مشروح اخبار


» سونامی استقبال در کهگیلویه وبویراحمد



محسن رضایی عصر شنبه در اجتماع مردم شهر یاسوج اظهار داشت: چرا به اقوام و عشایری توهین می‌کنید که اساس این انقلاب و ذخائر این انقلاب هستند.

رضایی با بیان اینکه شما با من دعوا دارید یا من را رقیب خود می‌دانید به من توهین کنید، تصریح کرد: من دلی پهناور و قلبی بزرگ به اندازه دنا دارم و همه توهین‌های شما را تحمل می‌کنم اما حاضر نیستم که به اقوام و عشایر توهین کنید.

وی اظهار داشت: جواب توهین شما به اقوام و عشایر را امروز مردم یاسوج با این اجتماع پرشکوه دادند و بهتر است این پرونده را ببندید و البته ما عشایر ایرانی دل رئوفی داریم و همیشه می‌بخشیم و گذشت می‌کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: این حماسه سیاسی را که شما از یاسوج آغاز کردید، آغاز یک راه جدیدی است و پس از حماسه سیاسی با ایجاد دولت قوی، مشکلات گرانی، بیکاری و تحریم‌ها را برخواهیم داشت.

وی که از شهر شیراز به یاسوج آمده بود در ورودی این شهر مورد استقبال گسترده مردم شهر یاسوج قرار گرفت و آنجا که نوازندگان ساز لری «تشمال» شور و هیجانی مثال‌زدنی در میان استقبال‌ کنندگان به‌وجود آورده بودند.

حضور جوانان با پارچه‌هایی به رنگ فیروزه‌ای در این میان بیش از هر چیز دیگر خودنمایی می‌کرد و مردان و زنان یاسوجی با آواها و نواهای لری و محلی از رضایی استقبال کردند.

alt

 

alt

 

alt

 


alt


alt


alt


alt


alt


alt


alt

 




تاریخ انتشار : 12 خرداد 1392, 13:42



» اخبار مرتبط:

  • استقبال پرشور عشاير ياسوج از محسن رضايي/بی نظیرترین استقبال
  • نماینده بهبهان توهین به عشایر را محکوم کرد
  • محسن رضایی در بندرعباس /هوا گرم استقبال گرمتر
  • فرزند عشایر به دیدار عشایر می آید /سفرمحسن رضایی به یاسوج
  • با این همه آمد ورفت رکود "رضایی " قابل شکستن نیست
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟