مشروح اخبار


» واگذاری واحدهای مسکن دهدشت در دو سال آینده



مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح ۸۴۸ واحدی مسکن دهدشت در زمینی به مساحت ۱٠ هکتار در حال اجرا است.


به گزارش راک نیوز،محمد راستا  با اشاره به آماده‌سازی‌های انجام‌شده در این طرح افزود: تا کنون، بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های اساسی طرح آغاز و کار میلگردبندی بلوک‌ها انجام و بزودی وارد مرحله بتون ریزی خواهد شد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان خاطر نشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این طرح شامل ۵۳ بلوک مسکونی است که هر بلوک شامل ۱۶ واحد در چهار طبقه و بر روی پارکینگ قرار دارد.

راستا همچنین به موضوع تأمین مالی طرح اشاره کرد و گفت: برای این طرح ، تسهیلات۵۵۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده که به همراه آورده مردمی، تأمین مالی این طرح را پوشش می‌دهد و از نظر زیرساخت‌ها نیز خوشبختانه تمامی مشکلات رفع شد.

راستا افزود: با توجه به درخواست بالای متقاضیان برای واحدهای این طرح ، متأسفانه به دلیل محدودیت‌های موجود، امکان ثبت‌نام برای همه متقاضیان فراهم نشد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اضافه کرد: این طرح طبق قرارداد ۲ ساله به اتمام رسیده و واحدها به متقاضیان تحویل داده می‌شود.



تاریخ انتشار : 3 شهریور 1403, 11:15



» اخبار مرتبط:

  • طرح مسکن ملی ۱۰ هکتاری دهدشت در مرحله بتن ریزی
  • تشریح آخرین وضعیت پروژه یکهزار و 10 واحدی مسکن دهدشت در بازدید مدیرکل راه و شهرسازی/راستا:این طرح مهم بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • 368 واحد مسکن مهر گچساران آماده واگذاری است
  • ۸۰ درصد واحدهای مسکن مهر کهگیلویه و بویراحمد در دهه فجر واگذار می‌شوند
  • ۳۴۳۹ واحد مسکن مهر آماده واگذاری به متقاضیان استان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟