مشروح اخبار


» مشارکت ۲ هزار نفر در پنجمین رویداد ملی «قدم به قدم در مسیر بهشت»/حضور جوانان کهگیلویه‌وبویراحمد در ارائه خدمات بشردوستانه



سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد، از پایان پنجمین رویداد ملی «قدم به قدم در مسیر بهشت» در مشهد مقدس خبر داد و گفت: این طرح ملی با هدف ارائه خدمات بشردوستانه به زائران و تسهیل تردد و زیارت زائران دارای نیازهای ویژه، گام مؤثری در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و خدمت به همنوع بود.


به گزارش راک نیوز،سید عادل رهبریان، سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌ و بویراحمد، از پایان پنجمین رویداد ملی «قدم به قدم در مسیر بهشت» در مشهد مقدس خبر داد و گفت: این طرح ملی با هدف ارائه خدمات بشردوستانه به زائران و تسهیل تردد و زیارت زائران دارای نیازهای ویژه، گام مؤثری در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و خدمت به همنوع بود.


وی با اشاره به دستاوردهای این طرح افزود: ارائه خدمات ویلچررانی، تسهیل دسترسی زائران به اماکن زیارتی، کاهش مشکلات تردد و کمک به حفظ عزت‌نفس و کرامت انسانی زائران دارای نیازهای ویژه، از مهم‌ترین دستاوردهای این رویداد ملی به شمار می‌رود.


رهبریان ادامه داد: پنجمین رویداد ملی «قدم به قدم در مسیر بهشت» با مشارکت ۲ هزار نفر از اعضای جوان جمعیت هلال‌احمر از سراسر کشور برگزار شد که از این تعداد ۵۰۰ نفر خواهر و یک‌هزار و ۵۰۰ نفر برادر در اجرای خدمات مشارکت داشتند.


سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به حضور جوانان این استان در این رویداد ملی گفت: جوانان هلال‌احمر کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در کنار جوانان سایر استان‌ها در این طرح حضور داشتند و با مشارکت داوطلبانه در ارائه خدمات به زائران، در تسهیل تردد و زیارت زائران دارای نیازهای ویژه نقش‌آفرینی کردند.


وی افزود: حضور جوانان استان در این رویداد ملی، فرصتی برای تقویت روحیه داوطلبی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت در فعالیت‌های بشردوستانه بود و جوانان کهگیلویه‌وبویراحمد با حضور در این طرح، بخشی از ظرفیت جوانان کشور در مسیر خدمت‌رسانی به زائران را به نمایش گذاشتند.


رهبریان با تأکید بر اینکه این طرح فراتر از یک خدمت رفاهی و در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی و خدمات بشردوستانه اجرا شده است، اظهار کرد: حضور جوانان هلال‌احمری در کنار زائران و ارائه خدمت داوطلبانه، جلوه‌ای از فرهنگ ایثار، نوع‌دوستی و احترام به کرامت انسان‌ها را به نمایش گذاشت.


وی همچنین از توسعه خدمات این طرح در سال آینده خبر داد و گفت: در دوره آینده، علاوه بر خدمات ویلچررانی، خدمت‌رسانی در قالب راهنمایی زائران نیز به این طرح اضافه خواهد شد تا دامنه خدمات بشردوستانه و حمایتی به زائران گسترش یابد.


رهبریان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ملی می‌تواند الگویی مؤثر برای توسعه خدمات داوطلبانه، دسترس‌پذیری اماکن زیارتی و تقویت مشارکت جوانان در فعالیت‌های بشردوستانه باشد.



تاریخ انتشار : امروز, 16:48



» اخبار مرتبط:

  • سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خبر داد: اعزام کاروان ۲۰ نفره جوانان هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد به رویداد «قدم به قدم در مسیر بهشت» در مشهد مقدس
  • سرپرست هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: ارائه ۶ هزار و ۱۷۶ خدمت درمانی رایگان به زائران اربعین در بلد عراق
  • مجوز تأسیس دفتر نمایندگی هلال‌احمر چاروسا صادر شد/تشکر مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری های استاندار و حجت الاسلام موحد
  • سرپرست جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد، عضو برتر سومین رویداد استانی «جوانی جمعیت» شد
  • سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟