بارسلونا دیشب در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف بایرن مونیخ رفت و در یکی از بدترین شبهای تاریخ خود مقابل این تیم 8-2 شکست خورده و تحقیر شد. اما این سنگین ترین شکست تاریخ بارسا نبود.
اولین تصمیم اساسی برکناری ستین از روی نیمکت مربیگری است که طی ساعات آینده رخ می دهد. برکناری ستین بعد از شکست 8 بر 2 مقابل بایرن قطعی است چون رختکن تیم از این مربی بسیار ناراحت است و او جایی روی نیمکت مربیگری بارسلونا در فصل آینده ندارد.
شکست دیشب بارسا مقابل بایرن در ورزشگاه استادیو دالوز شهر لیسبون بعد از 74 سال اولین بار بود که بارسا در یک بازی از حریفش 8 گل دریافت می کرد. مورد قبلی به سال 1946 برمیگشت که بلوگرانا در جام حذفی اسپانیا مقابل سویا با نتیجه 8-0 شکست خورده بود.
اما شکست دیشب مقابل بایرن مونیخ با وجود سهمگین بودنش بدترین شکست تاریخ کاتالانها نیست. چرا که آنها در دهه 40 میلادی سابقه دو بار شکست 11-1 را هم در کارنامه دارند.
تحقیرآمیزترین شکست از میان این دو شکست 11-1 در سال 1943 در ال کلاسیکو و در مقابل حریف سنتی بارسا، رئال مادرید اتفاق افتاده.
بارسا در آن سال در نیمه نهایی کوپا دل ری به رئال مادرید برخورد کرد. کاتالانها با اینکه بازی رفت را 3-0 پیروز شدند ولی در بازی برگشت سختترین شکست خود را تجربه کرده و بازی را 11-1 به مادریدی ها واگذار کردند. بلوگرانا دو سال قبل از آن هم در یک بازی لالیگا مقابل سویا با همین نتیجه شکست خورده وبد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر