به گزارش خبرنگار سیاسی راک نیوزبه نقل از برترین ها ؛ پناهیان به نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتقاد کرده و در سخنان تندی میگوید:
«هرچه نماینده انتخاب می کنی، اکثریت رای می دهند که رای نماینده ها شفاف نباید باشد. چه خبرتونه؟ بعد به صورت بسیار جاهلانه و احمقانه می گویند مگر می خواهید تفتیش عقاید کنید؟ مگر شما آنجا رای به عقاید می دهید؟ غلط کردید شما. به عقاید چه ربطی دارید؟ بگو به چی رای دادی به چی رای ندادی؟ غلط می کنید براساس عقاید رای بدهید، براساس کار کارشناسی باید رای بدهید و من میخواهم بدانم برای چی رای دادی یا ندادی؟ چرا با شفافسازی رأیتان در مجلس مخالفت میکنید؟»
وی سپس فریاد میزند: «آی! مجلس شورای اسلامی آدم باش! کی به شما حق داده شفاف رای ندهید؟ کی به شما اجازه داده شفاف رای دادن را تفتیش عقاید بدانید؟ رای براساس کار کارشناسی. بگویید چه غلطی میکنید! چی را از ملت پنهان میکنید؟»
سخنان توهینآمیز این سخنران با واکنشهای متفاوتی رو به رو شده است بطوری که عبدالکریم حسین زاده در توئیتی نوشت :
در ادامه اظهارات جنجالی پناهیان وی در یکی از سخترانی های اخیر خود به طور تلویحی انتقادات تندی را نسبت به رئیس جمهور مطرح کرد که با واکنش صریح حسام الدین آشنا؛ مشاور رسانه ای روحانی مواجه شد.
این واعظ معروف با اشاره غیرمستقیم به رئیس جمهور و سیاست خارجی دولت و تدبیر امید با بیان اینکه در جامعه نیز عزت مردم باید حفظ شود وگرنه آغاز همه فسادها و بیبندوباریهاست لذا سیاسیون موظف به حفظ عزت مردم هستند، گفت: در آیات قرآن کریم برای مدیر فاسد و مفسد مثال فرعون است که اولین اصلی که زیر پا میگذارد، نابود کردن عزت مردم است.
پناهیان گفت: اولین آسیب مدیریت و قدرت گرفتن بر دیگران در نظر نگرفتن کرامت انسانهاست و نکته دوم این است که باید هر کاری صورت میگیرد در جهت حفظ دیگران باشد.
این سخنران دینی تصریح کرد: در خصوص فرعون در سوره زخرف داریم : «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطَاعُوهُ ۚ إِنَّهُمْ کَانُوا قَوْمًا فَاسِقِینَ؛ پس او قومش را سبک مغز شمرد [و آنان را با وسوسه و اغواگری فریفت و خوارشان کرد] در نتیجه از او اطاعت کردند؛ زیرا آنان مردمی فاسق و نافرمان بودند.»
وی افزود: این استخفاف در دوران ما چه نمونههایی دارد. مراقب باشید سیاسیون عزت و کرامت قوم ایران را در مقابل غربیها از بین نبرد. این استخفاف نشانه اطاعت از فراعنه جهانی است.
پس از اظهارات این واعظ، آشنا به سخنان جنجالی پناهیان درباره رئیس جمهور واکنش تندی نشان داد و در توئیتر خود نوشت:
«به خاطر رقابتهای سیاسی شبهای محرم را حرام نکنیم؛
خودرا موسی و دیگرانرا فرعون؛
خود را علی و دیگران را معاویه؛
خود را حسین و دیگران را یزید؛ نامگذارینکنیم.»
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر