مشروح اخبار


» نماینده ممسنی و رستم : باید مدیریت و مهار آب را جدی بگیریم



نماینده مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تأمین خسارات ناشی از سیل و انجام اقداماتی برای استفاده از فرصت افزایش بارش‌ها تاکید کرد.

 

به گزارش راک نیوز ، مسعود گودرزی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان بررسی حوادث اخیر سیل در نقاط مختلف کشور گفت: سال گذشته ما از تأمین خسارات ناشی از خشکسالی گله می‌کردیم و امروز از خسارت باران گله می‌کنیم. اگر باران بیاید مشکل است و اگر نیاید هم مشکل است و این موضوعی است که مسئولان باید به آن توجه داشته باشند.

وی ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط استاندار فارس یادآور شد: ما در یکی دو سال اخیر در خصوص مدیریت منابع آب با وزارت نیرو جلساتی داشتیم و هشدارهایی دادیم.
کارشناسان هم گفتند که در ۵۰ سال گذشته ما دوره‌ی خشکسالی و ترسالی را داشتیم و باید تمهیدات لازم برای مدیریت منابع آب اندیشیده شود. البته آقای اردکانیان به این موضوعات توجه دارد.

گودرزی ادامه داد: ما باید مدیریت و مهار آب را جدی بگیریم. در سیل اخیر خسارات فراوانی وارد شد که باید ضمن پرداخت این خسارات به حوزه‌ی آبخیزداری توجه کنیم تا بارش‌هایی که باید فرصتی برای ما باشد تبدیل به تهدید نشود.



تاریخ انتشار : 18 فروردین 1398, 09:29



» اخبار مرتبط:

  • خسارت 25 میلیارد تومانی سد چم‌شیر به عرصه‌های طبیعی گچساران
  • کهگیلویه وبویراحمد تحت تاثیربارندگی ؛11 مورد آب‌گرفتگی منزل مسکونی در یاسوج/آخرین وضعیت مسیرهای شهری و روستایی گچساران+نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه
  • خسارت 10 میلیارد ی سیل در کهگیلویه
  • نماینده ممسنی ورستم خواهان تخصیص سهم از رودخانه ی زهره و سد و آب چم شیر به حوزه انتخابیه اش شد
  • حفظ منابع طبیعی باید خواست همه نهاد ها باشد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟