مشروح اخبار


» تأکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شفافیت در توزیع منابع و حمایت از هیئت‌های ورزشی



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های بالای ورزشی استان، بر لزوم شفافیت در توزیع منابع میان هیئت‌ها و حمایت همه‌جانبه از ورزشکاران و هیئت‌های ورزشی تأکید کرد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های بالای ورزشی استان، بر لزوم شفافیت در توزیع منابع میان هیئت‌ها و حمایت همه‌جانبه از ورزشکاران و هیئت‌های ورزشی تأکید کرد.



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار مشترک با علی خلیلی رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی و افشین هادی‌چگینی رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی، ضمن تبریک ایام‌الله سیزده آبان و گرامی‌داشت یاد شهدای ورزشکار، از زحمات سرپرست ورزش و جوانان استان قدردانی کرد و گفت: از زمان حضور آقای پارسایی، بحث شفافیت که مورد تأکید بوده، پایه‌گذاری شد.


وی افزود: بازگرداندن امور به مدار صحیح هزینه و زحمت دارد و ممکن است تهمت‌هایی را نیز به دنبال داشته باشد، اما کاری ارزشمند است. 


استاندار بیان کرد: گزارش‌هایی که از هیئت‌ها و نحوه توزیع منابع به من ارائه شد، در مقایسه با گذشته تمایز بسیار جدی داشت؛ در گذشته منطق و معیار مشخصی برای توزیع منابع اداره کل ورزش و جوانان میان هیئت‌ها وجود نداشت، اما اکنون هر مورد با شاخص و معیار مشخص پیگیری می‌شود.


رحمانی با اشاره به ظرفیت‌های خوب ورزشی استان اظهار داشت: استان در حوزه ورزش، استعدادها و ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و هر جا توجه شود، ورزشکارانمان خوش می‌درخشند که نمونه آن کسب مدال طلای پرتاب وزنه توسط سامان پاکباز در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا افتخاری برای استان و کشور بود.



استاندار با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۶۰ ملی‌پوش در حوزه‌های مختلف داریم، تصریح کرد: تیم‌های هندبال استان بیش از یک دهه است که در رده‌های جوانان، نوجوانان و نونهالان یکه‌تاز هستند و این نشان‌دهنده وجود ظرفیت است.


وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی و همکاری میان هیئت‌ها، اداره کل ورزش و وزارت ورزش گفت: نمایندگان مجلس نیز کمک‌حال هستند و فضای خوبی برای توسعه ورزش استان فراهم است. هیئت‌ها در شناسایی استعدادها، حمایت، بالندگی و حرفه‌ای‌شدن ورزشکاران نقش بسیار مهمی دارند و خوشبختانه دولت نیز توجه خوبی به تأمین منابع هیئت‌ها دارد.


استاندار در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاه‌ها، ورزش استان در این دولت به جایگاه‌های خوبی دست یابد.



تاریخ انتشار : امروز, 13:48



» اخبار مرتبط:

  • افتتاح مسابقات فوتسال جام رمضان با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد
  • با حکم رییس فدراسیون: محسن رحیمی، سرپرست هیئت زورخانه ای استان کهگیلویه و بویراحمد شد
  • نشست سرپرست هیئت زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان با مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • سرپرست هیئت شمشیر بازی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در کمپ تیم های ملی کشتی حضور یافت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟