مشروح اخبار


» گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان/ انتقاد ائمه جمعه استان از اتفاقات دانشگاه آزاد یاسوج



گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان/ انتقاد ائمه جمعه استان از اتفاقات رخ داده دانشگاه آزاد یاسوج

امام جمعه موقت یاسوج از خطر جدی نفوذی‌ها در دانشگاه‌ها خبر داد.


گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان/ انتقاد ائمه جمعه استان از اتفاقات رخ داده دانشگاه آزاد یاسوج

به گزارش راک نیوز،این هفته خطبه های نماز جمعه شهرستان های مختلف استان با حضور اقشار مختلف مردم و حضور پرشور مردم برگزار شد که ائمه جمعه خطبه های این هفته را ایراد نمودند.

 

خطبه های نماز جمعه یاسوج 

خطر جدی نفوذی‌ها در دانشگاه‌ها/عده‌ای منحرف باورهای دانشجویان را نشانه رفته‌اند

خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج توسط حجت‌الاسلام سید علی‌صالح موسوی‌اعظم امام جمعه موقت این شهر در مصلای امام خمینی ایراد شد.

موسوی‌اعظم در خطبه نخست اظهار کرد: بهترین پس‌انداز اخروی برای انسان‌ها دوری از گناه و ترک محرمات است.

امام جمعه موقت یاسوج بیان کرد: ترک معاصی و انجام واجبات به معنای عمل به وظایف شرعی است و در قیامت نیز صف‌بندی دو دسته از انسان‌های اهل باور و انسان‌های متمرد از قانون و قانون‌شکن وجود دارد.

وی گفت: یکی از نام‌های قیامت یوم‌الحسره است که برخی به دلیل کارهای انجام داده خود حسرت می‌خورند.

موسوی‌اعظم در ادامه به دهه آخر صفر و رحلت سه انسان بزرگ در جهان اسلام یاد کرد و گفت: در این دهه رحلت پیامبر بزرگ اسلام و آخرین فرستاده خدا و همچنین شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا(ع) را در پیش داریم که لازم است به مانند عاشورا و اربعین برای این روزهای مهم نیز برنامه‌ داشته باشیم.

امام جمعه موقت یاسوج در خطبه دوم بیشتر سخنان خود را به مراکز دانشگاهی و خطر نفوذ برخی نفوذی‌ها در این مراکز اختصاص داد.

موسوی‌اعظم تصریح کرد: باید علت‌یابی کرد که چرا برخی جوانان در دوره دبستان و دبیرستان دارای اعتقادات محکمی هستند اما هنگامی که پای آن‌ها به دانشگاه‌ها باز می‌شود افرادی بی‌باور می‌شوند.

وی گفت: برخی دزدان وارد مراکز دانشگاهی شده‌اند و باورهای جوانان مردم را سست می‌کنند که لازم است مراقب این افراد نفوذی بود.

امام جمعه موقت یاسوج تصریح کرد: هیچ کس منکر علم و دانش نیست اما علمی سودمند است که همراه با تزکیه نفس باشد و امروز عده‌ای در دانشگاه‌ها به عنوان نیروی نفوذی به دنبال هدف قرار دادن باورهای دانشجویان هستند.

موسوی‌اعظم خاطرنشان کرد: بچه‌های معصوم گرفتار عقیده‌های انحرافی عده‌ای بی‌باور شده‌‌اند که همین افراد فتنه‌هایی مانند فتنه 88 را در کشور راه انداختند و باید گفت خطر نفوذی‌ها در دانشگاه‌ها احساس می‌شود.

خطبه نماز جمعه قلعه رئیسی

انتقاد امام جمعه موقت قلعه‌رئیسی به ‌‌اتفاقات دانشگاه آزاد یاسوج

حجت‌الاسلام سید‌مهدی افراز ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه قلعه‌رئیسی با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی ‌به ده آخر صفر اشاره کرد و افزود: رحلت پیامبر اکرم(ص) در ده آخر صفر است که امیدواریم مردم در مراسمات که برای برگزاری رحلت پیامبر شرکت می‌کنند حضور چشم‌گیر داشته باشند.

وی در ادامه به ‌16 آذر روز دانشجو اشاره کرد و اظهار داشت: ‌انقلاب اسلامی ایران سرآغاز تحولی نو در عرصه دانش و دانش‌اندوزی است و روز دانشجو نماد دانش و عینیت بخشیدن به آرمان‌های بلند انقلاب و روز ارج نهادن به دانشجو و نمایش قدرت علمی دانشجویان و فتح قله‌های بلند علم و معنویت است. 

امام جمعه موقت قلعه رئیسی اذعان داشت: روز دانشجو نماد و سمبل مبارزه قشر روشنفکر و دانشگاهی ایران با استکبار و استعمار است.

افراز ‌به حادثه اتفاق افتاده در دانشگاه آزاد یاسوج اشاره کرد و گفت: دانشگاه جای افرادی که علیه ‌نظام تلاش می‌کنند نیست، ‌چرا باید امروز افرادی که جایگاهی در نظام ندارند به عنوان سخنران در دانشگاه یاسوج حضور یابند.

وی با بیان اینکه در کشور افرادی باسواد و انقلابی زیادی است که می‌توان به عنوان سخنران از آن استفاده کرد اضافه کرد: از مسئولان استانی خواستار این هستم که هوشیارتر عمل کنند چرا که مردم و جوانان بیدار هستند و با هر‌گونه تخلفی برخورد خواهند کرد.

افراز در پایان به روز بیمه اشاره و از مردم خواست تا نسبت به ثبت نام در بیمه کشاورزان و عشایر اقدام کنند.

خطبه نماز جمعه دهدشت

استفاده از اساتید انقلابی برای هوشیاری دانشجویان ضروری است

حجت‌الاسلام سید عبدالمطلب تقوی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه دهدشت با بیان اینکه بهشت میراث انسان‌های با تقوا است، اظهار داشت: خداوند متعال بهشت را پاداش مراعات تقوا قرار داده است.

امام جمعه موقت دهدشت در تبیین بیماری‌های روحی و اخلاقی با اسناد به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد: برای اینکه انسان‌ها به اخلاق پایبند باشند باید درون خود انقلابی به وجود آورند تا مکارم اخلاقی را کسب کنند.

تقوی افزود: انسانی که از نظر فکری سالم باشد دارای خوشبختی دنیوی و اخروی است و اگر مراعات نکند با کوچکترین بدی که مشاهده می‌کند به دنبال این است که به عنوان عقده درون خودش نگه می‌کند.

وی با بیان اینکه تا انسان نفس خود را تغییر ندهد نمی‌تواند موفق شود، افزود: کنترل زبان نقش مهمی در آرامش زندگی دارد.

خطیب موقت نماز جمعه دهدشت با اشاره به در پیش بودن هفته وقف اهمیت این سنت حسنه را مورد تبیین قرار داد و گفت: در قرآن با عباراتی از قبیل انفاق و احسان به وقف نام برده شده است.

تقوی ترویج فرهنگ وقف در جامعه را لازم خواند و افزود: انسان زیرک و با تقوا می‌تواند کاری کند که به واسطه همین مالش با دنیا در ارتباط باشد.

امام جمعه موقت دهدشت با اشاره به مناسبت روز دانشجو و یادآوری وقایع این روز تاریخی تصریح کرد: دانشجو باید انقلابی و با بصیرت باشد تا در مقابل توطئه‌های دشمن با هوشیاری ایستادگی کند.

معاون اداره تبلیغات اسلامی کهگیلویه 19 آذر سالروز تشکیل شورای انقلاب فرهنگی به فرمان امام(ره) و تذکرات رهبری درباره سیاست‌گذاری در دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و گفت: رهبر معظم انقلاب در نامه دوم به جوانان اروپا این نکات مهم را متذکر شدند.

تقوی انگیزه انقلاب فرهنگی را در آشنایی دانشجویان با احکام اسلامی خواند و با تاکید بر ضرورت عمل به منویات امام و رهبری افزود: در دانشگاه‌ها باید از اساتید مجرب،متعهد و انقلابی استفاده شود تا دانشجویان آینده‌نگر باشند و در مقابل تهاجم دشمن موضع بگیرند.

خطبه نماز جمعه چرام

فتنه‌گران با نفوذ در دانشگاه به دنبال انسداد رشد علمی کشور هستند

حجت‌الاسلام جعفر طزری، ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به رحلت پیامبر معظم اسلام، اظهار کرد: امروز بر همه مسلمانان جهان لازم است تا حول محور پیامبر اسلام و کتاب آسمانی وحدت داشته باشند و در مقابل دشمنانی که هدفشان محو اسلام است، ایستادگی کنند.

امام جمعه چرام اضافه کرد: امروز دشمن سعی دارد از اسلام یک چهره خشن در جهان نشان دهد، بنابراین همه باید در جهت مبارزه با این طرز تفکر با ارائه چهره رحمانی اسلام تلاش کنیم.

وی با اشاره به روز جهانی حقوق بشر عنوان کرد: این روز قانونی است که در جهت حمایت از همه انسان‌های جهان در برابر ظلم و ستم دیگران تصویب شد، اما این حقوق هم از کلماتی است که معنای متفاوتی دارد.

حجت‌الاسلام طزری با بیان اینکه ما امروز کلماتی را بیان می‌کنیم که مراد ما از آن کلمات چیز دیگر است، گفت: کلمه زیبای آزادی را بیان می‌کنیم اما منظور ما از آزادی، بی‌بند و باری و اباحی‌گری است.

وی، افزود: اسلام را دین آسان معرفی می‌کنیم اما منظور ما سهل‌انگاری و بی‌تفاوتی است، سپس هرچه بخواهیم به دین می‌تازیم و اگر کسی هم اشکال کرد می‌گوئیم اسلام دین آسان‌گیری است، برخورد نکنید.

خطیب جمعه چرام با تأکید بر این مطلب که حقوق بشر امروز به معنای ظلم و ستم بر بشریت است، خاطرنشان کرد: بشر یعنی رژیم صهیونیستی و هر کس و هر کجا که آمریکا در آنجا منافع دارد.

طزری، تصریح کرد: اگر تعدادی قاچاقچی اعدام شوند، نقض حقوق بشر شده چون در ایران اسلامی است اما اگر روزانه بیش از ده‌ها نفر بر اثر بمباران هوایی آل‌سعود در یمن کشته شوند هیچ مشکلی به وجود نیامده است بلکه سازمان ملل هم انصارالله یمن را محکوم و از آل‌سعود حمایت می‌کند.

وی، ادامه داد: متولیان حقوق بشر خود از جنایتکارترین انسان‌ها هستند، در عراق، یمن، سوریه و کشورهای اسلامی دیگر انسان‌های بی‌گناهی را می‌کشند، آن وقت در مقابل حبس تعدادی انسان جانی و ضد دین که به مقدسات دین اهانت کرده رگ گردن کلفت می‌کنند که در ایران حقوق بشر نقض شده است.

طزری گفت: حقوق بشر آمریکایی یعنی حمایت از جانی‌ترین افراد و جانی‌ترین دولت‌ها که رژیم کودک‌کش آل‌یهود و آل‌سعود مصداق بارز آن است.

امام جمعه چرام در ادامه صحبت‌های خود به روز دانشجو اشاره داشت و ابراز کرد: امروز قدرت علمی یکی از ابزار جلوگیری از سیطره دشمن و راه مقابله با دشمن است.

وی، افزود: دشمنان سعی دارند که با ابزار علم کشورهای دیگر را تحت سیطره خود در بیاورند، اگر یک زمانی قدرت نظامی، ابزار سلطه بود امروز قدرت علم نیز ابزار سلطه است و اگر ما می‌خواهیم از سلطه بیگانگان خارج شویم و بتوانیم روی پای خود بایستیم باید از لحاظ علمی تلاش فراوان کنیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی چرام ادامه داد: در 10 سال گذشته رتبه علمی ما به اعتراف دوست و دشمن رشد چند برابری داشته است، اما به لحاظ آنکه سال‌ها ما تحت سیطره بودیم هنوز برای رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله داریم.

حجت‌الاسلام طزری با بیان اینکه امروز دشمنان سعی دارند با نیروی داخلی خود که متأسفانه در بدنه دانشگاه نفوذ کرده‌اند سرعت علمی دانشگاه‌ها را کاهش و متوقف کند، گفت: بنابراین به جای آنکه دانشجویان ما به دنبال علم و پژوهش باشند، وسیله‌ای در دست جناح‌ها و گروه‌های سیاسی قرار بگیرند و به جای آنکه به دنبال پژوهش و تولید علم باشند در اردوهای مختلط و پارتی‌های آنچنانی قرار بگیرند.

وی، افزود: خوب مشخص است دانشجویی که سیاست زده شود یا به دنبال هوی و هوس باشد هرگز قادر به تولید علم نیست و متأسفانه در چند سال اخیر بعضی از این فتنه‌گران با نفوذ در دانشگاه توانسته‌اند سرعت رشد علمی را متوقف کنند که این برای دانشگاه‌ها یک زنگ خطر است و مسئولین و متولیان امر باید دقت لازم در این امر را داشته باشند.

طزری به نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی اشاره کرد و اظهار داشت: این نامه زمانی منتشر شد که چند روزی از حملات تروریسمی در فرانسه می‌گذرد و عده‌ای سعی دارند که از این حملات سوء استفاده کرده و بدین وسیله اسلام هراسی را در راس کارهای خود قرار دهند.

وی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در این نامه به جوانان اروپا توصیه می‌فرمایند، اگر شما چند روز وقایع تلخی را تجربه کردید و صحنه‌های دلخراشی را دیدید امت اسلام سالها است که با این صحنه‌ها مواجه می‌شود.

امام جمعه چرام اضافه کرد: ثانیاً این حوادث باید باعث همفکری در جهت برطرف کردن این حوادث خصوصاً ریشه‌های اصلی آن شود.

حجت‌الاسلام طزری ابراز کرد: نکته دوم این نامه این است که از جوانان می‌خواهند که ریشه این حوادث را که استکبار و در رأس آن آمریکا است را بشناسند یعنی تا با عاملان اصلی برخورد نشود ما شاهد حوادث تلخ دیگری خواهیم بود.

وی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور درباره به تصویب برجام، گفت: معظم‌له شرط اجرای برجام را بسته شدن پرونده پی.ام.دی دانستند که این پرونده اگر بسته شود، نشان می‌دهد که تمام فعالیت‌های هسته‌ای ما صلح‌آمیز بوده است.

خطیب جمعه چرام خاطرنشان کرد: ادعاهای مطرح شده در خصوص اینکه ایران به دنبال سلاح اتمی بوده بی‌اساس و در پی آن تمام تحریم‌هایی که بدین منظور صورت گرفته، ظالمانه بوده است.

طزری گفت: تیم مذاکره‌کننده ما در این خصوص اظهارنظرهای صریح و قاطعانه‌ای انجام داده‌اند و شرط اجرای برجام را بسته شدن این پرونده دانسته‌اند، بنابراین طرف مقابل باید بداند در صورت بیان اظهارنظر چند پهلو و ابهام‌آمیز و هرگونه بهانه برای باز بودن پرونده پی.ام.دی، برجام اجرایی نخواهد شد.

خطبه نماز جمعه کبگیان

آمریکا این قاتل سیاهپوستان به دروغ دم از حقوق بشر می‌زند

حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی مطهری ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه کبگیان اظهار کرد: صیانت از اسلام ناب محمدی جرأت عمارگونه و اجرای عدالت علی‌وار می‌خواهد.

وی با بیان اینکه نباید تنها در شعار ندای صیانت از اسلام سر دهیم، تصریح کرد: بلکه باید در صحنه باشیم و با بصیرت اکمل از اسلام دفاع کرده و آن را به دنیا مصادره کنیم.

امام جمعه موقت کبگیان تصریح کرد: همانطور که پیامبر و اصحابش جان و مال خود را در آن دوران خفقان دادند امروزه هم خفقان منتظر شکستن سکوت ما بوده و باید جاهلیت امروز را نیز که استکبار به دنبال آن است بشکنیم.

خطیب موقت جمعه کبگیان با اشاره به از بیانات مقام معظم رهبری از حقوق بشر گفت: خنده‌دار است که ناقضان حقوق بشر مدافعان حقوق بشر را متهم به نقض حقوق بشر می‌کنند.

مطهری خاطرنشان کرد: برای همگان ثابت شده که جمهوری اسلامی ایران حق و آمریکا شیطان بزرگ باطل است اما با تبلیغات مسموم آن‌ها ناقض حقوق بشر به عنوان پرچمدار حقوق بشر معرفی شده همان که نسل کشی سیاهپوستان در کشورش داد جهانیان را در آورده است.



تاریخ انتشار : 13 آذر 1394, 15:22



» اخبار مرتبط:

  • مخالف مسئله اینترنت و شبکه‌های اجتماعی نیستم
  • هشدار امام جمعه موقت گچساران : برخی اساتیددانشگاه بدنبال نمره گرفتن برای آشنایان خودهستند
  • تأکید ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد بر فتنه‌انگیزی اشتون در سفر به تهران
  • هشدار امام جمعه شهر سوق به استاندار کهگیلویه وبویراحمد!
  • ضرب‌الأجل سه ماهه امام جمعه موقت گچساران برای تفکیک جنسیتی تالارهای عروسی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟