مشروح اخبار


» مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد



با حضور معاون حوزه علمیه خواهران کشور، حجت‌الاسلام موسوی‌اطهر به عنوان مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.


به گزارش راک نیوز ،در مراسمی با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیر حوزه علمیه استان، معاون حوزه علمیه خواهران کشور و جمعی از مسئولان، مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی شهر یاسوج برگزار شد.

حجت‌الاسلام جواد اسماعیل‌نیا معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور در این مراسم گفت: بسیاری از بزرگان کشور از جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهید آیت‌الله رئیسی دانش آموخته حوزه علمیه هستند و این نشان از اهمیت حوزه‌های علمیه دارد.

وی افزود: حدود ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران با ۱۵۰ هزار طلبه و فارغ التحصیل در کشور فعالیت می‌کنند و دو مدرسه حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد از مدارس پرجمعیت و باکیفیت کشور محسوب می‌شوند که باید مسئولان استانی همت کنند تا سایر مدارس نیز به کیفیت عالی برسند.

در این مراسم حجت‌الاسلام سید علی‌اکبر موسوی‌اطهر که پیش از این معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه برادران استان کهگیلویه و بویراحمد بود، سکان هدایت حوزه علمیه خواهران این استان را بر عهده گرفت.

حجت‌الاسلام ابراهیم افتخاری مدیر سابق حوزه علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد نیز به عنوان مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان فارس منصوب شده است.



تاریخ انتشار : 7 خرداد 1403, 16:18



» اخبار مرتبط:

  • سفر مسئولان حوزه علمیه خواهران کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد + جزئیات
  • وبلاگ‌های برتر حوزه‌های علمیه خواهران /کهگیلویه وبویرحمد دوم شد
  • اعطای مجوز راه‌اندازی مدرسه علمیه خواهران ریحانةالرسول شهر نورآباد
  • مدیر جدید حوزه علمیه گچساران منصوب شد
  • حوزه علمیه خواهران گچساران با حضور نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟