مشروح اخبار


» لبیک سبز منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد به دستور مقام معظم رهبری با کاشت ۸۰۰ اصله نهال امید



پویش نهال کاری سرو ایران و نهال امید همزمان با روز طبیعت و در راستای دستور مقام معظم رهبری، در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.


پویش نهال کاری سرو ایران و نهال امید همزمان با روز طبیعت و در راستای دستور مقام معظم رهبری، در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.


به گزارش راک نیوز،در راستای دستور مقام معظم رهبری و همزمان با روز طبیعت پویش درختکاری نهال امید در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد.

حضرت آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج که به همراه مسئولان استانی و شهرستانی در منطقه آبریگون گچساران به غرس نهال پرداخت، همه هم استانی ها را به کاشت درخت در راستای سفارش رهبر معظم انقلاب توصیه کرد.

سیدجمال موسویان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد نیز با اعلام تشکیل قرارگاه جهادی سرو ایران در کشور و استان، از برگزاری پویش های مختلف درختکاری حسب امر رهبر فرزانه انقلاب خبر داد.

موسویان افزود در پویش نهالکاری امروز به مناسبت روز طبیعت، با نام پویش سرو ایران و نهال امید، به یاد رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان و شهدای سازمان منابع طبیعی کشور، تعداد ۸۰۰ اصله نهال با حضور عموم مردم و مسئولان در عرصه های طبیعی توزیع و کاشته شد.

مدیرکل منابع طبیعی استان، توزیع کیسه زباله و اجرای برنامه های ترویجی حفاظت از طبیعت برای گردشگران و تقدیم و کاشت نهال با حضور نیروهای خدماتی و انتظامی از جمله سپاه، نیروی انتظامی، هلال احمر و پلیس راه را از دیگر برنامه های این اداره کل در روز طبیعت برشمرد.



تاریخ انتشار : 13 فروردین 1405, 15:05



» اخبار مرتبط:

  • کاشت ۲۷۰ اصله نهال دیگر در پنج شنبه های درختکاری با پویش «سرو ایران» در کهگیلویه و بویراحمد
  • در راهپیمایی روز جهانی قدس در کهگیلویه و بویراحمد نهال توزیع می شود
  • ادامه پویش نهال کاری «سرو ایران» بیاد رهبر شهید در کهگیلویه و بویراحمد
  • پویش باشکوه درختکاری سرو ایران در کهگیلویه و بویراحمد
  • کاشت ۷۰۰ اصله نهال با پویش ملی سرو ایران در روستای قلعه جلو بخش چاروسا استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟