با راهاندازی دو ایستگاه تقلیل فشار کابینتی دوقلو در شهرستان چرام، مشکل دیرینه افت فشار گاز در چندین روستای این منطقه پس از سالها پیگیری بهطور کامل برطرف شد.
با راهاندازی دو ایستگاه تقلیل فشار کابینتی دوقلو در شهرستان چرام، مشکل دیرینه افت فشار گاز در چندین روستای این منطقه پس از سالها پیگیری بهطور کامل برطرف شد.
به گزارش راک نیوز، رحمتالله دبیقی، مدیر شرکت گاز شهرستان چرام، با اعلام این خبر اظهار داشت: این دو ایستگاه کابینتی دولاین (خطکشیشده و استاندارد) با تلاش کارکنان واحد تعمیرات شرکت گاز شهرستان نصب و به بهرهبرداری رسید.
وی با تأکید بر اینکه این اقدام پاسخی به مطالبات و پیگیریهای مستمر اهالی این منطقه بوده است، افزود: روستاهای «شهرک بناری»، «خیمند»، «دلی باریک» و «گدارشهری» از مناطق کلیدی بهرهمند از این پروژه هستند که با اجرای این طرح، پایداری شبکه گاز آنها تضمین و مشکل افت فشار گاز در این مناطق برای همیشه مرتفع شد.
مدیر شرکت گاز شهرستان چرام، ارزش ریالی این پروژه زیرساختی را بالغ بر **۶۵۰ میلیارد ریال** اعلام کرد که گامی مهم در جهت توسعه متوازن خدمات انرژی و رفاه روستانشینان این خطه به شمار میرود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر