مشروح اخبار


» مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:آغاز پرداخت عیدی بازنشستگان سارمان تامین اجتماعی



مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد از اغاز پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان از 12 اسفند خبر داد.

مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد از اغاز پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان از 12 اسفند خبر داد.

 
به گزارش راک نیوز،رسول چراغ سحر در تشریح جزئیات این خبر گفت:پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی این لستان از روز جمعه ۱۲ اسفندماه آغاز شده است و در مدت سه روز  به حساب همه آنان واریز می‌شود.
     
وی افزود: مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال جاری حسب مصوبه هیأت‌وزیران یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است که بابت همسر مبلغ ثابت ۵۰۰ هزار تومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل مبلغ ثابت ۲۰۰ هزار تومان به این مبلغ افزوده می‌شود.
     



تاریخ انتشار : 12 اسفند 1401, 19:33



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد: سازمان تأمین‌اجتماعی50 درصد حق بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری بگیران را پرداخت می کند
  • پرداخت 50 درصد حق بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران، توسط تأمین‌اجتماعی
  • مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد؛ متناسب سازی، حقوق بازنشستگان را ۱۳۴ درصد افزایش داد
  • افزایش یکصدهزار تومانی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی
  • زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی به زودی اعلام می شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟