مشروح اخبار


» گلاره ناظمی نامزد بهترین داور جهان در سال 2021



سایت فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال (IFFHS) اسامی نامزدهای برترین داور بانوی فوتبال جهان در سال 2021 را منتشر کرد که نام گلاره ناظمی از ایران هم در آن دیده می‌شود.

به گزارش راک نیوز ورزشی ؛ ناظمی که قضاوت در تورنمنت‌های معتبری چون فینال جام باشگاه‌های مردان جهان را در سال 2019 در کارنامه دارد، در مسابقات جام جهانی 2021 فوتسال هم حاضر بود و در تیم داوری دیدار فینال رقابت‌ها نیز حضور داشت.

آناستازیا پوستوویتوا از روسیه، استفانی فراپارت از فرانسه، استر استابلی از سوئیس، کاترینا مونزول از اوکراین، شونا شکرولا از هلند، ادینا آلوس باتیستا از برزیل، ماریانا ده‌آلمیدا از آرژانتین، والریا پالما از شیلی، کارن دیاس مدنیا از مکزیک، آترین نسبیت از آمریکا، ملیسا بورخس از هندوراس،‌ سالیما موکانسانگا از رواندا، برنادت کویمیرا از مالاوی، کیت جیسویز از استرالیا و یوشیما یاماشیتا از ژاپن، سایر نامزدهای برترین داور سال 2021 فوتبال جهان هستند.

این جایزه که سال گذشته به استفانی فراپارت رسیده بود، در اواخر ماه نوامبر امسال (آذر 1400) به فرد برنده اهدا می‌شود.

IFFHS پیش‌تر سردار آزمون و مهدی طارمی را در میان نامزدهای بهترین بازیکن سال 2021 جهان و امیر عابدزاده را در لیست کاندیداهای برترین دروازه‌بان امسال گذاشته بود.



تاریخ انتشار : 17 آبان 1400, 10:18



» اخبار مرتبط:

  • قضاوت بانوی ایرانی در فینال جام جهانی فوتسال
  • برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2014 برزیل
  • بازیکن ملی پوش کهگیلویه وبویراحمدی بهترین و فنی ترین فوتسالیست آسیا شد
  • تیم فوتبال زنان کانادا قهرمان المپیک شد
  • محرز ترین اشتباه داور : چشم پوشی از خطای پنالتی دروازه بان آلمان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟