مشروح اخبار


» کیک‌های آلوده به قرص در مدارس کهگیلویه وبویراحمد



فرماندار بهمئی گفت: کیک‌های آلوده به قرص امروز شنبه دریکی از مدارس دخترانه راهنمایی این شهرستان در استان کهگیلویه و بویراحمد مشاهده شد.

به گزارش راک نیوز از مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد؛ حکمت اله سنایی شنبه شب با تایید این خبر به در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: امروز صبح یکی از دانش آموزان با خرید کیک از بوفه مدرسه متوجه وجود قرص در کیک شد.

وی بیان کرد: با برنامه ریزی و واکنش سریع آموزش و پرورش کیک های آلوده از بوفه مدرسه دخترانه شهر لیکک جمع آوری شد.

سنایی اظهار داشت: بوفه مدرسه ، کیک های آلوده را از یکی از صنوف شهر لیکک خریداری کرده بود.

وی افزود: یا مراجعه مسئولان آموزش و پرورش و کارشناسان شبکه بهداشت،چهار کارتن ازکیک های آلوده از مغازه های سطح شهر لیکک جمع آوری شد.

سنایی تصریح کرد: تاکنون هیچ گونه خبری از مسمومیت دانش آموزان براثر مصرف کیک های آلوده به قرص گزارش نشده است.

تاکنون گزارشی از توزیع یا مصرف کیک های آلوده به قرص در دیگر شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد منتشر نشده است.

شهرستان بهمئی با بیش از ۲۳ هزار نفر جمعیت بیش از هشت هزار دانش آموز دارد.این شهرستان در مجاورت استان خوزستان قرار دارد .



تاریخ انتشار : 23 آذر 1398, 20:39



» اخبار مرتبط:

  • نتایج آزمایشات انجام گرفته نشان میدهد:شیرهای مصرفی مدرسه دخترانه شاهد گچساران آلوده بوده است
  • مرگ سرایدار مدرسه‌ای در شهرستان بهمیی حین نصب پرچم ایران
  • 23هزار پاکت جشن نیکوکاری بین دانش آموزان گچسارانی توزیع شد
  • مسمومیت 14نفر از دانش‌آموزان دبستان دخترانه شاهد گچساران
  • 22درصد از مدارس متوسطه دوم کهگیلویه و بویراحمد زیر 20 نفر دانش آموز دارد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟