» واکنش عضو شورای مرکزی مجمع متخصصین خوزستان به تحقیر مدیران خوزستانی توسط تاجگردون !؛
منصور فاضلی عضو شورای مرکزی مجمع متخصصین خوزستان نوشته : وای بر خوزستان که در ناکامی ها فلاکت زبانزد است، مصیبت های خوزستان کم بود،اکنون نیز تحقیر مدیران و مسئولینش نیز توسط استان های همجوار خودنمایی می کند.
به گزارش راک نیوز از مرکز استان خوزستان ؛ عضو شورای مرکزی مجمع متخصصین خوزستان در مطلبی با عنوان " عیار نمایندگان خوزستان با ترازوی وزین نماینده گچساران هویدا شد "به بررسی عملکرد و قدرت مجلس در طی ادوار پرداخته است.
وی به چرایی سقوط مجلس از راس امور و دخالت نمایندگان در عزل و نصب ها و تحمیل مدیران ضعیف به بدنه اجرایی اشاره کرده است.
عضو شورای مرکزی مجمع متخصصین خوزستان در ادامه این مطلب که در سایت شوشان منتشر شده نوشته است :
کافیست به سخنان مهندس تاجگردون نماینده گچساران گوش فرا دهید تا بدانید عیار واقعی نمایندگان و مدیران ارشد استان خوزستان چقدر است ، ایشان میفرماید نمایندگان خوزستان نتوانستند اما من به تنهایی توانستم و اجرا کردم .و در ادامه میفرماید تو که نمیتوانی چرا وارد کارزار انتخابات مجلس میشوی .
وای بر خوزستان که در ناکامی ها فلاکت زبانزد است، مصیبت های خوزستان کم بود،اکنون نیز تحقیر مدیران و مسئولینش نیز توسط استان های همجوار خودنمایی می کند.
به گزارش راک نیوز ؛ گمان می رود اشاره فاضلی به آن بخش از سخنان تاجگردون در جمع مردم روستای قاسم آباد گچساران می باشد که در آن نشست به سهم نفت و خطر حذف آن برای مردم خوزستان اشاره کرده بود .
بنظر می رسد آن بخش از گفته تاجگردون که گفته :"تو که نمی توانی چرا وارد کارزار انتخابات مجلس می شوی .کنایه به رقیب انتخاباتی خود باشد.
تاریخ انتشار :
12 دی 1398, 08:51
» اخبار مرتبط:
خبر ویژه/ همه نمایندگان خوزستان درمجلس شورای اسلامی استعفا دادندگزینه های نمایندگان خوزستان برای استانداری لو رفت+عکسبیانیه نمایندگان خوزستان به سخنان طائبحفظ ایران و خوزستان از سوریه بسیار مهمتر استامید محسن رضایی به خوزستان و لرهاست
» اشتراک گزاری خبر