مشروح اخبار


» قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد



در حکمی از سوی رئیس کمیته امداد، قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد منصوب و معرفی شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، مراسم تکریم و معارفه قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

قباد مبشری مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: مسئولیت‌ها و پستهای دنیوی گذرا و محل آزمایش و امتحان انسان است و آنچه پایدار است ذات باری‌تعالی و اعمال نیکی است که ما انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه همه ما امدادگران در هر پست و مقامی باید با تعامل و دوستی در فکر خدمت به نیازمندان باشیم، افزود: مهم این است که ما مجموعه امدادگران در کنار هم و برای هم احترام قائل شویم و هر کاری که انجام می‌دهیم در جهت رضایت خداوند متعال و رضایت مردم نیازمند باشد.

شایسته ذکر است در این مراسم، علی‌اصغر قلی پور از طرف رئیس کمیته امداد، به‌عنوان قائم‌مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد معرفی و از زحمات ارسلان جلال فرد قائم‌مقام پیشین این نهاد تقدیر شد.

قلی پور از جانبازان جنگ تحمیلی، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دارای سوابقی از جمله بخشدار و فرماندار باشت، دو دوره عضو شورای اسلامی شهرستان گچساران، سه دوره عضو شورای اسلامی شهرستان باشت، فرمانده پایگاه مقاومت و گردان عاشورا، عضو شورای حل اختلاف، دارای سوابق علمی و پژوهشی و مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان است.



تاریخ انتشار : 27 شهریور 1398, 09:01



» اخبار مرتبط:

  • مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد اولین حکم انتصاب را صادر کرد
  • انتصاب جدید در شهرستان باشت
  • مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان کهگیلویه تغییر کرد+گزینه جایگزین
  • مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد/جزییات
  • انتصاب جدید در کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد/تغییر یکی از مدیران شهرستان های گرمسیری
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟