مشروح اخبار


» حضور شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف اباد کازرون +تصاویر



کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کازرون و کوه چنار در جمع مردم سیف آباد به بیان دیدگاه های انتخاباتی خود پرداخت.

شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف آباد با بیان ابنکه بگذاریئ به بخشی از کارهایی که در گذشته انجام دادم اشاره کنم افزود : این جاده را وقتی من آمدم یک آرزو بود برای مردم ولی بحمدالله انجام شد.با خون دل هم انجام شد.اینهایی که میروند وبرمی گردند یادشان رفته بایستی میرفتند قائمیه و از آنجا می آمدند بوالحیات و از آن پیچ ها می رسیدند به شیراز.
نماینده دو دوره مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با اشاره برخی از عملکرد خود به نیروگاه برق گریزی زد وگفت :فراموش نکنید که علاوه بر افتتاح نیروگاه با قدرت 450 مگاوات بعدا همین نیروگاه با فزایش سه برابری به 1450 مگاوات ارتقاء یافت که هم برق کازرون وهم برق استان فارس و بخشی از جنوب کشور را همین نیروگاه تامین می کرد.
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: سد نرگشی که همه ادعای آن را دارند در دوره نمایندگی من کلنگش به زمین خورده شد و در دوره نمایندگی من با پیشرفت فیزیکی حدودا 50 درصدی را بهمراه داشت .

عضو هیات رئیسه اسبق مجلس و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کازرون و کوه چنار گفت: دانشگاه سلمان فارسی کازرون جز مصوبات سفر استانی رئیس جمهور وقت در دوره نمایندگی بنده بود و به یاد دارید که ما چیزی به نام دانشگاه سلمان فارسی نداشتم وخود من بنیانگذارش بودم.

به گزارش راک نیوز ؛ این پزشک متخصص که در حوزه انتخابیه تهران ،شهر ری، اسلام شهر و پردیس در لیست انتخاباتی قالیباف قرار گرفته بود و احتمال پیروی وی و هم لیستی های آنها قطعی بنظر میرسد بدلیل درخواست مردم حوزه انتخابیه کازرون وکوه چنار از تهران به این حوزه انتخابیه در استان فارس انتقالی یافت.
گفتنی است ، کازرون و کوه چنار در مجلس شورای اسلامی دارای یک کرسی می باشد .


حضور شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف اباد کازرون +تصاویر

 

حضور شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف اباد کازرون +تصاویر

 

حضور شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف اباد کازرون +تصاویر

 

حضور شاهین محمد صادقی در جمع مردم سیف اباد کازرون +تصاویر

 



تاریخ انتشار : 25 بهمن 1398, 21:27



» اخبار مرتبط:

  • انتقال چهره شاخص ملی به حوزه انتخابیه کازرون وکوه چنار
  • شاهین محمد صادقی در لیست اولیه اصولگرایان؛ ماندن در تهران یا کوچ انتخاباتی به کازرون
  • گزینه های ثبت نامی در حوزه انتخابیه کازرون و کوه چنار در روز اول ثبت نام + اسامی
  • کازرون و کوه چنار در یک بزنگاه تاریخی؛ فرصت انتخاب نمره اول لیست ۲۰نفره برای مجلس
  • کازرون و کوه چنار در یک بزنگاه تاریخی؛ فرصت انتخاب نمره اول لیست ۲۰نفره برای مجلس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟