راک نیوز -طی ساعات گذشته تصویری از توئیتی منتسب به یاشار سلطانی در فضای مجازی بازنشر می گردید که ابتدا با انتقاد از کسانیکه به هشداری های وی درباره عاقبت انتصاب افشانی که بقول وی فردی عصبی وبا سابقه انتصابات قومیتی هست بی توجه بودند ودرادامه یادآور شدند که امروز شهرداری تهران جولانگاه دهدشت و ممسنی های همسو شده است.
بدون توجه به اینکه یاشار سلطانی کیست و درچه جایگاهی است که باید هشدارهایش را جدی بگیرندو حرف وی برای شهروندان تهرانی چقدر خریدار دارد لازم است وی را برای عامه مردم که نمی شناسند اینگونه معرفی نمود که یاشارسلطانی بخش عمده شهرت خود را به سبب حمله به شهردار سابق و انتشار لیستی موسوم به املاک نجومی بدست آورده بود که البته زندان و فیلتر شدن سایتش را بهمراه داشته و گمان می رفت از قبل این شهرت می تواند در نهادهای قدرت و تصمیم ساز ورود نماید اما وقتی وی در انتخابات شورای شهر تهران در سال گذشته شرکت کرد علیرغم کسب شهرت بدست آمده از قبل افشاگری های علیه قالیباف و شهرداری نه تنها نتوانست به جمع اعضای اصلی (21نفر)راه پیدا کند بلکه اگر تعداد اعضای شورای شهر تهران را 2 برابر افزایش می دادند باز هم رویای حضور در شورا برای وی محقق نمی شد.
او که پس از مایوس شدن از راه یابی به شورای شهر امیدوار بود در شهرداری تهران جایگاهی را از قبل تشکیلات حزبی بدست آورد اما پس از انتصاب مهندس افشانی و آشنایی با شیوه مدیریتی وی که اهل معامله بر سر حق وحقوق مردم بخاطر سیاست وسیاست زدگی نیست دوباره ناکام ماند اینک در مقام منتقد علیه افشانی و انتصاب های وی برآمده تا با کد واژه های قومیتی و لرهای ممسنی و دهدشت بزعم خود مدیربلند قامت شهرداری تهران را زمین گیر کند.
یاشار سلطانی باید اول بسراغ خودش برود وببیند او چه اشکالی دارد که در شهرداری تهران از وی استفاده نمی شود و بقول وی ازممسنی ودهدشت افرادی منصوب می گردند و دوم اینکه چرا مردم تهران با آن همه شهرت و تیتر اول بودنش در فضای مجازی و رسانه ها در انتخابات شورای شهر به او رای اعتماد ندادند ؟ جواب آن خیلی ساده است و نیازی نیست برای پیداکردن پاسخ به سراغ کارشناسان رفت .شاید بهترین پاسخ را می توان از حرف های عضو سابق شورای شهر تهران متوجه شد که پس از حضور در دادگاه مربوط به اسناد املاک نجومی گفته بود: من آقای سلطانی را به عنوان فردی متخصص در حوزه مسائل شهری و شهرداری و نیز انسانی امین و بیغرض و با حسن نیت میشناختم برای همین این مدارک را به صورت امانت در اختیار ایشان قرار دادم تا صرفا صحت و سقم آن را بررسی کند (پایان نقل وقول)
"احمدحکیمی پور در واقع به جامعه گفته آنچه اتفاق افتاده نتیجه خیانت در امانت یاشار سلطانی بود وشاید همین رفتار او باعث شده دروهله اول مردم تهران به او بعنوان وکیل خود در شورا اعتمادنکنند ودروهله دوم افشانی از نزدیک شدن به چنین افرادی پرهیز کند و درعوض از لرهای ممسنی و دهدشتی انتخاب کند که تاریخ درهیچ برگی از خود نه خیانت درامانت و نه غارتگری بیت المال را از این قوم ثبت ننموده است.
اینکه ممسنی یا لیدومایش و دهدشت با هفت گنبد وبلادشاهپورش چقدر به تاریخ این مملکت زینت بخشیده اند بماند اما اینکه وقتی یاشار سلطانی در خیابان های تهران با آرامش قدم میزد و پهنای سینه سردار لر وبویراحمدی در عراق وسوریه سبیل گلوله های داعش می شد و فرزند جوانش نیز پا به پای او می جنگد تا مام وطن بدون توجه به قوم وقبیله و زبان سرافراز بمانددرسی است که با ید امثال آقای توئیت نویسی علیه قوم لر بدانند حضور فرزندان کهگیلویه وبویراحمدی در هرسنگری از شهرداری تهران تاخط مقدم سوریه و موصل برای خدمت است نه نگاه قومیتی و اگر تاکنون به توهین های وی پاسخی ندادند تنها وتنها بخاطر برخورداری از فرهنگ غنی قوم لر است و بس.
او به گونه ای از ممسنی ها و دهدشتی ها نام می برد که انگار این افراد حقی از این مملکت ندارند غافل ازاینکه در روزهای سخت بخش عمده ای از مشکلات مملکت را همین مردم بر دوش کشیده اند .مردمی که بفرموده رهبری ایمان، اخلاص، شجاعت، مقاومت، فداکاری در راه خدا، ایستادگی در مقابل فرمانروایان ظالم و مشارکت فعال در مسائل کشور از ویژگیهای بارز مردم استان کهکیلویه و بویر احمد است.
مخالفت 18 نمانیده مجلس دراستان فارس با انتصاب مهندس افشانی بعنوان استاندار آن استان وتهدیدبه استعفا هرگز نتوانست در روحیه عمرانی و خدمتکارانه اش خدشه ای وارد کند و آرامش رفتاری افشانی باعث گردیدتا در فضای سیاسی فارس که علی مطهریها نمی توانستند به این شهر سفرکنند در دوره استانداری وی چنان آرامشی حاکم شود که چهره های سیاسی بارها وبارها دراین استان حضور پیداکنند واکنون بی گمان، توئیت های یاشار سلطانی هم نخواهد توانست در عزم مردی که به پاکدستی شهرت دارد و وقتی که کمتراز نیمی از سن کنونی آقای یاشار سن وسال داشت ومجوعه بیش از 2هزارنفری جهاد نصر در جبهه وجنگ را مدیریت می نمود خللی ایجاد نماید.
آنچه احساسات مردم ممسنی و کهگیلویه بویراحمد وقوم لر را خدشه دار نمود نوع نگاه از بالا به پایین به این قوم است که انتظار می رود توئیت یاشار سلطانی آخرین نسخه چنین اظهارات بی ادبانه واحتمالا از سر نا آکاهی از ظرفیت های این بخش از جغرافیای پرافتخار ایران باشد .
امثال یاشار سلطانی ها باید بدانند که کشور باید افتخار کند که در برهه ای که افکار عمومی وحاکمیت نیاز به مدیران پاکدست و متخصص دارند نسلی از فرزندان قوم لر افتخار بدست گرفتن مناصب حساس را پیدا کرده اند ونه تنها شهرداری تهران و برنامه بودجه مجلس و معاونت های اقتصادی وزارت اقتصاد وبانک ها بلکه به اتکا پشتکار و سلامت همین نیروهای متعهد هرآنچه شایسته فرزندان این قوم است محقق خواهد شد.
یاشار سلطانی و همفکرانش باید بپذیرند وقتی در یک مدرسه دولتی در ممسنی 19 دانش آموز کم بضاعت در رشته پزشکی و بهترین رشته های دیگر موفقیت کسب میکند انتصاب چنین فرزندان با استعدادی در شهرداری تهران ب برای شهروندان تهرانی مایه افتخار ومباهات خواهدبود نه ترس و دلهره از نفوذ دهدشتی ها و ممسنی ها به پایتخت.
خدایار درخش -سردبیر راک نیوز
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر