مشروح اخبار


» برخورد قاطع با شرکت متخلف نصب آسانسور



مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت ۱۲ میلیارد ریالی متصدی یک شرکت آسانسوری به دلیل تلقب در ارائه خدمات خبر داد.


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت ۱۲ میلیارد ریالی متصدی یک شرکت آسانسوری به دلیل تلقب در ارائه خدمات خبر داد.


به گزارش راک نیوز،سید حمزه لقمانی گفت: پرونده تخلف یک شرکت نصب آسانسور به دلیل تقلب در ارائه خدمات با کیفیت در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج رسیدگی شد.


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه با بررسی مستندات موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر پرداخت مبلغ چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بابت جبران خسارت در حق شاکی خصوصی، متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.


لقمانی گفت: بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گزارش تخلف را با شکایت شاکی خصوصی برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.



تاریخ انتشار : امروز, 18:24



» اخبار مرتبط:

  • برخورد قاطع تعزیرات با خیاط متقلب
  • ۲ خبر جدید از تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:تخلف کارگاه طلاسازی به دلیل کم فروشی
  • مجازات نقاش ساختمان به دلیل تقلب
  • زندان، جزای کابینت ساز متخلف
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟