مشروح اخبار


» دانشجو به جای پوشیدن قبای سیاسی پیگیر مشکلات قلعه‌رئیسی و زیلایی باشد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد صریح از بروز سیاسی‌کاری در جامعه دانشجویی گفت: دریغ از اینکه دانشجویان در نشست خود با مسئولان به جای بیان موضوعات سیاسی پیگیر مشکلات مناطق محرومی همچون قلعه‌رئیسی و زیلایی باشند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد صریح از بروز سیاسی‌کاری در جامعه دانشجویی گفت: دریغ از اینکه دانشجویان در نشست خود با مسئولان به جای بیان موضوعات سیاسی پیگیر مشکلات مناطق محرومی همچون قلعه‌رئیسی و زیلایی باشند.

به گزارش راک نیوز،نشست مسئولان ارشد اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور استاندار با تشکل‌های دانشجویی برگزار شد.

در این نشست که ابتدا دانشجویان و تشکل‌ها موضوعاتی را مطرح کردند و همه حول حواشی حوادث دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج بود، سید موسی خادمی اظهار کرد: از این دست حواشی در سایر نقاط کشور رخ می‌دهد اما در استان ما این موضوع بیش از اندازه بزرگنمایی شد.

مسئول ارشد اجرایی استانی در کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخشی از حرف‌هایی که امشب زده شد خوب نبود و بعضی وقت‌ها انسان از بیان چنین حرف‌هایی ناامید می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: محیط دانشجویی محیط تضارب آرا و صحبت کردن با همدیگر است که باید این فضا فراهم شود.

خادمی با تأکید بر اینکه در 16 آذر به جز حواشی همه به دنبال موضوعی دیگر باشیم که همان استقلال‌طلبی و استکبارستیزی است، بیان کرد: امروز ایران یک کشور مستقل است و نظام حکومتی را مردم تعیین کرده‌اند.

این مسئول ارشد اجرایی گفت: دیگر آن دوره گذشته که سفیر یک کشور برای یک حاکم تعیین تکلیف می‌کرد.

وی بزرگترین دستاورد انقلاب را استقلال برشمرد و گفت: این استقلال نتیجه شهادت‌طلبی عده‌ای دانشجو در روز 16 آذر است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از اظهارت خود خاطرنشان کرد: اگر امروز در ایران همه می‌توانند حرف بزنند دستاورد خون شهیدان 16 آذر است.

وی خطاب به دانشجویان برای بالا بردن سعه صدر خود در برابر یکدیگر افزود: تضارب آرا لازم است اما نباید از مرزها عبور کرد.

خادمی با انتقاد از این موضوع که دانشجو نباید متولی سیاست شود، تصریح کرد: هر چند که نباید متولی سیاست شود اما باید حواسشان به تحرکات گروه‌ها و جریانات سیاسی باشد نه این که خود ردای سیاسی بپوشند.

این مسئول گفت: اتفاقات دانشگاه آزاد یاسوج نباید اتفاق می‌افتاد و اکنون که این اتفاق افتاده هر کسی از مرز قانون عبور کرده باید پاسخگو باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تبیین کرد: در استانی که این همه مشکلات دارد و مسائل اجتماعی داریم باید 80 درصد توان را برای کار و تنها 20 درصد را برای کارهای دیگر مثل سیاست قرار داد که البته این موضوع گاه برعکس شده است.

خادمی با تکرار این گفته همیشگی خود که نبض سیاسی استان بسیار تند می‌تپد، افزود: این موضوع به جامعه دانشجویی هم سرایت کرده است.

وی در ادامه با انتقاد از چنین وضعیتی در استان به هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: امروز هم نمایشگاه پژوهش را در استان داشتیم که خیلی هم برای استان آبرومند نبود و روزهای دیگر هم تجلیل از پژوهشگران برگزیده را در سطح کشور داریم که باید دید سهم ما از این موضوع چه اندازه است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از دانشجویانی که در این نشست موضوعات حاشیه‌ای را بیش از هر چیز در دستور کار قرار دادند، افزود: کار سیاست مربوط به احزاب است و کار کسانی است که به دنبال کسب قدرت هستند و شما دانشجویان نباید کسانی باشید که سیاست را به صورت عملیاتی دنبال کنید.

این مسئول، کار دانشجو را با ارزش‌تر از کسب قدرت دانست و گفت: باید فرقی میان دانشجو و اصحاب قدرت باشد.

خادمی در پایان با انتقاد از دانشجویانی که در این نشست به غیر از ایجاد حاشیه حرفی در زمینه‌ها اقتصادی و فرهنگی نزدند، افزود: ظاهرا با این حرف‌ها شما نیز به دنبال کسب قدرت هستید تا بررسی مشکلات مردم، چرا که در این نشست از مشکلات مردم در مناطق مختلف از قلعه‌رئیسی گرفته تا زیلایی چیزی نپرسیدید و پیگیر مشکلات این مناطق نشدید.



تاریخ انتشار : 15 آذر 1394, 23:24



» اخبار مرتبط:

  • خواسته مشترک چهره های دانشجویی:استاندار از دکتر رمضانی حمایت کند
  • آیت‌الله ملک‌حسینی خطاب به نخبگان کهگیلویه و بویراحمدی :به دور از فضای نکبت‌بار سیاسی‌کاری به دنبال توسعه کهگیلویه و بویراحمد باشید
  • سفر قریب‌الوقوع هیئت دولت به استان/عذرخواهی استانداراز معاون رئیس جمهور!
  • تذکر نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس به مسئولان بومی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولتیماتوم استاندار کهگیلویه و بویراحمد/شایدبرخی مدیران رفتنی باشند!
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟