازی و آسفالت قطعه اول راه روستایی به طول تقرببی ۶ کیلومتر خبر داد.


مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از بهسازی و آسفالت قطعه اول راه روستایی به طول تقرببی ۶ کیلومتر خبر داد.




به گزارش راک نیوز،حمید رضا پیمانجو در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت و گفت :بهسازی و اسفالت راه روستایی بنه پیر به پهنوک یکی از مطالبه مهم اهالی ان روستا بوده که با پیگیری های بعمل آمده بعداز انجام امورات اداری و تعیین پیمانکار و تامین قیر به مرحله اجرا رسید.



وی افزود: انشالله با اجرا این پروژه مردم ان روستا از نعمت جاده اسفالته بهرهمند خواهند شد به وضوح روشن است که عدم وجود زیرساخت‌های ارتباطی نقشی اثرگذار در توسعه نیافتن مناطق روستایی دارد و بالعکس توسعه و بهبود راه‌های ارتباطی در روستاها به شکوفایی و رشد هر چه بیشتر این مناطق منجر می‌شود.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود:از آنجا که در سطح کشور پراکندگی جمعیت روستایی وجود دارد طبق برنامه پنجم توسعه باید روستاهای بیشتر از ۲۰ خانوار از جاده و راه‌های مناسب برخوردار و روستاهای بالای ۵۰ خانوار نیز از راه آسفالت بهره‌مند باشند.


 پیمانجو تصریح کرد:توسعه و ارتقای امنیت راه‌های روستایی و فراهم کردن امکانات در روستاها می‌تواند تا حدود زیادی از مهاجرت بی‌رویه روستاییان به شهر جلوگیری کرده و از آسیب‌های ناشی از این مهاجرت‌ها به طور چشمگیری بکاهد.



این مسول در ادامه عنوان کرد: بسیاری از روستانشینان پس از ترک روستای خود به شهر می‌آیند غافل از این هستند که زندگی در شهر مشکلاتی دارد که هرگز آن‌ها در محیط روستا تجربه نکرده‌اند و همین امر سبب می شود بسیاری از آن‌ها برای فرار از مشکلات شهر به حاشیه شهرها پناه ببرند و حاشیه‌نشینی را با مشکلات فراوانش برای جامعه فراهم آورند.



پیمانجو بیان داشت:همچنین بهبود جاده‌­ها سبب تغییر در بخش حمل‌­ونقل و بهبود امكانات و تسهیلات در بخش سازمان­‌های خدماتی می­‌شود. 



اجزا عمده این تغییرات در این بخش شامل نهادهای بهداشتی، نهادهای آموزشی، نهاد مالی و گسترش خدمات است.



انشالله در تلاش هستیم که در کمترین زمان نسبت به مسیر صعب العبور پهنوک اقدامات عاجلانه ای انجام دهیم.



تاریخ انتشار : 7 شهریور 1403, 21:57



» اخبار مرتبط:

  • خدمت رسانی ادامه دارد.... بهسازی و زیرسازی راه روستایی چشمه امیری به همت اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای بهمئی
  • سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: راه ارتباطی ۱۵۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد آسفالت شد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت راه ارتباطی قلات-لیکک
  • در دست اجرا بودن بیش از ۷۹۰ میلیارد ریال طرح راهداری در گچساران
  • آخرین وضعیت پروژه جاده طسوج شهرستان چرام
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟