جلسه شورای قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان سفر کاری رئیس سازمان زندانها، با حضور رئیسکل دادگستری استان، دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان قضایی برگزار شد.
جلسه شورای قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان سفر کاری رئیس سازمان زندانها، با حضور رئیسکل دادگستری استان، دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان قضایی برگزار شد.
به گزارش راک نیوز،جلسه شورای قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان سفر کاری آسیابی رئیس سازمان زندانها، با حضور رئیسکل دادگستری استان، دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان قضایی برگزار شد.
در این نشست تخصصی پس از ارائه گزارش عملکرد، بررسی چالشها و طرح پیشنهادها، راهکارهای ارتقای شاخصهای زندانبانی و قضایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
رئیس سازمان زندانها در این نشست خواستار توجه بیشتر به مدیریت بازداشتهای موقت، توسعه بهرهگیری از پابند الکترونیک و گسترش دادرسیهای الکترونیک شد و این اقدامات را در پیشبرد برنامههای اصلاحی و تربیتی مؤثر خواند.
در این نشست همچنین بر استمرار رویکرد دستگاه قضایی استان در پیگیری امور زندانیان و رفع موانع موجود تأکید شد. در پایان نیز از تلاشها و خدمات جمعی از قضات و مسئولان قضایی برتر استان در حوزه توسعه مجازاتهای جایگزین حبس با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر