مشروح اخبار


» استاندار در نشست شورای مسکن استان تأکید کرد؛ تعیین مهلت ۲ هفته‌ای برای رفع موانع مالیاتی نهضت ملی مسکن / زیرساخت‌های سایت‌های مسکن تا هفته آینده تعیین تکلیف شوند



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از اهتمام بانک‌های عامل، پیمانکاران و دستگاه‌های خدمات‌رسان، بر لزوم تسریع در تکمیل زیرساخت‌ها و تعیین تکلیف پروژه‌های آماده افتتاح نهضت ملی مسکن تأکید کرد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از اهتمام بانک‌های عامل، پیمانکاران و دستگاه‌های خدمات‌رسان، بر لزوم تسریع در تکمیل زیرساخت‌ها و تعیین تکلیف پروژه‌های آماده افتتاح نهضت ملی مسکن تأکید کرد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای مسکن استان، ضمن تشکر از برگزاری مستمر جلسات و همراهی مدیران کل، بانک‌های عامل، پیمانکاران و مشاوران، اظهار داشت: همه استان برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن و حل مسائل و مشکلات آن اهتمام ویژه‌ای دارند که جای قدردانی دارد.


وی با اشاره به ضرورت تداوم جلسات هفتگی، افزود: جلسه هفته آینده باید بر پروژه‌های آماده افتتاح و آخرین وضعیت آن‌ها متمرکز شود و مسائل جزئی هر پروژه احصا شود.


استاندار با تأکید بر نقش دستگاه‌های خدمات‌رسان به‌ویژه آب و برق، خاطرنشان کرد: نباید منتظر ماند تا در جلسه مشخص شود مشکل چیست، مدیران باید در طول هفته تمام سایت‌های مسکن مهر و نهضت ملی را بررسی کنند و گزارش دقیق زیرساخت‌ها را ارائه دهند.


رحمانی تصریح کرد: در جلسه هفته آینده، چهار دستگاه آبفا، برق، مخابرات و گاز موظفند گزارش زیرساخت مربوط به هر سایت نهضت ملی را به تفکیک ارائه کنند و در ادامه، تمرکز جلسه بر پروژه‌های آماده افتتاح باشد.


وی با قدردانی از بانک‌ها، خطاب به آنان گفت: اگر راهکار دولت و نظام برای حل مشکلات این طرح در کوتاه‌ترین زمان عملیاتی شود، مشکل حل خواهد شد؛ لذا با تزریق منابع، کار را جلو ببرید تا هم پروژه به مرحله تقسیط وام برسد و هم مشکل خود بانک حل شود.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حضور اختیاری پیمانکاران در جلسات پنجشنبه، افزود: پیمانکاران در صورت نیاز می‌توانند در جلسات حضور یابند تا گزارش‌های دستگاه‌های خدمات‌رسان و بانک‌ها با واقعیت‌های موجود تطابق داشته باشد و این به‌منزله دعوت از آنان برای حضور در تمامی جلسات نهضت ملی مسکن است.


 استاندار، با اشاره به ضرورت رفع موانع اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن، از تعیین مهلت دو هفته‌ای برای بررسی و رفع مشکلات مالیاتی سایت‌ها و پیمانکاران این طرح خبر داد و اظهار کرد: اداره‌کل امور مالیاتی استان موظف است مشکلات مالیاتی تمامی سایت‌ها و پیمانکاران دارای پرونده‌های مرتبط با نهضت ملی مسکن را بررسی و نتایج اقدامات انجام‌شده را در جلسه آتی شورای مسکن ارائه کند.


 وی همچنین بر تعیین تکلیف متمم قرارداد پروژه‌ها تأکید کرد و افزود: پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد باید بر اساس میزان پیشرفت خود، از نظر شمول متمم قرارداد بررسی و تعیین تکلیف شوند.


استاندار همچنین بر ضرورت تسریع در تکمیل زیرساخت‌های خدماتی سایت‌های نهضت ملی مسکن تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان باید با آمادگی کامل در جلسات آینده حضور یابند و برای رفع موانع اجرایی پروژه‌ها همکاری لازم را داشته باشند. 


رحمانی با اشاره به مشکلات افت فشار آب و تأمین مخازن موردنیاز سایت‌ها، مهلت یک‌هفته‌ای برای پیگیری این موضوع و ورود آن به مرحله مناقصه تعیین کرد.



تاریخ انتشار : امروز, 10:46



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: متقاضیان نهضت ملی مسکن دهدشت برای تکمیل آورده تعیین تکلیف شوند
  • تعیین تکلیف قیمت ساخت و تسریع در تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در دهه فجر امسال واگذار می‌شود
  • پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه ۱۰۱۰ واحدی نهضت ملی مسکن دهدشت؛ تأکید بر شتاب‌بخشی به تکمیل واحدهای باقی‌مانده/۳۵۰ واحد به بهره‌برداری رسید
  • روند رشد شتابان تکمیل پروژه های نهضت ملی با نگاه ویژه وزارت راه و شهرسازی / مطالبه گری تخصیص افزایش سرمایه بانک مسکن در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس / قدردانی از عملکرد بانک مسکن در طرح نهضت ملی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟