به گزارش راک نیوز از مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد؛ حجت السلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی صبح امروز به دعوت طیف های مختلف مردمی راهی شهرستان چرام شد .
بنابراین گزارش ؛ دعوت از نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی در مناطق مختلف شهرستان چرام تا هنگام انتشار این خبر همچنان ادامه داشت.
آنگونه که خبرنگار راک نیوز از شهرستان چرام خبر می دهد ، سید محمد موحد در روز چهارشنبه دیدارهای مختلفی داشته که بخشی از ان مربوط به روستای پیرحاجی چرام .نشست با جمع کثیری از ایل بزرگ دیلگونی .حضور در القچین چرام .دعوت از وی در روستای سید آباد،روستای دره شیری، پیوستن حاج مرتضی رضایی از حامیان عدل هاشمی پوردر انتخابات دور گذشته ، دعوت خانواده های محترم شهیدان پراهام ودیانت نسب از طایفه بزرگ باباکانی ،نشست با طایفه بایاری و دعوت جمعی از مشایخ گلباهار چرام که ازاردوگاه هاشمی پور منفک و به موحد پیوستند برنامه دعوت های مردمی و نشست های وحدت و همدلی با محمد موحد را شامل شده است.
گفتنی است تصاویر زیر بخشی از این نشست و دعوت ها را حکایت میکند که در اختیار خبرنگار راک نیوز قرار گرفته است:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر