استاندار کهگیلویه و بویراحمد از طرح نوآورانه تولید آرد مخلوط بلوط و گندم به عنوان یک فرصت استراتژیک ملی یاد کرد و گفت: این طرح میتواند سالانه میلیونها تن نیاز کشور به واردات گندم را کاهش دهد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از طرح نوآورانه تولید آرد مخلوط بلوط و گندم به عنوان یک فرصت استراتژیک ملی یاد کرد و گفت: این طرح میتواند سالانه میلیونها تن نیاز کشور به واردات گندم را کاهش دهد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در بازدید از کارخانه آرد باقری و گروه صنایع غذایی دانشبنیان کوبودنا گفت: این بازدید که مدتها در دستور کار قرار داشت، فرصتی مناسب برای بررسی دستاوردها و طرحهای نوآورانه این مجموعه بود.
استاندار افزود: این واحد تولیدی با تکیه بر فناوریهای نوین و همکاری با مراکز علمی، گامی بلند در جهت توسعه صنایع غذایی استان برداشته است.
وی با اشاره به تولید نان صنعتی با محوریت سلامت گفت: این مجموعه با بهکارگیری تمهیدات ویژه، نانهای صنعتی سالم و باکیفیت تولید میکند که تضمینکننده سلامت جامعه است.
رحمانی به تلفیق تولید نان با گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: یکی از نقاط قوت این طرح، استفاده از ظرفیتهای گیاهان دارویی است که به شکل هوشمندانهای در زنجیره تولید آرد و نان ادغام شده است.
استاندار به طرح نوآورانه استفاده از بلوط در این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد با ۵۶ درصد پوشش جنگلی عمدتاً بلوط، از ظرفیت بالایی در بهرهبرداری از این محصول برخوردار است.
استاندار با اشاره به استفاده سنتی از آرد بلوط در استان عنوان کرد: این مجموعه با هدف فرآوری صنعتی بلوط، طرحی را آغاز کرده که میتواند بخشی از نیاز کشور به آرد و گندم را مرتفع سازد.
وی بیان کرد: ایده این مجموعه صنعتی به این شکل است که آرد بلوط را با آرد گندم مخلوط کرده تا بخشی از نیاز کشور به واردات گندم برطرف شود که ظرفیت تلفیق چهار یا پنج میلیون تن آرد بلوط با آرد گندم وجود دارد.
استاندار با اشاره به کاهش وابستگی به واردات گندم گفت: این طرح میتواند کشور را از واردات میلیونها تن گندم بینیاز کند.
وی ابراز داشت: ایجاد فرصتهای شغلی جدید در مناطق روستایی و جنگلی و حفاظت از عرصههای جنگلی با همکاری مردم و کمک به بهرهبرداری پایدار از جنگلها و مشارکت جوامع محلی از مزایای دیگر این طرح است.
استاندار با تاکید بر حمایت از طرحهای تولیدی و صنعتی در استان گفت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایهگذاری برای تولید توسط مقام معظم رهبری، طرحهای ارز آفرین در اولویت حمایتهای دولتی قرار دارند.
استاندار با اشاره به ضرورت توسعه این کارخانه، گفت: این طرح قابلیت تبدیل شدن به یک الگوی ملی را دارد و دولت از آن همهجانبه حمایت میکند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه این واحد تولیدی نهتنها برای استان، بلکه برای کل کشور یک فرصت استراتژیک محسوب میشود.
رحمانی عنوان کرد: این بازدید نشان داد که با ترکیب دانش بومی، فناوری روز و منابع طبیعی میتوان به راهحلهای خلاقانه برای چالشهای ملی دست یافت.
استاندار خاطرنشان کرد: پیگیری و رفع موانع پیشروی این طرحها میتواند زمینهساز تحولی بزرگ در صنعت غذایی و اشتغال استان باشد.
تصاویر تکمیلی:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر