مشروح اخبار


» موفقیت تیم علمی پژوهشی سپاه ناحیه کهگیلویه در پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی



دانشکده علوم و مهندسی دفاعی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) به منظور گسترش و ارتقای علم و همچنین توسعه‌علوم مهندسی،پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی را در  16 تیر 1398 در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و پایگاه CIVILICA، برگزار کرد.

دانشکده علوم و مهندسی دفاعی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) به منظور گسترش و ارتقای علم و همچنین توسعه‌علوم مهندسی،پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی را در  16 تیر 1398 در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و پایگاه CIVILICA، برگزار کرد.

این کنفرانس در بخش های مختلف، شامل ارائه مقالات علمی، سخنرانی‌های کلیدی با حضور اساتید برجسته، انتخاب مقالات برتر، برپایی نمایشگاه محصولات مطابق با متدهای نوین در حوزه های: دفاع سایبری و فناوری اطلاعات، مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل، مهندسی نگهداری و تعمیرات دفاعی، مهندسی مخابرات و جنگ الکترونیک، مهندسی انفجار ایمنی و اقدامات تامینی ، علوم پایه و جنگ نوین و مدیریت جهادی در علوم و مهندسی با حضور جمعی از اساتید و نخبگان داخلی برگزار  شد.

به گزارش راک نیوز "سید مجیدعارفی نژاد مسئول پایگاه علمی و پژوهشی حوزه حضرت رسول(ص) سپاه ناحیه دهدشت در گفت و گو با خبر نگار این پایگاه خبری اظهار داشت و گفت:؛ جمعی از پژوهشگران پایگاه علمی و پژوهشی سپاه ناحیه مقاومت دهدشت که در این همایش شرکت کردند و مقالاتی ارسال نمودند که در نهایت موفق به چاپ سه مقاله علمی در مجله علمی و پژوهشی پدافندالکترونیکی و سایبری و پنجمین کنفرانس علوم و مهندسی دفاعی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و دانشگاه جامع امام حسین(ع) شدند.

عنوان مقالات:

۱-ارائه یک الگوریتم زمانبندی جدید برای کاهش زمان محاسبات در محیط هادوپ
۲- بررسی تهدیدات نوین در شبکه های برق قدرت و ارائه راهکار مبتنی بر پدافندغیرعامل
۳- بررسی و آسیب شناسی سد مخزنی کوثر گچساران از نظر پدافندغیرعامل و ارائه راهکار برای مقابله با تهدیدات و آسیب های احتمالی

اعضای تیم پژوهشی:

۱-سید مجید عارفی نژاد؛کارشناس ارشد برق
۲- سیدرضا پاکیزه؛کارشناس ارشد کامپیوتر
۳- دکتر سیدعلی ساداتی؛مسئول بسیج جامع پزشکی استان ک-ب
۴- سید محمدامین عابدینی؛ کارشناس برق قدرت

موفقیت تیم علمی پژوهشی سپاه ناحیه کهگیلویه در پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی

 

موفقیت تیم علمی پژوهشی سپاه ناحیه کهگیلویه در پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی

 



تاریخ انتشار : 15 شهریور 1398, 23:55



» اخبار مرتبط:

  • رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • یک محقق دانشگاه یاسوج در میان بهترین پژوهشگران دنیا قرار گرفت
  • اسامي 59 دانشمند ایرانی در فهرست جهاني/ردیف39 از دانشگاه یاسوج
  • حضور دانشگاه یاسوج در رتبه بندی های معتبر دنیا/جزییات
  • عضوهیات علمی دانشگاه شیراز به عنوان دانشمند بین المللی انتخاب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟