مشروح اخبار


» هیچ کس بهتر از محسن رضایی نمیتواند تغییر را حاصل کند.



 علیرضا فرساد ریاست پژوهشگاه هنرهای رزمی شفق در مصاحبه با خبرنگاران ورزشی و غیر ورزشی گفت:اقتصاد امروز ورزش در کلیه حوزه ها بسیار دچار ضعف و مشکلات است که از پرتگاه نیز افتاده است,اما متاسفانه بسیاری از مسئولین خواب هستند.

وی افزود:بین کاندیدا هایی که این دوره اعلام کرده اند که قصد کاندیداتوری دارند هیچ کس را لایق تر از محسن رضایی نمیبینم.زیرا ایشان غیر از این که شخص صادق و سالمی است تنها کاندیدی هستند که دکترای اقتصاد دارند.به قول شمالی ها میگویند بیمار را پیش که میبری,پیش پزشک.

امروز تنها کسی میتواند اقتصاد را تغییر دهد که صاحب تز اقتصاد باشد و بتواند برنامه های قوی و عملی را اجرا کند, هیچ کس بهتر از محسن رضایی نمیتواند تغییر را حاصل کند. به لطف خدا برنامه هایی نو و کارآمد برای دولت آینده توسط ایشان تدوین گشته که عملی بودن آنها صد در صد است و حتی یک ساعت از وقت دولت نیز هدر نخواهد رفت.

.




تاریخ انتشار : 3 فروردین 1392, 02:18



» اخبار مرتبط:

  • شرط محسن رضایی برای حضور در کابینه روحانی
  • رضایی تاکنون با لاریجانی و قالیباف جلسه انتخاباتی نداشته
  • اعتراض حامیان محسن رضایی مقابل صداوسیما به توهین به ملت ایران +عکس
  • رضایی بر اهمیت واردات و صادرات از مسیر دریا تاکید کرد
  • تخریب ستادهای محسن رضایی در زاهدان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟