مشروح اخبار


» فرماندار دنا در رزمایش جان‌فدایان تأکید کرد: «جان‌فدا» یعنی خدمت متعهدانه در هر جایگاه/ به ایرانی‌بودن و خادمی مردم می‌بالم



فرماندار دنا در رزمایش جان‌فدایان ، گفت: «باید هوشیار باشیم؛ اختلافات و دودستگی را کنار بگذاریم، همدیگر را تخریب نکنیم. وحدت و همدلی، ضامن امنیت، اقتدار و سربلندی ایران عزیز است.»


فرماندار دنا: افتخار میکنم یک ایرانی هستم.جان‌فدا یعنی خدمت متعهدانه و صادقانه توسط هر ایرانی در هر جایگاه؛


 فرماندار دنا: افتخار میکنم نماینده عالی دولت دکتر پزشکیان هستم. خدمت به دورافتاده‌ترین نقاط، نشانه عدالت‌محوری و مردم‌داری است



فرماندار دنا در رزمایش جان‌فدایان ، گفت: «باید هوشیار باشیم؛ اختلافات و دودستگی را کنار بگذاریم، همدیگر را تخریب نکنیم. وحدت و همدلی، ضامن امنیت، اقتدار و سربلندی ایران عزیز است.»


به گزارش راک نیوز،فرماندار شهرستان دنا، در رزمایش جان‌فدایان گفت: «همه گرد هم آمده‌ایم تا پیام جان‌فدا را عملی کنیم؛ کارمند و غیرکارمند، اصلاح‌طلب و اصولگرا، زن و مرد، شهری و روستایی همه در کنار هم و هدف، اعلام همبستگی و وفاداری به نظام و کشور است


فرماندار شهرستان دنا با اشاره به سخنرانی شجاعانه، دقیق و متعصبانه رئیس جمهور در سازمان ملل تصریح کرد: افتخار می‌کنم که نماینده عالی دولت دکتر پزشکیان هستم و به ایرانی‌بودن خود می‌بالم. افتخار می‌کنم که مدیر کشور ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم. به نمایندگی از شورای اداری و شورای تأمین شهرستان، افتخار میکنم که خدمتگزار شما مردم شهرستان چه مردمی که آمده اند و چه مردمی که حضور ندارند هستم.


هوشیاری در برابر دشمن؛ وحدت، رمز پیروزی


فرماندار دنا تصریح کرد: «دشمن بخشی از برنامه‌های خود را اجرا کرده و ناکام مانده است، اما قطعاً برنامه‌های دیگری نیز در سر دارد. باید هوشیار باشیم، فریب نخوریم و پشت یکدیگر بایستیم. نظام و دولت در حال خدمت‌رسانی هستند. شرایط اقتصادی مطلوب نیست، اما با وجود جنگ نابرابر اقتصادی، بازار کالاهای اساسی مردم تأمین شده و کمبودی احساس نشده است. این نشان می‌دهد که نظام و دولت برای تک‌تک مردم اهمیت قائل است.»


خدمت به دورافتاده‌ترین نقاط؛ نشانه عدالت‌محوری دولت و نظام هست


رسولی خاطرنشان کرد: «وقتی برای روستای دورافتاده و دور دست جلاله با ۲۳ خانوار و ۱۲۱ نفر جمعیت، پروژه‌ای به ارزش صد میلیارد تومان اجرا می‌شود. این خدمات نظام و دولت است و پیام آن این است که هیچ‌کس فراموش نمی‌شود هر چقدر هم دوردست باشد. در شهرها و روستاهای شهرستان نیز پروژه‌های متعددی در حوزه آبرسانی، زیرساخت‌ها و عمرانی و اقتصادی در حال اجراست. نواقص و محدودیت ها را می‌پذیریم و وجود دارد اما مدیران استان و شهرستان به فرماندهی استاندار محترم لحظه‌ای از تلاش دست برنمی‌دارند و مداوم پیگیر امورات و خواسته های شما مردم عزیز هستیم»


پرهیز از دودستگی؛ دعوت به همدلی


وی تأکید کرد: «باید از دودستگی، تخریب دولتمردان و طرح مسائل اختلافی پرهیز کنیم. در شرایط حساس کنونی، وحدت عامل پیروزی ماست. دست به دست هم دهیم و کنار یکدیگر باشیم تا بتوانیم از کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کنیم و پیام اقتدار و مقاومت را به جهانیان مخابره کنیم.»


تقدیر و تشکر فرماندار دنا


فرماندار دنا در پایان این مراسم با تقدیر از مردم ولایت‌مدار این شهرستان جهت حضور پرشور و شرکت در همه مناسبت‌ها گفت: «از سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، پلیس راهور ، شورای اداری، شورای تامین، بخشداران و شهرداران، آتش نشانی، رسانه ها، مداحان و همه یکایک مردم عزیز که در برگزاری باشکوه این برنامه همکاری داشتند، صمیمانه سپاسگزارم.



تاریخ انتشار : امروز, 16:17



» اخبار مرتبط:

  • فراخوان جامعه ورزش استان کهگیلویه و بویراحمد برای حضور در رزمایش «جان‌فدایان ایران»
  • جانشین فرمانده سپاه فتح استان : «موشک اتحاد» ملت ایران به سمت دشمنان پرتاب می‌شود/ رزمایش اقتدار «جان‌فدایان ایران» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • دعوت تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد از مردم برای حضور در رزمایش «جان‌فدا»
  • فرماندار شهرستان کهگیلویه در رزمایش الی بیت المقدس:در هر سنگری خدمت کنم افتخارم این است که یک بسیجی ام
  • در جلسه شورای اداری مطرح شد؛ طنین غیرت در دیار باشت؛ دوشنبه، جلوه‌گاه شکوه «جان‌فدایان ایران‌زمین»/خط‌ونشان فرماندار باشت برای مدیران / انفعال در رزمایش «جان‌فدا» خط قرمز است/
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟