مشروح اخبار


» کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس در گچساران خطاب به مدیر مسئول یک سایت محلی ؛با تحلیلهای آبکی صرفاً بخاطر جذب مخاطب دست به نوشتار غیر واقعی و پوچ و بی محتوا می زنید



 در دور گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران وباشت آسان ترین رقابت انتخاباتی در جدال مجلس دهم بود.اما در مجلس آینده چنین تصوری دور از ذهن است.

به گزارش خبرنگار راک نیوز از گچساران، یکی از کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از طیف اصولگرایان در حوزه انتخابیه گچساران وباشت به مدیر مسئول یک سایت محلی در گچساران در یادداشتی سرگشاده نوشت ؛  

بسم الله الرحمان الرحیم
برادار محترم و مهربان جناب بهنام عکاشه
سلام علیکم
 جنابعالی با انتشارمطالب رقیب پسند و هدفمند بازی دیگری را در دستور کار قرار دادید ضمن احترام و خسته نباشید؛ در رسانه ها، تحلیلی ابتر و بدون کارشناسی صرفاً بخاطر تشویش اذهان و اختلاف بین چهره های انقلابی و احتمالا با دیکته و تحمیل نظریه کسانی که از بوی وحدت لرزه بر اندامشان می افتد قلم فرسائی نموده اید. 
نمی دانم چرا جنابعالی که جوانی مهربان و اهل فهم و تدبیر هستید؛از پیشنهادت وحدت نگران وبرای رقبا و هم فکریانت تعین وتکلیف می کنید!!
 
یا پیام دلسوزانه ، هوشیارانه و وحدت آفرین را بادقت نخوانده ای یا هنوز در الفبای سیاست خبره و کارشناس نیستی و یا بهتر بگويم خطر را احساس و به هر طریق ممکن مصمم هستید با تشویش اذهان و جنگ روانی و تحلیلهای آبکی صرفاً بخاطر جذب مخاطب دست به نوشتار غیر واقعی و پوچ و بی محتوا بزنید.
پیشنهاد مي شود تا دیر نشده برای چند بار آن مرقومه را قرائت تا به یقین برسید انگیزه انتشار نامه سرگشاده به رفقای دیروز ورقبای امروز(در صورت عدم وحدت) چه بوده است.
هنوز موضع بعضی از دوستان در خصوص نامه مورد اشاره مشخص نشده که آنها را مخالف وحدت ویکه تازی متهم نموده اید. 
کراراً هم بنده وهم دیگر هم فکران متفق القول از وحدت با صداقت وشفافیت سخن رانده ایم كه این سخنان گاهاً مثل زهر به کام بعضی ها تلخ بوده است. 
 
هم مردم و هم کاندیداهای احتمالی بخصوص شخص جنابعالی خوب می دانید چه کسی دنبال وحدت صادقانه است و چه کسی دنبال منافع شخصی و چه کسی به امید امثال جنابعالی دل بسته است و چه کسی در صورت عدم وحدت آتش به اختیار مسیر در پیش رو را طی خواهدنمود.
 بنظر میرسد طبل های غازی خیالی با برداشتن شکاف وصله خورده صدایش مرتعش ولرزان وغیر استفاده خواهدبود و به فکرنان باشند که خربزه اب است
سيد قدرت الله بيعت اصل



تاریخ انتشار : 3 تیر 1398, 15:32



» اخبار مرتبط:

  • سفر قالیباف به کهگیلویه و بویراحمد برای وحدت اصولگرایان
  • نامه سرگشاده یکی از کاندیداهای اصولگرای گچساران؛این راه که ما میرویم به ترکستان است
  • برگزاری جلسه وحدت اصولگرایان در 18 دی
  • وحدت اصولي‌ها، از عزت تا ذلت!
  • منطقیان:اتفاق قابل ذکری رخ نداد/اصلاح طلبان درکهگیلویه بسمت وحدت حرکت میکنند
  • » اشتراک گزاری خبر

    • ملا گرگ اله

    • 4 تیر 1398 04:35
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    واویلا
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟