مشروح اخبار


» راز قتل عاطفه صالحي مقدم در راه بازگشت ازکلاس زبان، کجا سر به مهر دارد؟



معمای قتل دختر 17 ساله یاسوجی در حالی هنوز سر به مهر دارد که شایعاتی پیرامون دست داشتن برخی نزدیکان او در این جنایت،دهان به دهان میان اهالی شهر یاسوج  می گردد.

راز جنايتي كه قريب به 7 ماه پيش در روستاي موردراز از توابع شهرستان ياسوج پيش‌روي كارآگاهان پليس قرار گرفت در حالي...

 

 

 

 

 


معمای قتل دختر 17 ساله یاسوجی در حالی هنوز سر به مهر دارد که شایعاتی پیرامون دست داشتن برخی نزدیکان او در این جنایت،دهان به دهان میان اهالی شهر یاسوج می گردد .

به گزارش راک نیوز از یاسوج ،راز جنايتي كه قريب به 7 ماه پيش در روستاي موردراز از توابع شهرستان ياسوج پيش‌روي كارآگاهان پليس قرار گرفت در حالي هنوز رمزگشايي نشده و قرار است از نظرات كارشناسان زبده انتظامي براي حل اين پرونده استفاده شود.
در این باره سردار غلامعباس غلامزاده فرمانده انتظامي كهگيلويه و بوير احمد گفت: مظنونان زيادي در اين باره مورد بازجويي قرار گرفتند اما نتيجه بعدا مشخص مي شود.

او تاكيد كرد كه اين پرونده هنوز هم مفتوح است و روند بازجويي از مظنونان كماكان ادامه دارد.

عاطفه صالحي دختر 17ساله اهل ياسوج است كه بهمن ماه پارسال در حال بازگشت از كلاس زبان به خانه در مسير جاده چنارستان دچار سرنوشت نامعلومي شد و فرداي آن روز صبح جنازه‌اش در حاليكه مورد ضرب و شتم قرار گرفته، چاقو خورده و سه گلوله نيز به او شليك شده پيدا شد.

شوهر خواهر عاطفه پيش از اين درباره مطلع شدنشان از قتل عاطفه گفته بود آن روز خانواده عاطفه مهمان داشتند و قرار بود كه او از كلاس زبان زودتر بازگردد.

عاطفه به محض خروج از آموزشگاه زبان با مادر خودتماس گرفت و گفت سوار يك تاكسي است كه قرار است از گاراژ چنارستان به سمت اكبرآباد حركت كند و منتظر است تا مسافرش تكميل شود. به گفته اسفنديار نادري داماد اين خانواده تلفن همراه عاطفه ساعتي پس از اين تماس از دسترس خارج شد و حوالي ساعت 3:30 شب به طور كل خاموش شد.

بعد از آنكه خانواده عاطفه موفق به تماس با او نمي‌شوند حوالي ساعت 19 همان شب ماجرا را به پليس اطلاع مي‌دهند، از آنجا كه تا ساعت 23 شب باز هم خبري از عاطفه نشد برادر او به كلانتري 11 ياسوج رفت و گم شدن خواهرش را اطلاع داد.

براساس اين گزارش روز جمعه فرداي همان روز از كلانتري با خانواده عاطفه تماس گرفتند و اعلام كردند كه جسد دختري كه ظاهرش مشابه دختر گمشده انها است در روستاي موردراز پيدا شده است.

پس از آنكه مشخص شد جسد پيدا شده متعلق به عاطفه است تحقيقات پليس براي كشف اين معماي جنايي آغاز شد. بررسي هاي اوليه از جسد حكايت از اين داشت كه قاتل يا قاتلان به طرز فجيعي اين دختر را به قتل رسانده بطوري كه علاوه بر سه گلوله اي كه از يك سلاح كمري به او شليك شده آثار ضرب و شتم و شكستگي بيني و همچنين ضربات چاقو بر بدن او مشخص بود.

نظريه پزشكي قانوني فرضيه تجاوز به دختر جوان را رد كرده است و هنوز مشخص نيست كه انگيزه قاتل يا قاتلان از ارتكاب به اين جنايت چه بوده است.



تاریخ انتشار : 17 شهریور 1394, 08:00



» اخبار مرتبط:

  • فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمدخبرداد:دستگیری و بازجویی از مظنونین به قتل عاطفه صالح زاده دریاسوج
  • قاتل "عاطفه"، تلفن و دستبند طلای قربانی خود را سرقت کرد
  • آخرین خبرها از پرونده قتل "عاطفه صالح مقدم"دختر 17 ساله دریاسوج
  • جنایت هولناک مرد شیشه ای در کازرون !
  • باجناق را كشتند تا رابطه پنهاني را مخفي نگه دارند
  • » اشتراک گزاری خبر

    • يك ىختر

    • 11 آبان 1394 14:43
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    چرا هنوز هیچکس کاری نکرده ک روح عاطفه آرامش داشته باشه ... .....
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    کسی نمیدونه قاتل پیدا شد در آخر با نه؟؟
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟