مشروح اخبار


» در آیین افتتاح پست برق سرپری کهگیلویه مطرح شد؛ مدیرعامل توانیر کشور: پروژه‌های برق کشور حتی زیر باران موشک و تهدید دشمن متوقف نشد / کهگیلویه و بویراحمد صاحب دیسپاچینگ مستقل فوق‌توزیع می‌شود



مدیرعامل شرکت توانیر در آیین افتتاح پست برق سرپری کهگیلویه با تمجید از پیشینه درخشان مقاومت، غیرت و ایثار مردم کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: به‌رغم فشارها، تهدیدات و جنگ همه‌جانبه اقتصادی و امنیتی، چرخ توسعه صنعت برق لحظه‌ای از حرکت بازنایستاد و تابستان دشوار امسال با پایمردی کارکنان و همیاری مردم با کمترین چالش پشت سر گذاشته شد.


مدیرعامل شرکت توانیر در آیین افتتاح پست برق سرپری کهگیلویه با تمجید از پیشینه درخشان مقاومت، غیرت و ایثار مردم کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: به‌رغم فشارها، تهدیدات و جنگ همه‌جانبه اقتصادی و امنیتی، چرخ توسعه صنعت برق لحظه‌ای از حرکت بازنایستاد و تابستان دشوار امسال با پایمردی کارکنان و همیاری مردم با کمترین چالش پشت سر گذاشته شد.


به گزارش **راک‌نیوز**، آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های حیاتی صنعت برق در شهرستان کهگیلویه با حضور مهندس محمد اله‌داد مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شریف کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران استانی و محلی برگزار شد.


مهندس اله‌داد در این مراسم با اشاره به تاریخ حماسه‌ساز منطقه اظهار داشت: «همان‌طور که حاج‌آقای موحد و استاندار محترم اشاره کردند، دیار کهگیلویه و بویراحمد زادگاه غیرت، رشادت و نام‌آورانی چون آریوبرزن و مهد ایثار شهیدان است؛ سرزمینی که مردمانش در تمام برهه‌ها اثبات کرده‌اند در برابر هرگونه طمع‌ورزی دشمنان، پیش‌قراول دفاع از تمامیت ارضی و هویت ایران اسلامی هستند.»


وی با تأکید بر لزوم رفع محرومیت از چهره منطقه افزود: «این خطه با وجود منابع سرشار طبیعی و سهم برجسته در اقتصاد ملی، نباید با چهره محرومیت شناخته شود و وظیفه ما در دولت و دستگاه‌های اجرایی این است که با اجرای پروژه‌های زیربنایی، حق این مردم شریف و وفادار را ادا کنیم.»


**عبور موفق از تابستان سخت و خنثی‌سازی توطئه‌های زیرساختی**  

مدیرعامل شرکت توانیر با تشریح شرایط ناترازی و فشارهای فنی در تابستان امسال خاطرنشان کرد: «امسال در یک کارزار تمام‌عیار قرار داشتیم که در آن حتی تأمین پایدار برق صنایع پتروشیمی و تأسیسات زیربنایی با هدف جلوگیری از التهاب در بازار محصولات پایه در اولویت قرار گرفت. دشمن تلاش داشت با هدف قرار دادن شریان‌های تولید انرژی به زنجیره تولید ضربه بزند، اما غیورمردان صنعت برق، نیروهای بهره‌برداری و پیمانکاران تا صبح بیدار ماندند و نگذاشتند شبکه سراسری دچار فروپاشی شود.»


وی ادامه داد: «پایش‌های میدانی نشان می‌دهد که امسال خاموشی‌ها و قطعی‌های ناخواسته در بخش‌های خانگی، صنعتی، کشاورزی و روستایی نسبت به سال گذشته به‌صورت محسوس (بیش از ۴۰ درصد) کاهش یافت که این دستاورد حاصل همراهی کم‌نظیر مردم و مدیریت شبانه‌روزی همکاران ما در شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان بوده است.»


**راه‌اندازی دیسپاچینگ مستقل فوق‌توزیع در کهگیلویه و بویراحمد**  

اله‌داد به اهمیت آغاز عملیات اجرایی سامانه دیسپاچینگ استان نیز اشاره کرد و گفت: «یکی از مطالبات و نیازهای بنیادین استان کهگیلویه و بویراحمد، برخورداری از مرکز دیسپاچینگ مستقل فوق‌توزیع بود. این مرکز در واقع اتاق فرماندهی، مدیریت هوشمند بار و پایش بلادرنگ حوادث است. با احداث این مرکز، در صورت بروز هرگونه حادثه یا قطعی ارتباط با شبکه استان‌های همجوار، کهگیلویه و بویراحمد می‌تواند به‌صورت خودکفا و متمرکز، شبکه را پایدارسازی و بار مصرفی را مدیریت کند.»


**نشست ویژه برای نوسازی ناوگان لجستیک و تشکر از مسئولان و تلاشگران صنعت برق**  

مدیرعامل توانیر در پایان با ادای احترام به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و مردم کهگیلویه، از تلاش‌ها و حمایت‌های ارزشمند **حجت‌الاسلام والمسلمین موحد نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل محترم شرکت برق منطقه‌ای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل محترم شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد و تمامی مسئولان توانیر، دست‌اندرکاران صنعت برق و مدیران استانی و محلی** صمیمانه قدردانی و تشکر کرد. 


وی تأکید کرد: «برای رفع چالش‌های انباشته‌شده، به‌زودی نشست ویژه‌ای در استانداری کهگیلویه و بویراحمد تشکیل خواهد شد تا علاوه بر ارتقای تأسیسات، ناوگان ترابری و خودروهای عملیاتی کمک‌دار سبک و سنگین ویژه مناطق صعب‌العبور تأمین و تجهیز گردد تا سرعت امدادرسانی و پاسخ‌گویی به حوادث برقی بیش از پیش افزایش یابد.»



تاریخ انتشار : امروز, 20:58



» اخبار مرتبط:

  • در آیین افتتاح پست فوق‌توزیع سرپری دهدشت مطرح شد؛مطالبه فرماندار کهگیلویه از مدیران ارشد برق منطقه‌ای: ارتقای زیرساخت‌ها، نوسازی ساختمان اداری و تأمین ماشین‌آلات برق شهرستان
  • مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در مراسم افتتاحیه پست سرپری کهگیلویه: پروژه بزرگ خط دومداره برق چاروسا و دیشموک با اعتبار بیش از 2 هزار و 500 میلیارد تومان با پیشرفت بیش از ۵۰ درصد در حال اجراست
  • یک نیروی متخصص و کاردان معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد شد
  • با حضور استاندار و حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی: ۶ پروژه برق‌رسانی در شهرستان چرام با اعتبار ۳۶۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید
  • یک کهگیلویه و بویراحمدی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان البرز شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟