مشروح اخبار


» نمی دانم چرا مسوولان استان و شهرستان این تیم را حمایت نمی کنند؟



مسوولان استانی و شهرستانی باید به تیم شهرداری یاسوج کمک کنند چراکه جز شورای شهر و شهرداری کسی به این تیم کمکی نکرده  و می طلبد که مسوولان نگاه ویژه ای به این تیم داشته باشند.تیم شهرداری یاسوج نه تنها مربوط به یاسوج بلکه متعلق به کل استان کهگیلویه و بویراحمد است و این تیم دیگر در سراسر کشور طرفدار دارد به طوری که شیرازی ها به آن افتخار می کنند و این تیم را دوست دارند و حتی استقلالی های دو آتشه نیز دوست داشتند شهرداری یاسوج در جام حذفی تیم استقلال را شکست دهد .

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج گفت: این تیم با یک میلیاد و 100 میلیون تومان برای حضور در لیگ دسته یک کشور آماده می شود.

جمشید غدیری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه کهگیلویه و بویراحمد-افزود: تیم های ماشین سازی تبریز ،پاس همدان ،فولاد گسترش تبریز ،مس رفسنجان  برای حضور در لیگ دسته یک کشور بیش از سه میلیاد تومان و تیم های شهرداری تبریز ،شاهین بوشهر و مس سرچشمه  که از لیگ برتر به لیگ دسته یک سقوط کردند حدود پنج میلیارد تومان  سرمایه گذاری کردند اما تیم شهرداری یاسوج با یک میلیارد و 100 میلیون تومان برای حضور در لیگ یک آماده شد که این امر مدیون زحمات اعضای شورای شهر و شهردار است.

وی اظهار کرد: با این وضعیت مقابله با تیم هایی که این میزان سرمایه گذاری کردند ،خیلی سخت است اما تلاش خود را برای سربلندی تیم شهرداری خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج از توافق با حسین حجازی، کاروالیو،اکبر صفری، خسرو پیروزان،وحید جعفری و سعید ستاری خبرداد و خاطرنشان کرد:بازیکنان دیگری برای جذب در تیم شهرداری داریم که پیشنهاد هایی از لیگ برتر داشتند و چنانچه به تیم های لیگ برتری جذب نشدند ،برای حضور در تیم شهرداری در چند روز آینده  مشخص خواهد شد که به تیم شهرداری می پیوندند با نه.همچنین وقتی وضعیت تیم فجر سپاسی مشخص شود از بازیکنان خوب آن تیم نیز به خدمت می گیریم.

غدیری بیان کرد :از تیم هایی که بیش از سه میلیارد و پنج میلیارد تومان برای هزینه کرد خود در نظر گرفتند تنها دو تیم به لیگ برتر صعود می کنند اما همه آنها قول صعود دادند،فوتبال قابل پیش بینی و مشخص نیست و این قول ها هم ارزشی ندارد.

 

*** با سرمایه کم نمی توانیم به جنگ تیم هایی با حمایت های مالی خوب برویم

وی تصریح کرد:مسوولان استانی و شهرستانی باید به تیم شهرداری یاسوج کمک کنند چراکه جز شورای شهر و شهرداری کسی به این تیم کمکی نکرده  و می طلبد که مسوولان نگاه ویژه ای به این تیم داشته باشند.تیم شهرداری یاسوج نه تنها مربوط به یاسوج بلکه متعلق به کل استان کهگیلویه و بویراحمد است و این تیم دیگر در سراسر کشور طرفدار دارد به طوری که شیرازی ها به آن افتخار می کنند و این تیم را دوست دارند و حتی استقلالی های دو آتشه نیز دوست داشتند شهرداری یاسوج در جام حذفی تیم استقلال را شکست دهد .

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج ادامه داد: مردم و تماشاگران در سرما و گرما به ورزشگاه می آیند این تیم را تشویق می کنند و علاقه زیادی به این تیم دارند اما با این سرمایه کم نمی توانیم به جنگ تیم هایی که مجهز به امکانات و حمایت های مالی خوب هستند برویم.تیم شهرداری یاسوج در گچساران اردود می زند اما تیم های دیگر به خارج از کشور از جمله ترکیه و امارات می روند واردو می زنند و ما به دلیل مسایل مالی نمی توانیم چنین اردوهایی را برگزار کنیم.

غدیری ابراز کرد:در ورزش چیزی به عنوان ریخت و پاش و هزینه کردن وجود ندارد بلکه سرمایه گذاری است و اگر تیم شهرداری یاسوج ، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به لیگ برتر صعود پیدا کند امتیازات اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی زیادی برای استان دارد.

 

*** صعود به لیگ برتر یک وحدت گروهی و دسته جمعی می خواهد

وی با بیان این مطلب که با این وضعیت مالی صعود به لیگ برتر واقعاً سخت است ،عنوان کرد:تمام تلاش خود را بکار خواهیم گرفت که برای تماشاگران و طرفداران تیم و مردم استان خوب بازی کنیم و جایگاه بسیار مناسبی در جدول داشته باشیم اما صعود به لیگ برتر را تنها با سرمربی نمی تواند قول داد بلکه یک وحدت گروهی و دسته جمعی می خواهد که باید مسوولان استان در خصوص این تیم داشته باشند که این وحدت گروهی وجود ندارد و تنها شورای شهر و شهرداری حامیان این تیم هستند.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج گفت:در سال گذشته بهمن طهماسبی بیشترین گلها را برای تیم آلومینیم  هرمزگان به ثمر رساند و امسال که ما خواستیم او را جذب تیم کنیم 200 میلیون تومان از ما خواست وشهرداری توان پرداخت این پول را نداشت.حسین حجازی را از تیم راه آهن تهران جذب کردیم اما می توانیم نصف پولی را که تیم راه آهن به او می داد ، بدهیم.

 

*** به دلیل مشکلات مالی جذب بازیکنان مطرح در تیم شهرداری یاسوج سخت است

غدیری ادامه داد:به دلیل مشکلات مالی تیم ، جذب بازیکنان خوب و مطرح در تیم شهرداری یاسوج سخت است و تیم هایی که وضع مالی خوبی دارند و متمکن و پولدار هستند ،این بازیکنان را جذب می کنند. حسین هوشیار دروازه بان خوبی است و دنبال هستیم که در تیم شهرداری یاسوج از او استفاده کنیم اما با این وضعیت مالی بعید به نظر می رسد.

وی افزود:تمرینات تیم شهرداری یاسوج از 20 خرداد ماه شروع می شود و با نظر کمیته فنی و کادر فنی سلامتی بازیکنان را بررسی ، تست های لازم را انجام می دهیم و بازیکنان مورد نظر را جذب تیم می کنیم.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج با اشاره به حاشیه هایی که سال گذشته در تیم وجود داشت،گفت:با توجه به اینکه سرمربی تیم با فرهنگ مردم استان  و موقعیت جغرافیایی منطقه آشنا نبود و 1400کیلومتر فاصله داشت ، وجود حاشیه ها طبیعی بود و نمی دانست که باید چه بازیکنانی را جذب تیم کند.متاسفانه بازیکنان تیم به سه جناح بومی،شیرازی و مشهدی تقسیم شده بودند که با مدیریت و صبوری توانستیم حاشیه ها را کم کنیم که تیم به لیگ دسته دو سقوط نکند چراکه تا هفته یازدهم تیم 20 امتیاز از دست داده بود و با اینکه مسوولان وقت ،قول صعود به لیگ برتر داده بودند اما با از دست دادن 20 امتیاز تا هفته یازدهم نمی توانست به لیگ برتر صعود کند.

غدیری تاکید کرد: امسال این قول را می دهم چون بازیکنان را خودم انتخاب کردم وحدت و یکپارچگی را با مدیریت خوب مدیر عامل باشگاه، سرپرست تیم،کادر فنی و کمیته فنی در این تیم ایجاد کنیم.

وی اظهار کرد:طوری که مسوولان استان اعلام کردند، فکر نکنم در سال 91 بتوانیم استفاده بهینه ای از ورزشگاه 15 هزار نفری یاسوج ببریم چراکه کیفیت چمن ورزشگاه هنوز نتوانسته مورد تایید مسوولان  فدراسیون فوتبال قرار گیرد و ما مجبور هستیم در ورزشگاه تختی دوباره به مصاف حریفان خود برویم اما لیاقت این تماشاگران و مردم فوتبال دوست که تیم شهرداری را همیشه و در همه حال حمایت کردند،بیشتر از این چیزهاست.

 

*** نمی دانم چرا مسوولان استان و شهرستان این تیم را حمایت نمی کنند؟

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج ابراز کرد: اگر سال گذشته در جام حذفی شرکت نمی کردیم ،می توانستیم به لیگ برتر صعود کنیم .

غدیری بیان کرد:نمی دانم چرا مسوولان استان و شهرستان این تیم را حمایت نمی کنند؟ ،شورای شهر و شهرداری محدودیت دارند و بیش از حد توان خود به این تیم که شادی را به خانه های مردم می برد کمک می کند، سایر مسوولان نیز باید تیم شهرداری را حمایت و پشتیبانی کنند چراکه بها دادن به ورزش می تواند خیلی از مشکلات ومسایل فرهنگی جامعه را حل کند وناهنجاری ها را کاهش دهد.از مسوولان استانی وشهرستانی می خواهم که شهرداری و شورای شهر را در حمایتو کمک به تیم شهرداری یاسوج تنها نگذارند.



تاریخ انتشار : 25 خرداد 1391, 12:37



» اخبار مرتبط:

  • غدیری همه را مایوس کرد/شهرداری یاسوج برای لیگ برتر بسته نشده
  • مبلغ قرارداد «جواد زرینچه» با شهرداری یاسوج اعلام شد
  • شهرداری یاسوج باخت ،غدیری اخراج شد
  • سرمربی‌ اسبق فجرشهیدسپاسی،هدایت تیم فوتبال شهرداری یاسوج رابرعهده گرفت
  • شهرداری در اهواز به مصاف تیم حفاری میرود.
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟