مشروح اخبار


» استاندار کهگیلویه وبویراحمد هفته آینده استعفا میدهد.؟



22 شهریورماه سال 1396 بود که رسما سکان استانداری کهگیلویه وبویراحمد به علی محمد احمدی سپرده شد تا جایگزین موسی خادمی شود که از یاسوج راهی خرم اباد شده بود.

 

راک نیوز- علی محمد احمدی را بیشتر می شود دانشگاهی نامید تا یک چهره سیاسی ، او اقتصاد دان و استاد دانشگاه است اما نه کسوت نمایندگی و نه صدرات استانداری کهگیلویه وبویراحمد هچ کدام نتوانسته اند ادبیات احمدی را رنگ وبوی سیاسی به آن ببخشند بلکه او همیشه مانند یک چهره آکادمیک سخن وعمل یکسانی داشته است.

احمدی پیش از آنکه بر کرسی استانداری کهگلویه وبویراحمد تکیه بزند از7خرداد سال 91 تا 7خرداد95 مجلسی بود و هم کمیسیون ونایب غلامرضاتاجگردون دربرنامه وبودجه ، هم چنان که رسانه های منتسب به تاجگردون پیش تر از اصلاح طلبان واعتدالی ها  خبر آمدنش را منتشرکردند.

احمدی وقتی نمایندگی دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره را برعهده گرفت که پیش از او علی عزتی مسئولیت نمایندگی ان حوزه را برعهده داشت ،اما عمر نمایندگی احمدی بیش از یک دوره تداوم نداشت .

او در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در رقابت با شادمهر کاظم‌زاده رقابت را به فینال کشاند ،اگرچه حامیان کاظم زاده در دوره اول باور داشتند که شادمهر بایستی مستقیما راهی مجلس می شد اما جدال اصلی به اردیبهشت 95 کشیده شد که در دور دوم شادمهر کاظم زاده با رقابتی راحت و اختلافی زیاد راهی مجلس شد و از آرا 63درصدی احمدی در دور نهم دراین دوره خبری نبود.

پس از آنکه احمدی مسئولیت ارشد ترین نمانیده اجرایی دولت در کهگیلویه وبویراحمد را برعهده گرفت روند تغییرات و عزل و نصب ها در سال های 96و97 و انتصاب برخی مدیران غیربومی و هم استانی وی این شائبه را در اذهان افکار عمومی زنده کرد که احمدی برای شرکت مجدد در انتخابات مجلس آینده درحال برنامه ریزی و یارگیری است.

طراحان این شائبه برای صحت ادعای خود می گفتند : انتصاب های صورت گرفته ، هم استانی های احمدی عموما از طوایفی در حوزه انتخابیه دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره هستند که از جمعیت بیشتر و قدرت رای دهی بالایی برخوردار هستند وانتصاب 8تا9 مدیرغیربومی در کهگیلویه وبویراحمد را آغاز فعالیت های غیرمحسوس انتخاباتی آقای استاندار می دانستند.

وزارت کشور طی دستور العملی برای استاندران و فرماندرانی که قصد شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال را دارند فرصت قانونی مشخص نمود که در31فروردین ماه این فرصت به پایان خواهد رسیدوکسانیکه قصد کاندیداتوری دارند باید دراین فرجه زمانی از منصب خود استعفا بدهند.

اکنون تا کمتر از یک هفته دیگر مشخص خواهد شد که آیا علی محمد احمدی هم چنان برکرسی استانداری کهگیلویه بویراحمد در یاسوج تکیه خواهد زد یا برای انتقام شکست از شادمهر کاظم‌زاده راهی استان ایلام خواهد شد.

 

بهرحال باید منتظرماند ودید احمدی ماندن در کهگیلویه وبویراحمد را برمی گزیند یا اسبش را برای پیروزی در انتخابات مجلس در ایلام زین خواهد کردوشائبه ها به حقیقت خواهد پیوست.

 

 



تاریخ انتشار : 26 فروردین 1398, 20:11



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه بویراحمد تغییر میکند؟/ 17 استاندار در آستانه خداحافظی با دولت
  • انتصاب یاران احمدی نژاد در کهگیلویه وبویراحمد !
  • لحظه به لحظه با انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ممسنی و رستم +اسامی
  • استاندارکهگیلویه وبویراحمد ضعیف ترین استاندر دولت روحانی است
  • دسته گل جدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد/ مدیر احمدی نژادی فرماندار چرام می شود!؟!
  • » اشتراک گزاری خبر

    • بهنام

    • 27 فروردین 1398 03:39
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    فقط یک نفر از آبدانان اونهم معاون عمرانی بقیه که ۳نفر هم بیشتر نیست ربطی به حوزه انتخابیه ندارند و اهل حوزه جنوبی استان نیستن
    • دلسوز

    • 27 فروردین 1398 09:14
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    استاندار به عملکرد خودش نمره چند میده..
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟