مشروح اخبار


» حجت‌الاسلام موحد در گفتگو با خانه ملت مطرح کرد؛ شکست پروژه انزوای ایران با بیانیه کشورهای منطقه علیه رژیم صهیونی



نایب‌رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، بیانیه مشترک مصر، عربستان، ترکیه و پاکستان را نشان‌دهنده تغییر نگاه کشورهای منطقه به ریشه‌های ناامنی دانست.


به گزارش راک نیوز،حجت‌الاسلام سید محمد موحد در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به بیانیه مشترک کشورهای مصر، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان که در آن رژیم صهیونیستی به عنوان عامل اصلی ناامنی در منطقه معرفی شده و بر ضرورت فوری مهار تنش‌ها و مناقشات مرتبط با ایران تأکید شده است، گفت: این بیانیه نشان‌دهنده یک تغییر بزرگ در نگاه کشورهای منطقه است. آن‌ها دیگر ریشه بی‌ثباتی را در جای دیگری نمی‌بینند و صراحتاً اعلام کرده‌اند که اشغالگری رژیم صهیونیستی منبع اصلی ناامنی است.


نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با بیان اینکه این اقدام، تلاش‌های بین‌المللی برای تنها کردن ایران در منطقه را با شکست مواجه کرده است، عنوان کرد: وقتی کشورهای همسایه و قدرتمند منطقه، ایران را بخشی از راه حل صلح و ثبات می‌دانند، یعنی دیگر نمی‌توان با روایت‌های قدیمی که ایران را عامل تنش معرفی می‌کرد، مدیریت منطقه را بر عهده گرفت.


وی در ادامه تأکید این کشورها بر مهار تنش‌ها را نشان از تمایل آن‌ها برای رسیدن به ثبات و پیشرفت اقتصادی دانست و افزود: به کشورهای منطقه به دنبال مدیریت خود برای حل مشکلاتشان هستند و نمی‌خواهند اجازه دهند تنش‌های فرامنطقه‌ای، برنامه‌های توسعه و اقتصاد آن‌ها را به خطر بیندازد.


نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: این بیانیه، فرصتی طلایی برای بازگشت به روابط عادی و همکاری‌های منطقه‌ای است چرا که این حرکت نشان می‌دهد که کشورهای منطقه به جای تکیه بر قدرت‌های خارجی، می‌خواهند خودشان قواعد بازی را تعیین کنند و با همکاری با همسایگان، به دنبال آرامشی باشند که منافع همه ملت‌های منطقه را تأمین کند./


پایان پیام



تاریخ انتشار : امروز, 07:59



» اخبار مرتبط:

  • بندهای ضد ایرانی بیانیه استانبول که قرائت نشد+مفادآنها
  • موحد مطرح کرد؛ حضور آمریکا در غرب آسیا تهدیدی برای امنیت منطقه/ راهکار نظم چندقطبی است
  • سید محمد موحد رئيس مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: رزمایش سهند ۲۰۲۵ پیام اقتدار کشورهای مستقل به قدرت‌های سلطه‌گر
  • نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس مطرح کرد:«طرد اقتصادی» آمریکا با زنجیره مالی ایران به در بسته می‌خورد/ ضرورت عبور از دلار برای خنثی‌سازی تروریسم اقتصادی واشنگتن
  • واکنش حجت الاسلام موحد نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی به مفاد بیانیه پایانی نشست مشترک سران اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟